BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Η ανωτερότητα της Ιταλίας και ο Κιέζα

Italy's Federico Chiesa, left, celebrates with his teammate Jorginho after scoring his sides second goal during an Euro 2024 group C qualifying soccer match between Italy and North Macedonia, at the Olympic Stadium stadium in Rome Friday, Nov. 17, 2023. (AP Photo/Andrew Medichini)
Italy's Federico Chiesa, left, celebrates with his teammate Jorginho after scoring his sides second goal during an Euro 2024 group C qualifying soccer match between Italy and North Macedonia, at the Olympic Stadium stadium in Rome Friday, Nov. 17, 2023. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Το Ελβετία – Ιταλία είναι το πρώτο ματς της φάσης των «16» του Euro 2024 και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά.

Σέντρα στη φάση των «16» του Euro 2024, με το Ελβετία - Ιταλία και το Betmarket.gr σας παρουσιάζει την ανάλυση και τα προγνωστικά του αγώνα.

Ελβετία - Ιταλία: Προγνωστικά

Αήττητη ολοκλήρωσε η Ελβετία τους ομίλους με ρεκόρ 1-2-0 και τερμάτισε 2η. Πολύ καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα που νίκησε την Ουγγαρία (1-3), έπειτα ισοπαλία με τη Σκωτία (1-1), ενώ στις καθυστερήσεις έχασε τη νίκη και την 1η θέση κόντρα στη Γερμανία (1-1). Φυσικά, με πέντε γκολ σε τρία ματς έδειξε σημαντικές ικανότητες επιθετικά. Ωστόσο, το γεγονός πως δεν κράτησε την εστία της ανέπαφη σε κανένα ματς είναι σίγουρα πρόβλημα.

Η Ιταλία πήρε την πρόκριση κυριολεκτικά στην τελευταία φάση των ομίλων και συνεχίζει στη διοργάνωση. Στην πρεμιέρα νίκησε με ανατροπή την Αλβανία (2-1), ενώ στη συνέχεια ηττήθηκε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ (1-0) από την Ισπανία. Την τρίτη αγωνιστική κόντρα στη Κροατία, βρέθηκε πίσω στο σκορ και για να πάρει την πρόκριση χρειάστηκε μία σουτάρα του Ζακάνι στο 98' για να ισοφαρίσει και να πάρει το εισιτήριο για τη φάση των 16. Αγωνιστικά, έχει εμφανίσει θέματα επιθετικά, όμως μεσοαμυντικά έχει πολλές ικανότητες.

Ως ισχνό φαβορί φιγουράρει στις στοιχηματικές η Ιταλία, με το διπλό να είναι σε απόδοση κοντά στο 2,40. Η Ελβετία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποτιμηθεί, καθώς έχει δείξει καλό πρόσωπο. Εμείς όμως, θα επιλέξουμε να προκριθεί η Ιταλία, επιλογή που είναι σε απόδοση 1,70. Θεωρούμε ότι οι Ιταλοί είναι περισσότερο «ομάδα» και υπερτερεί σε ποιότητα.

Η Ελβετία έχει σαν στόχο να πιέσει ψηλά τον αντίπαλο με στόχο να τον οδηγήσει σε λάθη. Επιπλέον, προσπαθεί να αιφνιδιάσει την αντίπαλη άμυνα με γρήγορες αντεπιθέσεις. Στο αμυντικό κομμάτι ωστόσο, δεν έχει δείξει ακόμη την απαραίτητη αμυντική συνέπεια.

Η Ιταλία εμφανίστηκε με 4-3-3 στην αρχή του τουρνουά αλλά το άλλαξε στο τρίτο παιχνίδι των ομίλων με ένα 3-5-2. Σε συνθήκες άμυνας υπάρχει πεντάδα πίσω, ενώ στην επίθεση, γεμίζει αρκετά την αντίπαλη περιοχή και επιχειρεί σέντρες. Το θετικό με τους Ιταλούς είναι η ομοιογένεια και οι αυτοματισμοί, καθώς τακτικά είναι πολύ πειθαρχημένοι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Με βάση αυτά περιμένουμε ένα ματς με γκολ αλλά όχι μεγάλη έκταση στο σκορ. Έτσι λοιπόν από την αγορά των τερμάτων θα επιλέξουμε το 2-3 γκολ, που είναι σε απόδοση 2,00.

Όπως αναφέραμε παραπάνω, η Ιταλία φέτος στηρίζεται αρκετά στην ομοιογένεια. Ο Φεντερίκο Κιέζα, είναι με διαφορά ο πιο ποιοτικός παίκτης στην επίθεση και όλοι περιμένουν περισσότερα από αυτόν. Στο 3-5-2 αναμένεται να παίξει στην κορυφή. Μπορεί να βρει χώρους και στα πλάγια κόντρα στην Ελβετία, όπου έτσι κι αλλιώς είναι ο χώρος δράσης του. Αξίζει λοιπόν η επιλογή να σκοράρει ο Κιέζα, που προσφέρεται σε απόδοση 5,50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΕΠΠ – 29/6, 19:00 – Ελβετία – Ιταλία: Ιταλία πρόκριση (απόδοση 1,70)
  • ΕΠΠ – 29/6, 19:00 – Ελβετία – Ιταλία: 2-3 γκολ (απόδοση 2,00)
  • ΕΠΠ – 29/6, 19:00 – Ελβετία – Ιταλία: Anytime scorer Κιέζα (απόδοση 5,50)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα, Euro 2024 πρόγραμμα και όλες οι πληροφορίες της κορυφαίας διοργάνωσης με τη σφραγίδα του BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ