TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Euro: Η Αυστρία μπορεί να εκμεταλλευτεί την απουσία του Τσαλχάνογλου

Ο Ζάμπιτσερ πλασάρει για το 3-2 της Αυστρίας
Ο Ζάμπιτσερ πλασάρει για το 3-2 της Αυστρίας AP PHOTO/SUNDAY ALAMBA

Ο Λάμπρος Μπαλάφας ποντάρει στο 3.55 από το σημερινό πρόγραμμα του Euro.

Δεν είναι πολλές οι ομάδες που έχουν παίξει όμορφο ποδόσφαιρο σε αυτό το Euro, τα «βαριά χαρτιά» έχουν κινηθεί στη μετριότητα, με τους περισσότερους σταρ να δείχνουν αρκετά κουρασμένοι. Εξαίρεση αποτελεί η Αυστρία του Ράνγκνικ, η οποία έχει ένα πολύ ενδιαφέρον αγωνιστικό πλάνο, κατά διαστήματα παίζει και εντυπωσιακά. Αυτό το σύνολο έχει πετύχει ήδη μια υπέρβαση, σε όμιλο με Γαλλία και Ολλανδία, κατάφερε όχι απλώς να προκριθεί, αλλά να τερματίσει και στην πρώτη θέση. Επίτευγμα που γέμισε αυτοπεποίθηση όλους τους ποδοσφαιριστές και πιθανότατα θα τους δώσει νέα ώθηση στα νοκ άουτ. Θα απουσιάσει ο Βίμερ, αλλά είπαμε, έχουμε να κάνουμε με ένα σύνολο το οποίο έχει σωστές δομές. Η Αυστρία δικαίως παρουσιάζεται ως φαβορί κόντρα στην Τουρκία, είναι κάτι που το έχει κερδίσει με την αξία της.

Η ομάδα του Μοντέλα από την άλλη, δεν είναι το ίδιο συμπαγής, κάποιες φορές παρασύρεται από το ρυθμό, οι παίκτες χάνουν το μυαλό τους, έχουν δεχθεί 18 κίτρινες κάρτες και 2 κόκκινες! Τα αποτελέσματα βέβαια δικαιώνουν μέχρι στιγμής τον Ιταλό προπονητή, αφού η Τουρκία και στους «16» πέρασε και καλό ποδόσφαιρο έπαιξε. Το θέμα είναι αν μπορεί να πάει ακόμη παραπέρα. Πιθανότητες έχει, αλλά θα αγωνιστεί χωρίς τον πιο εγκεφαλικό ποδοσφαιριστή της, τον Τσαλχάνογλου, αλλά και τον Ακαιντίν. Ειδικά η απουσία του σταρ της Ίντερ είναι κομβική, από τα πόδια του περνάει όλο το παιχνίδι της Τουρκίας, είναι ξεκάθαρο πως θα πρέπει να πάρουν περισσότερες ευθύνες οι νέοι αστέρες της ομάδας, Γκιουλέρ και Γιλντίζ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αυστρία και Τουρκία συνθέτουν ένα ζευγάρι που υπόσχεται θέαμα, παίζουν επιθετικά, αναζητούν το γκολ και το αποτέλεσμα. Θεωρώ καλύτερη ομάδα την Αυστρία, πιο σοβαρή, πιο ισορροπημένη τακτικά, μπορεί να πάρει την πρόκριση στην κανονική διάρκεια. Η Τουρκία χωρίς Τσαλχάνογλου χάνει μέρος της δυναμικής της, αλλά δεν μπορεί να παίξει κλειστά, γκολ λογικά θα πετύχει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αυστρία - Τουρκία: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.55), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ