FREETIPS247

Προγνωστικά Euro: Ειδικά και Bet Builder για το Αγγλία - Σλοβακία

England's Harry Kane celebrates after scoring a goal during a Group C match between Denmark and England at the Euro 2024 soccer tournament in Frankfurt, Germany, Thursday, June 20, 2024. (AP Photo/Themba Hadebe)
England's Harry Kane celebrates after scoring a goal during a Group C match between Denmark and England at the Euro 2024 soccer tournament in Frankfurt, Germany, Thursday, June 20, 2024. (AP Photo/Themba Hadebe) AP

Η αναμέτρηση Αγγλία – Σλοβακία (30/06, 19:00) ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής και το Freetips247.com προτείνει μονό σημείο, ειδικά και Bet Builder.

Η Αγγλία έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Σλοβενία και σε συνδυασμό με το 0-0 στο Δανία – Σερβία, πήρε την πρωτιά στον 3ο όμιλο και την πρόκριση στους “16” του Euro 2024.

Από αυτά τα αποτελέσματα η Αγγλία τερμάτισε πρώτη στον όμιλο, η Δανία δεύτερη και η Σλοβενία τρίτη, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση, καθώς βρίσκεται ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες τρίτες του τουρνουά.

Από την άλλη, πανηγυρικό ήταν το κλίμα στη Φρανκφούρτη τόσο για την εθνική ομάδα της Σλοβακίας όσο και για την αντίστοιχη της Ρουμανίας. Μπορεί το μεταξύ τους παιχνίδι να μην ανέδειξε νικητή, μιας και τα δύο συγκροτήματα αναδείχτηκαν ισόπαλα 1-1 στην τελευταία αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ωστόσο με τον πόντο που εξασφάλισαν πήραν την πρόκριση για τα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Στους τελευταίους 4 αγώνες της Αγγλίας, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις). Και γι' αυτό ποντάρουμε στο 2-3 γκολ για ασφάλεια σε απόδοση 1.95.

Η Αγγλία έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση και λόγω εμπειρίας. Εύκολα ή ακόμα και δύσκολα θα καταφέρει να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ισως αξίζει το ρίσκο η επιλογή "Να νικήσει η Αγγλία με 1 γκολ διαφορά" σε απόδοση 3.35.

Με την δόση της τύχης

Οι Σλοβάκοι έχουν δείξει έως τώρα θετική παρουσία στα γήπεδα του Euro 2024. Ωστόσο, πολλές φορές έχουν σταθεί κι άτυχοι κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων τους. Αξίζει να πάμε με το "Σλοβακία Δοκάρι: Over 0.5" σε απόδοση 6.50.

  • Σλοβακία Δοκάρι: Over 0.5 (6.50)

Το Bet Builder

Για το Bet Builder θα επιλέξουμε το 2-3 γκολ σε απόδοση 1.95, καθώς στους τελευταίους 4 αγώνες της Αγγλίας, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις). Και γι' αυτό ποντάρουμε στο 2-3 γκολ για ασφάλεια. Επιπλέον, θα προσθέσουμε το Χ ημίχρονο 1 τελικό σε απόδοση 3.80, καθώς παραδοσιακά η Αγγλία δυσκολεύεται στο πρώτο μέρος να πάρει προβάδισμα στο σκορ, αλλά στο δεύτερο μπορεί να πετύχει το πολυπόθητο γκολ και στο τέλος να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης.

Προγνωστικά στοιχήματος

Και τέλος θα επιλέξουμε να σκοράρει ο Πάλμερ για τα "τρία Λιοντάρια" σε απόδοση 2.87. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός δεν έχει πάρει τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής έως τώρα, αλλά κόντρα στους Σλοβάκους ο Σαουθγκέιτ αναμένεται να τον ρίξει στην ενδεκάδα, προκειμένου η ομάδα του να έχει μία ευκολία για να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

  • Συνολικά Γκολ: 2-3 (1.95)
  • Ημίχρονο/Τελικό: Χ/1 (3.80)
  • Να σκοράρει: Πάλμερ (2.87)

Απόδοση Bet Builder: 19.00

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ