BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Η ανωτερότητα της Ισπανίας και ένα ειδικό στοίχημα

Spain's Ferran Torres celebrates with teammates after scoring the opening goal during a Group B match between Albania and Spain at the Euro 2024 soccer tournament in Duesseldorf, Germany, Monday, June 24, 2024. (AP Photo/Frank Augstein)
Οι παίκτες της Εθνικής Ισπανίας. © 2024 FRANK AUGSTEIN/ AP IMAGES

Με το Ισπανία – Γεωργία κλείνει το πρόγραμμα της σημερινής μέρας για τη φάση των «16» του Euro 2024 και το BetMarket.gr σας παρουσιάζει τα προγνωστικά.

Ισπανία και Γεωργία διεκδικούν μία θέση στα προημιτελικά του Euro 2024, με το BetMarket.gr να σας προσφέρει την ανάλυση και τα προγνωστικά του αποψινού αγώνα

Ισπανία – Γεωργία Προγνωστικά

Εξαιρετική η παρουσία της Ισπανίας μέχρι τώρα. 1η θέση στον πιο δύσκολο όμιλο της διοργάνωσης (Ιταλία, Κροατία, Αλβανία) και μάλιστα με 3 νίκες. Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι δεν δέχθηκε καν γκολ, ούσα η μόνη ομάδα της φετινής διοργάνωσης που το έχει καταφέρει. Η ομάδα του Ντε Λα Φουέντε αποδίδει πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, βγάζει πλουραλισμό την επίθεση και βάση απόδοσης είναι η καλύτερη ομάδα του τουρνουά.

Η Γεωργία αποτελεί σίγουρα την ευχάριστη έκπληξη του Euro 2024. Δεδομένα δεν είναι πολλοί εκείνοι που περίμεναν να προκριθεί στα νοκ άουτ, ειδικά όταν την τελευταία αγωνιστική έπρεπε να κερδίσει την Πορτογαλία. Τελικά κατάφερε και πέρασε ως 3η. ωστόσο, φαντάζει πολύ δύσκολο να κάνει ακόμα μία υπέρβαση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η επιλογή μας από το ματς είναι άσος ημίχρονο και τελικό σε απόδοση 1,67. Περιμένουμε να μπει δυνατά η Ισπανία ώστε να βρει ένα γρήγορο γκολ για να αποβάλλει το άγχος. Πιστεύουμε ότι δύσκολα θα αντέξει στην αρχική πίεση των Ισπανών η Γεωργία, που δεν έχει παρουσιάσει την καλύτερη εικόνα αμυντικά.

Από εκεί και πέρα, το δεύτερο σημείο μας προκύπτει από την αγορά των γκολ, καθώς είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να μας προσφέρει υψηλό σκορ. Το over 2,5 σε απόδοση 1,65. Η Ισπανία παράγει αρκετές φάσεις κατά τη διάρκεια των αγώνων της, ενώ η Γεωργία δεν έχει την απαραίτητη ισορροπία στην αμυντική της λειτουργία για να καταφέρει να την περιορίσει. Από την άλλη, είναι πολύ επικίνδυνη στην κόντρα επίθεση και έχει παίκτες σε καλή κατάσταση στην επιθετική της γραμμή. Μην ξεχνάμε ότι έχει σκοράρει σε όλα της τα μας μέχρι τώρα.

Τελευταίο σημείο είναι να δώσει ασίστ ο Νίκο Γουίλιαμς σε απόδοση 3,50. Ο 21χρονος εξτρέμ για την ταχύτητα του και την ικανότητα που διαθέτει στο ένας εναντίον ενός.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΕΠΠ – 30/6, 22:00 – Ισπανία – Γεωργία: 1 (1,67)
  • ΕΠΠ – 30/6, 22:00 – Ισπανία – Γεωργία: Over 2,5 (1,65)
  • ΕΠΠ – 30/6, 22:00 – Ισπανία – Γεωργία: Ασίστ Νίκο Γουίλιαμς (3.50)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Καθημερινές στοιχηματικές προτάσεις, ειδικά στοιχήματα, αποδόσεις Euro 2024 και κάθε πληροφορία για τη διοργάνωση με τη σφραγίδα του BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ