TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Euro: Η Γερμανία ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις

Germany's head coach Julian Nagelsmann embraces Germany's Jamal Musiala during a Group A match between Germany and Scotland at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Friday, June 14, 2024. (AP Photo/Frank Augstein)
Germany's head coach Julian Nagelsmann embraces Germany's Jamal Musiala during a Group A match between Germany and Scotland at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Friday, June 14, 2024. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με μια απόδοση του 2.72 από το πρόγραμμα της ημέρας.

Ήταν πολλοί αυτοί που περίμεναν μια χλιαρή πρεμιέρα από τη Γερμανία στο Euro και φυσικά τα "πάντσερ" είχαν κάτι πολύ διαφορετικό στο μυαλό τους. Η ομάδα του Νάνγκελσμαν παρουσιάστηκε έτοιμη, είχε σχέδιο, είχε ορμή, το πρώτο δείγμα ήταν πειστικό και φυσικά όλος ο κόσμος της, περιμένει ανάλογη συνέχεια. Κροος και Βιρτς… ξέχασαν να κάνουν λάθος, είχαν τον απόλυτο έλεγχο στη μεσαία γραμμή, δημιούργησαν κινδύνους, επέβαλαν την κυριαρχία της ομάδας τους.

Σε ένα τέτοιο τουρνουά αυτό που θα κάνει την διαφορά είναι η φρεσκάδα και το βάθος του ρόστερ. Κι εκεί το πρόσημο είναι θετικό, όταν μπορείς να φέρνεις από τον πάγκο παίκτες σαν τον Σανέ, τον Φίλκρουγκ, τον Γκρος, τον Τσαν και τον πολύπειρο Μίλερ, η δουλειά μπορεί να γίνει με συνέπεια.

Η Ουγγαρία δεν δικαίωσε τις προσδοκίες στη δική της πρεμιέρα, έχασε εύκολα από την Ελβετία, πέταξε στα σκουπίδια ένα ολόκληρο ημίχρονο, αντέδρασε στο δεύτερο, αλλά έμεινε με άδεια χέρια. Έχει… επιστρέψει αρκετές φορές στο παρελθόν από δύσκολες καταστάσεις, ο Ρόσι το πιστεύει, αλλά πρέπει να το δούμε να συμβαίνει. Δεν θα είναι απλό, η Γερμανία μπροστά στον κόσμο της αντλεί έξτρα δύναμη, θα χρειαστεί υπέρβαση για να πάρει κάτι από το ματς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Γερμανία θα μπει με αυτοπεποίθηση, το εμφατικό 5-1 επί της Σκωτίας έχει αφαιρέσει αρκετή πίεση από τις πλάτες των παικτών και δεν αποκλείεται να τους δούμε να ανεβάζουν κι άλλο το ρυθμό. Η Ουγγαρία έχει μπροστά της ένα μεγάλο… πρέπει. Μπορεί να το γυρίσει; Το θεωρώ δύσκολο να συμβεί κόντρα σε αυτό τον αντίπαλο. Γενικά πάντως θα πρέπει να ρισκάρει και να ψάξει γκολ, αυτό ίσως το πετύχει, κάτι παραπάνω θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γερμανία - Ουγγαρία: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.72), 19:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ