BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Η ανωτερότητα της Αυστρίας

Ο Ρομάνο Σμιντ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Ολλανδία
Ο Ρομάνο Σμιντ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Ολλανδία © 2024 PETR DAVID JOSEK / AP IMAGES

Διαβάστε την ανάλυση και τα προγνωστικά του BetMarket.gr για το Αυστρία – Τουρκία.

Το Αυστρία – Τουρκία είναι το τελευταίο ματς για τη φάση των «16» του Euro 2024. Το BetMarket.gr σας παρουσιάζει την ανάλυση και τα προγνωστικά του αγώνα.

Αυστρία - Τουρκία: Προγνωστικά

Η Αυστρία μοιάζει να είναι σε εξαιρετική φόρμα. Έκανε δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Πολωνία (3-1) και Ολλανδία (3-2) και παρά την ήττα από την Γαλλία (1-0) στην πρεμιέρα κατέλαβε την 1η θέση του 4ου ομίλου. Η Τουρκία, έχει επίσης παρουσιάσει καλές επιδόσεις, κατακτώντας τη 2η θέση στον 6ο όμιλο. Με νίκες επί της Γεωργίας (3-1) και της Τσεχίας (2-1) και μία ήττα κόντρα στην Πορτογαλία (3-0), η Τουρκία έχει δείξει ποια είναι τα δυνατά και αδύνατά της σημεία.

Γενικότερα, η Αυστρία μας έχει δείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί έναν αγώνα με αρκετό ρυθμό και ένταση. Η Τουρκία από την άλλη, είχε καλό πρόσωπο με Γεωργία και Τσεχία, αλλά απέναντι στην Πορτογαλία που έπαιξε σε πιο γρήγορο ρυθμό, ηττήθηκε εύκολα με 3-0. Εκεί φανέρωσε και τις αμυντικές της αδυναμίες στην γρήγορη μετάβαση. Συνεπώς η Αυστρία είναι το φαβορί και για αυτό θα επιλέξουμε τον άσο σε απόδοση 2,00.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η τελευταία φορά που η δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες ήταν τον Μάρτιο σε ένα φιλικό προετοιμασίας όπου η Αυστρία διέλυσε την Τουρκία με 6-1. Στον επερχόμενο αγώνα, θα απουσιάσει ο Τσαλχάνογλου, πράγμα που περιμένουμε να επηρεάσει αρκετά την επιθετική λειτουργία των Τούρκων. Περιμένουμε αγώνα με ρυθμό και αρκετές φάσεις για γκολ. Τρία στα τρία over 2.5 έχει η Τουρκία, ενώ η Αυστρία σκόραρε 3 γκολ σε Ολλανδία και 3 στην Πολωνία. Το Over 2.5 είναι σε απόδοση 1,92.

Το δυνατό σημείο της Αυστρίας είναι η πίεση ψηλά που «πνίγει» τον αντίπαλο. Η Τουρκία δεν είναι και η καλύτερη ομάδα στο να βγάζει με ηρεμία την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση. Η απόδοση, του να κερδίσει η Αυστρία και στα δύο ημίχρονα, φτάνει στα 5,40.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΕΠΠ – 2/7, 22:00 – Αυστρία – Τουρκία: 1 (απόδοση 2,00)
  • ΕΠΠ – 2/7, 22:00 – Αυστρία – Τουρκία: Over 2.5 (απόδοση 1,92)
  • ΕΠΠ – 2/7, 22:00 – Αυστρία – Τουρκία: Αυστρία Να κερδίσει και στα δύο ημίχρονα (απόδοση 5.40)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και διασταυρώσεις Euro 2024 με την σφραγίδα του BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ