BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Η άμυνα της Ιταλίας πληρώνει με δύο σημεία

Italy's head coach Luciano Spalletti kisses Alessandro Bastoni at the end of a Group B match between Italy and Albania at the Euro 2024 soccer tournament in Dortmund, Germany, Saturday, June 15, 2024. (AP Photo/Andreea Alexandru)
Italy's head coach Luciano Spalletti kisses Alessandro Bastoni at the end of a Group B match between Italy and Albania at the Euro 2024 soccer tournament in Dortmund, Germany, Saturday, June 15, 2024. (AP Photo/Andreea Alexandru) AP PHOTO/ANDREEA ALEXANDRU

Δύο σημεία προκύπτουν από το σημερινό ματς της Κροατίας με την Ιταλία και το BetMarket.gr έχει την πρόταση της ημέρας.

Αυλαία πέφτει στον Όμιλο B του Euro 2024 με τις αναμετρήσεις της Αλβανίας με την Ισπανία και της Κροατίας με την Ιταλία. Σαφώς το δεύτερο παιχνίδι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, μιας και ο νικητής παίρνει το δεύτερο εισιτήριο του ομίλου, με δεδομένο πως η «ρόχα» είναι… ακούνητη από την κορυφή.

Η Κροατία ήταν πολύ κακή στο πρώτο ημίχρονο με την Αλβανία και δίκαια βρισκόταν πίσω στο σκορ. Βέβαια, στην συνέχεια άλλαξε τελείως εικόνα, ανέβασε ρυθμό και πέτυχε την ανατροπή στο σκορ, όμως στις καθυστερήσεις δέχθηκε την ισοφάριση και πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο. Αν θέλει την πρόκριση στην επόμενη φάση, θα πρέπει αποκλειστικά να κερδίσει σήμερα κι έτσι θα αναγκαστεί να ρισκάρει περισσότερο απ' όσο συνηθίζει. Η Ιταλία από την άλλη φοβήθηκε πολύ περισσότερο απ' όσο έπρεπε το ματς με την Ισπανία κι έπαιξε πάρα πολύ αμυντικά.

Δεδομένα οι «ατζούρι» θα έπαιζαν πιο συντηρητικά από τη μέση και πίσω, όμως ήταν ξεκάθαρο πως είχε θέμα στην ανάπτυξη, με αποτέλεσμα ο Λουτσιάνο Σπαλέτι να δέχεται έντονη κριτική. Αμυντικά, στάθηκε στο ύψος της η Ιταλία βέβαια και το γκολ που δέχθηκε ήταν με αυτογκόλ, αν και το χαμηλό σκορ το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον Ντοναρούμα και τις αποκρούσεις του. Σήμερα πάντως, θα είναι ευχαριστημένη με δύο αποτελέσματα, επομένως περιμένουμε συντηρητικό παιχνίδι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχουμε ένα ξεκάθαρο ντέρμπι, μιας και κρίνεται η πρόκριση στην επόμενη φάση. Δεν μπορούμε να πούμε πάντως πως κάποια από τις δύο ομάδες μας έχει πείσει ως τώρα, αν και το πλάνο των Ιταλών, παρότι υπερβολικά συντηρητικό, είναι πιο ξεκάθαρο. Περιμένουμε μια ισορροπημένη αναμέτρηση, με την Ιταλία να δείχνει ικανή να ανταπεξέλθει στην πίεση των Κροατών κι έτσι στα μάτια μας δεν περιμένουμε να δούμε νικητή απόψε, γι’ αυτό και θα πάμε στο Χ σε απόδοση 3.25.

Η αμυντική προσέγγιση και αποτελεσματικότητα της Ιταλίας μας οδηγεί και σε ένα δεύτερο σημείο. Δύσκολα θα δούμε τον ρυθμό να ανεβαίνει, παρά το γεγονός πως η Κροατία θα αναγκαστεί να ρισκάρει. Συνεπώς, το δεύτερο σημείο μας για σήμερα θα είναι το Under 2,5 σε απόδοση 1,89.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΕΠΠ – 24/6, 22:00 – Κροατία – Ιταλία: Χ (Απόδοση: 3,25)
  • ΕΠΠ – 24/6, 22:00 – Κροατία – Ιταλία: Under 2,5 (Απόδοση: 1,89)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και Euro 2024 πρόγραμμα με τη σφραγίδα του BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ