BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Για τη συνέχεια στο όνειρο

Portugal's Vitinha (23) avoids the sliding challenge from Czech Republic's Tomas Soucek during a Group F match between Portugal and Czech Republic at the Euro 2024 soccer tournament in Leipzig, Germany, Tuesday, June 18, 2024. (AP Photo/Sergei Grits)
Portugal's Vitinha (23) avoids the sliding challenge from Czech Republic's Tomas Soucek AP

Το Γεωργία – Τσεχία ανοίγει την αυλαία της σημερινής μέρας του Euro 2024 και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά.

Το θέαμα στα γήπεδα του Euro 2024 συνεχίζεται και το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας ξεκινάει με το Γεωργία – Τσεχία. Το BetMarket.gr σας προσφέρει την ανάλυση και τα προγνωστικά του αγώνα.

Η Γεωργία παρά την ήττα στην πρεμιέρα, μας εξέπληξε θετικά με το στυλ παιχνιδιού της κόντρα στην Τουρκία. Ήταν ανταγωνιστική σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και απέδειξε ότι δεν θα είναι απλά κομπάρσος στον όμιλο. Η ομάδα του Σανιόλ απείλησε τόσο μέσα από οργανωμένη επίθεση αλλά και από αντεπιθέσεις.

Από την άλλη η Τσεχία, προέρχεται από ένα ματς που το αντιμετώπισε με αμυντική προσέγγιση απέναντι στην Πορτογαλία και είχε το ρόλο του αουτσάιντερ. Σήμερα καλείται να κάνει ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Αναμένουμε να είναι πιο επιθετική και να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες. Θετικό πως στο προηγούμενο ματς κατάφερε να σκοράρει αν και επιθετικά δεν έδειξε κάτι το σπουδαίο.

Θεωρούμε πως η Τσεχία θα εμφανιστεί πιο έτοιμη σε αυτό το ματς γι’ αυτό πάμε με το διπλό σε απόδοση 1,77. Χαρακτηρίζεται ως must win παιχνίδι το συγκεκριμένο για την ίδια, αφού σε περίπτωση νίκης αντιμετωπίζει την Τουρκία τη τελευταία αγωνιστική σε ένα ματς που ουσιαστικά θα είναι «τελικός» και για τις δύο λογικά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Από την αγορά των γκολ έρχεται η δεύτερη επιλογή μας. Το over 2,5 το βρίσκουμε σε απόδοση 1,99. Αναμένουμε οι δύο ομάδες να παίξουν επιθετικά και να δώσουν ρυθμό στο ματς ώστε να ψάξουν αμφότερες το γκολ. Έχουν ανάγκη τη νίκη, για να έχουν αμφότερες ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Ο Σανιόλ δεν θα αλλάξει κάτι σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Η ομάδα του έπαιξε και στάθηκε αρκετά καλά απέναντι στην Τουρκία και περιμένουμε να πάει με το ίδιο πλάνο. Ο προπονητής της Τσεχίας, Ιβάν Χάσεκ, ίσως να μην αλλάξει πράγματα σε επίπεδο προσώπων, αλλά σίγουρα το πλάνο την ομάδα θα είναι πιο επιθετικό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

  • ΕΠΠ – 22/6, 16:00 – Γεωργία – Τσεχία: 2 (απόδοση 1,77)
  • ΕΠΠ – 22/6, 16:00 – Γεωργία – Τσεχία: over 2,5 (απόδοση 1,99)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα, διασταυρώσεις Euro 2024 και όλες οι πληροφορίες της κορυφαίας διοργάνωσης με τη σφραγίδα του BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ