TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Euro: Έχει πολλούς διαφορετικούς τρόπους να επιτεθεί η Ισπανία

Ο Λουίς ντε λα Φουέντε
Ο Λουίς ντε λα Φουέντε 2024 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας ποντάρει στο 2.05 από το Ισπανία - Γεωργία.

Πριν τη σέντρα του Euro, η Ισπανία φάνταζε ως μια υπολογίσιμη δύναμη, αλλά στα μάτια των περισσότερων, δεν έφθανε στο επίπεδο της Γαλλίας, της Αγγλίας και της Γερμανίας. Μετά την ολοκλήρωση των ομίλων, η «ρόχα» θεωρείται το δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, ούσα η μόνη ομάδα με το απόλυτο στα 3 ματς που προηγήθηκαν, χωρίς καν να δεχθεί γκολ, επίτευγμα που επίσης είναι μοναδικό.

Αρκεί αυτή η… προίκα για την ομάδα του Ντε λα Φουέντε; Προφανώς και όχι, τα δύσκολα είναι μπροστά, αλλά σίγουρα τα επίπεδα ψυχολογίας εντός αποδυτηρίων είναι υψηλά, όλοι πιστεύουν πως μπορούν να φτάσουν μέχρι το τέλος και να κάνουν δικό τους το τρόπαιο. Ο… εγκέφαλος των Ισπανών, Ρόδρι, εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής και επιστρέφει, δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, κόντρα στην Αλβανία έπαιξαν όσοι είχαν αγωνιστεί λίγο ή και καθόλου.

Απέναντι στην Ισπανία θα βρεθεί η μεγάλη έκπληξη του Euro, η Γεωργία. Κόντρα σε κάθε πρόβλεψη, συνεχίζει στα νοκ άουτ, έχοντας νικήσει την Πορτογαλία, αποτέλεσμα που λογικά προκάλεσε αίσθηση. Μπορεί να ρίξει νέα… βόμβα; Υπάρχει μια τάση… αμφισβήτησης των φαβορί, ο Κβαρατσκέλια είναι στα καλύτερά του, υποσχέσεις για υπέρογκα πριμ (πάνω από 8 εκατομμύρια) πάντα κάνουν… κλικ στους παίκτες, οι συνθήκες για τους Γεωργιανούς είναι ιδανικές.

Αυτό που δεν είναι ιδανικό, είναι ο αντίπαλος. Η Ισπανία βγάζει σοβαρότητα από την πρώτη στιγμή, δείχνει πλήρης, φρέσκια και με πολλούς διαφορετικούς τρόπους στο παιχνίδι της. Μπορεί να έχει και υπομονή για να διασπάσει καλοστημένες άμυνες, μπορεί να παίξει και με μεγάλη ταχύτητα, κυρίως από τα άκρα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Εύκολο δεν είναι κανένα παιχνίδι σε αυτό το Euro, αντιλαμβάνομαι τον ενθουσιασμό της Γεωργίας, αλλά ομάδα σαν την Ισπανία δεν υπάρχει άλλη στη διοργάνωση. Θα βρει τον τρόπο να συνεχίσει στους «8» η ομάδα των Γιαμάλ, Ουίλιαμς, Μοράτα, η επιλογή 2-3 γκολ με καλύπτει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ισπανία - Γεωργία: 2-3 γκολ (απόδοση 2.05), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ