BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Η επιλογή ρίσκου στις ασίστ στο 16.50

France's Antoine Griezmann celebrates after the Euro 2024 group B qualifying soccer match between France and Gibraltar in Nice, France, Saturday, Nov. 18, 2023. France won 14-0. (AP Photo/Daniel Cole)
Ο Αντουάν Γκριεζμάν @ 2023 DANIEL COLE / AP IMAGES

Όλα είναι έτοιμα για το Euro 2024 και το BetMarket.gr σάς παρουσιάζει τους υποψήφιους για το ποιος θα είναι πρώτος σε ασίστ και την στοιχηματική πρόταση του.

Το EURO 2024 πλησιάζει και το ενδιαφέρον αυξάνεται όλο και περισσότερο. Το Betmarket ετοιμάζει καθημερινά αναλύσεις, εξετάζει τις ειδικές αγορές και παρουσιάζει συνολικά τη διοργάνωση.

Στο παρόν άρθρο θα πάμε σε πιο ειδικά ζητήματα και συγκεκριμένα στο ποιος θα είναι πρώτος σε ασίστ στο Euro 2024.

Ας δούμε τους πιθανούς διεκδικητές.

Κέβιν Ντε Μπρόινε (Βέλγιο)

Είναι ο ηγέτης του Βελγίου και το φαβορί για να έχει τις περισσότερες ασίστ στην διοργάνωση. Το Βέλγιο έχει έναν σχετικά εύκολο όμιλο όπου μπορεί να περάσει ως 1ο στην επόμενη φάση, επομένως να έχει μία καλή διασταύρωση στη συνέχεια. Είναι μία από τις τελευταίες ευκαιρίες για τη συγκεκριμένη φουρνιά του Βελγίου για διάκριση σε τελική διοργάνωση, οπότε ο Ντε Μπρόινε θα ψάξει να κάνει μία καλή πορεία. Ο αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι είναι ο μαέστρος της ομάδας, καθώς από τα πόδια του περνάνε όλες οι επιθέσεις.

Το ενδεχόμενο να είναι πρώτος σε ασίστ στο Euro 2024 ο Ντε Μπρόινε έχει απόδοση 11,50.

Μπρούνο Φερνάντες (Πορτογαλία)

Η κακή σεζόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέτος, άφησε στην άκρη την καλή χρονιά που έκανε ο Φερνάντες. Σε 48 παιχνίδια φέτος κατέγραψε 15 γκολ και 13 ασίστ. Αποτελεί πιθανότατα, τον πλέον δημιουργικό παίκτη των Πορτογάλων, οπότε περιμένουμε από τον ίδιο να κάνει ένα καλό τουρνουά. Αυτό σε συνδυασμό με την εκτελεστική δεινότητα του Κριστιάνο τον κάνουν σημαντικό υποψήφιο για να είναι πρώτος σε ασίστ στο τουρνουά.

Η επιλογή να είναι πρώτος σε ασίστ στο Euro 2024 ο Μπρούνο Φερνάντες έχει απόδοση 12,50.

Κιλιάν Εμπαπέ (Γαλλία)

Είναι το πρόσωπο του Euro 2024, κι αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι είναι υποψήφιος για όλα τα ατομικά βραβεία. Φαβορί για πρώτος σκόρερ και για MVP της διοργάνωσης και φυσικά υποψήφιος για κορυφαίος σε ασίστ. Δύσκολο να τα σαρώσει όλα, βέβαια. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης μας έχει συνηθίσει στις τελικές διοργανώσεις με την Γαλλία να έχει περισσότερο εκτελεστικό, παρά δημιουργικό ρόλο. Ωστόσο, ως εξτρέμ δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να μοιράσει αρκετές ασίστ.

Η απόδοση για να είναι πρώτος σε ασίστ στο Euro 2024 ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι στο 12,50.

Euro 2024 πρώτος σε ασίστ – Οι υπόλοιποι

Πέρα από την πρώτη τριάδα, υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές. Γκριεζμάν και Φόντεν έχουν απόδοση 16,50, ενώ έπονται οι Ντοκού, Βιρτς και Σάκα σε απόδοση 18,00. Από τον Χάρι Κέιν και έπειτα ανεβαίνουμε σε αποδόσεις άνω του 20,00. Πολύ καλή επιλογή και o Τόνι Κρόος, ο οποίος θα δώσει τις τελευταίες του παραστάσεις και θα διεκδικήσει καλές εμφανίσεις.

Το BetMarket προτείνει

Δεν θα ποντάρουμε στα πρώτα φαβορί, καθώς έχουμε μία επιλογή την οποία βρίσκουμε σε πολύ υψηλή απόδοση για το ποιος θα είναι πρώτος σε ασίστ στο Euro 2024. Ο λόγος φυσικά για τον Αντουάν Γκριεζμάν. Ο Γάλλος έχει πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Μάλιστα, στην εθνική ο 33χρονος έχει έναν ρόλο περισσότερο σαν χαφ και λιγότερο σαν επιθετικός και ίσως είναι ο πιο σημαντικός παίκτης για την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ. Τόσο στο Μουντιάλ 2022, όσο και στο Euro 2020 ήταν ο πλέον δημιουργός παίκτης των τρικολόρ.

Η επιλογή λοιπόν, του BetMarket για το ποιος θα είναι πρώτος σε ασίστ στο Euro 2024 είναι ο Αντουάν Γκριεζμάν σε απόδοση 16,50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

  • Euro 2024: Αντουάν Γκριεζμάν πρώτος σε ασίστ (απόδοση 16,50)

Μέσα από το BetMarket μπορείτε να διαβάσετε αναλύσεις και όλα όσα χρειάζεστε για τη γιορτή του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων τα μακροχρόνια στοιχήματα Euro 2024.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ