BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Η ανωτερότητα της Πορτογαλίας

Portugal's head coach Roberto Martinez instructs his players during a Group F match between Turkey and Portugal at the Euro 2024 soccer tournament in Dortmund, Germany, Saturday, June 22, 2024. (AP Photo/Themba Hadebe)
Portugal's head coach Roberto Martinez instructs his players during a Group F match between Turkey and Portugal at the Euro 2024 soccer tournament in Dortmund, Germany, Saturday, June 22, 2024. (AP Photo/Themba Hadebe) @2024 THEMBA HADEBE/AP IMAGES

Γεωργία και Πορτογαλία συγκρούονται στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Euro 2024 και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά.

Τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Euro 2024 και περιμένουμε να μάθουμε και επισήμως τις 16 ομάδες που θα περάσουν στην επόμενη φάση. Οι δύο τελευταίοι όμιλοι τίθενται σε συζήτηση ακόμα ως προς το ποιες ομάδες θα περάσουν, με την Πορτογαλία να είναι η μόνη σίγουρη και μάλιστα ως πρώτη από τον τελευταίο όμιλο. Απέναντι της θα βρει σήμερα την Γεωργία, με τους άπειρους σε αυτό το επίπεδο παίκτες του Σανιόλ να επιζητούν την νίκη για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η Γεωργία ήταν άκρως ανταγωνιστική τόσο κόντρα στην Τουρκία όσο και κόντρα στην Τσεχία. Στον τελευταίο αγώνα πήρε τον πρώτο βαθμό της ιστορίας της κόντρα στη Τσεχία (1-1) κι αν ο Λομπζανίτζε ήταν πιο ψύχραιμος στην τελευταία φάση του αγώνα πιθανότατα θα πανηγύριζε μία ιστορική νίκη. Μαθηματικά έχει ακόμα ελπίδες πρόκρισης, μιας και σε περίπτωση νίκης τερματίζει στην χειρότερη στην 3η θέση και περνά ως μία από τις καλύτερες τρίτες της διοργάνωσης.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Πορτογαλία από την άλλη έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Τουρκία και εκμεταλλευόμενη τα λάθη της αντιπάλου της, έφτασε σε ένα άνετο 3-0. Με δεδομένο πως σφράγισε όχι απλά την πρόκριση, αλλά και την πρωτιά στον όμιλο, περιμένουμε από τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ πολλές αλλαγές σήμερα, προκειμένου να ξεκουράσει παίκτες ενόψει των νοκ άουτ αγώνων.

Σαφώς και το κίνητρο παίζει το ρόλο του, όμως κίνητρο έχουν και οι αναπληρωματικοί της Πορτογαλίας που διεκδικούν μία θέση στην αρχική ενδεκάδα των επόμενων αγώνων. Όση θέληση και αν έχει η Γεωργία, εύκολα ή δύσκολα η Πορτογαλία θα φτάσει στη νίκη, γι’ αυτό και θα πάμε στη safe επιλογή του διπλού σε απόδοση 1,40.

Το δεύτερο σημείο μας έχει να κάνει με τα γκολ. Είπαμε και παραπάνω πως η Πορτογαλία είναι αρκετά ποιοτική ομάδα, ενώ με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, η Γεωργία φτάνει στα γκολ. Γιατί όχι και σήμερα; Θα αποφύγουμε το Goal/Goal για να είμαστε σίγουροι και θα πάμε στο Over 2,5 σε απόδοση 1,63.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΕΠΠ – 26/6, 22:00 – Γεωργία – Πορτογαλία: 2 (Απόδοση: 1,40)
  • ΕΠΠ – 26/6, 22:00 – Γεωργία – Πορτογαλία: Over 2,5 (Απόδοση: 1,63)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και με αναφορές για πτώση αποδόσεων από το κουπόνι του στοιχήματος!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ