BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Η ανωτερότητα της Γαλλίας και ο Ντε Μπρόινε

Belgium's Kevin De Bruyne, left, celebrates with Belgium's Yannick Carrasco after scoring his side's second goal during a Group E match between Belgium and Romania at the Euro 2024 soccer tournament in Cologne, Germany, Saturday, June 22, 2024. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε @ 2024 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Η Γαλλία αντιμετωπίζει το Βέλγιο στον πρώτο αγώνα της ημέρας για τα νοκ άουτ του Euro 2024 και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά.

Συνεχίζεται η δράση στα νοκ άουτ του Euro 2024 και απομένουν τέσσερα εισιτήρια για τα προημιτελικά. Γαλλία και Βέλγιο διεκδικούν ένα μαγικό χαρτάκι για τις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και έχουμε την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Η αλήθεια είναι πως τόσο η Γαλλία όσο και το Βέλγιο δεν ικανοποίησαν με την παρουσία τους στη φάση των ομίλων. Καμία εκ των δύο ομάδων δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, ειδικά αν λάβουμε υπόψιν και τις προσδοκίες που υπήρχαν, είτε λόγω δυναμικότητας (Γαλλία), είτε λόγω ομίλου (Βέλγιο). Η Γαλλία τερμάτισε 2η στον όμιλο της και μπήκε στο δύσκολο μονοπάτι των νοκ άουτ. Όσο για το Βέλγιο, κατάφερε μεν να μην δεχθεί γκολ στην φάση των ομίλων, όμως παράλληλα αντιμετώπισε δυσκολίες στο να βρει η ίδια δίχτυα, έχοντας όλα κι όλα 2 γκολ υπέρ.

Αυτό που είναι το πλέον βασικό ερώτημα για τον σημερινό είναι το ποια ομάδα θα έχει την μπάλα στα πόδια. Κάτι που φαντάζει δύσκολο στο να το προβλέψουμε. Η τακτική προσέγγιση των δύο ομάδων είναι πολύ πιθανό να δώσει αργό ρυθμό. Άρα θα παίξει ρόλο η ταχύτητα στην μετάβαση, σημείο στο οποίο υπερτερεί η Γαλλία και αυτό πιθανό να αποβεί μοιραίο για την εξέλιξη του αγώνα και την πρόκριση. Με βάση, λοιπόν, αυτό το σκεπτικό θα πάμε στον άσο σε απόδοση 1,95.

Προγνωστικά στοιχήματος

Περιμένουμε πάντως και από το Βέλγιο να το παλέψει και κυρίως από τους δύο ηγέτες της. Λουκάκου και Ντε Μπρόινε δεν έχουν αποδώσει ως τώρα τα αναμενόμενα, με βάση τους αριθμούς. Κι αν ο πρώτος είναι άτυχος μιας και του έχουν ακυρωθεί γκολ, από τον δεύτερο περιμένουμε περισσότερα και πιθανώς σήμερα ο αγώνας να είναι κομβικός για τον ίδιο. Αξίζει, λοιπόν, να πάρουμε το ρίσκο να δώσει μία ασίστ σε απόδοση 4,70. Μιλάμε για τον «εγκέφαλο» της ομάδας που εκτελεί και όλα τα στημένα και έχει πρώτα την δημιουργία και μετά την εκτέλεση. Η ικανότητα του στις τελικές πάσες είναι αντιστρόφως ανάλογη της μεγάλης απόδοσης, γι’ αυτό και βρίσκουμε αξία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΕΠΠ – 01/07, 19:00 – Γαλλία – Βέλγιο: 1 (Απόδοση: 1,95)
  • ΕΠΠ – 01/07, 19:00 – Γαλλία – Βέλγιο: Ντε Μπρόινε 1+ ασίστ (Απόδοση: 4,70)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και διασταυρώσεις Euro 2024 με την σφραγίδα του BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ