BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Η επίθεση της Ολλανδίας πληρώνει ως το 8.25

Ο Ντεπάι πανηγυρίζει το 2-2 των Ολλανδών
Ο Ντεπάι πανηγυρίζει το 2-2 των Ολλανδών AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τον δεύτερο ημιτελικό του Euro 2024 ανάμεσα σε Ολλανδία και Αγγλία.

Βραδιά ημιτελικού στο Euro 2024 vol.2. Μετά τον πρώτο ημιτελικό και την πρόκριση της Ισπανίας επί της Γαλλίας με 2-1, σειρά έχει ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στην Ολλανδία και την Αγγλία. Δύο ομάδες που έφτασαν ως εδώ με διαφορετικό τρόπο μεν, αλλά το ίδιο αποτέλεσμα στο τέλος.

Ας δούμε την ανάλυση και τα δύο σημεία.

Μπορεί το ξεκίνημα της Ολλανδίας στους ομίλους του Euro 2024 να μην ήταν το καλύτερο δυνατό, μιας και τερμάτισε στην 3η θέση μετά και την ήττα από την Αυστρία, βλέπουμε όμως συνεχή βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι. Κόντρα στην Ρουμανία ήταν εντυπωσιακή, ενώ στον τελευταίο αγώνα με την Τουρκία, επικράτησε με 2-1. Οι Χάκπο και Ντάμφρις είναι οι δύο παίκτες που κάνουν την διαφορά, με τον Ρόναλντ Κούμαν να παρουσιάζει σε κάθε αγώνα και κάτι καλύτερο από την ομάδα του.

Η Αγγλία από την άλλη είναι μεν αποδοτική, παίρνει αποτελέσματα δηλαδή, αλλά η φόρμα της δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Πέρασε αήττητη από τη φάση των ομίλων μέχρι και τους προημιτελικούς, αλλά με εμφανίσεις που κανείς δεν θα θυμάται στο μέλλον. Αυτό που κρατάμε πάντως είναι την αλλαγή προσέγγισης από τον Σάουθγκεϊτ στον αγώνα με την Ελβετία, παρουσιάζοντας καλύτερο πρόσωπο ως ομάδα, παρά το γεγονός πως δεν κέρδισαν στην κανονική διάρκεια και την παράταση.

Η Ολλανδία παρουσιάζει παιχνίδι με το παιχνίδι βελτίωση, την ώρα που τα «τρία λιοντάρια» δεν μας πείθουν με την εικόνα τους στο χορτάρι. Με βάση τις αποδόσεις, η Αγγλία είναι το φαβορί, όμως δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός πως το σύνολο του Σάουθγκεϊτ μετρά μία νίκη σε όλη τη διοργάνωση. Την ίδια ώρα η Ολλανδία έδειξε καλύτερα στοιχεία και αρκετά καλύτερα δομή και γρήγορη ανάπτυξη. Με βάση τα παραπάνω, λοιπόν, θα πάρουμε το ρίσκο του άσου σε απόδοση 3,46.

Έχουμε εντοπίσει και ένα δεύτερο σημείο που είναι σε μεγαλύτερη απόδοση και αξίζει συζήτησης. Χάκπο και Ντεπάϊ αποτελούν το δίδυμο με τις περισσότερες απειλές προς τις αντίπαλες εστίες για την Ολλανδία. Ο πρώτος είναι και πρώτος σκόρερ του τουρνουά και ο δεύτερος αναζητά ένα παραγωγικό παιχνίδι για να αποδείξει πως δεν είναι τυχαία ο βασικός επιθετικός της Ολλανδίας.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ειδικά πάντως ο Χάκπο κάνει εντυπωσιακό τουρνουά, παίρνει αρκετές προσπάθειες, ενώ η κίνηση του από τα πλάγια προς την μεγάλη περιοχή του δίνει την δυνατότητα να εκτελεί με καλύτερες πιθανότητες. Περιμένουμε πως αμφότεροι θα πάρουν σήμερα προσπάθειες, γι’ αυτό και θα πάμε στην επιλογή των 2+ σουτ στην εστία από τον Χάκπο και του 1+ σουτ στην εστία από τον Ντεπάι σε απόδοση 8,25.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΕΠΠ – 10/7, 22:00 – Ολλανδία – Αγγλία: 1 (Απόδοση: 3,46)
  • ΕΠΠ – 10/7, 22:00 – Ολλανδία – Αγγλία: Χάκπο 2+ προσπάθειες στην εστία και Ντεπάι 1+ προσπάθειες στην εστία (Απόδοση: 8,25)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ