TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Euro: Η Γερμανία ποντάρει στην έδρα, αλλά είναι έμπειρη η Δανία

Ο Κρίστιαν Έρικσεν πανηγυρίζει στο Euro 2024
Ο Κρίστιαν Έρικσεν πανηγυρίζει στο Euro 2024 © 2024 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας ποντάρει στο 3.65 από το σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα.

Δεν χρειάζεται να το επαναλάβουμε, το είπε ο αθλητικός διευθυντής της Γερμανίας, Ρούντι Φέλερ, «όσα έχουν προηγηθεί στον όμιλο δεν μετράνε στα νοκ άουτ, τώρα αρχίζει μια νέα διοργάνωση». Τα λόγια αυτού του τεράστιου πρώην ποδοσφαιριστή, μιλούν στην… καρδιά, μας κάνουν να κατανοήσουμε πόσo διαφορετικοί είναι οι αγώνες για τους «16» του Euro.

Η οικοδέσποινα Γερμανία είχε δύο καλές, έως πολύ καλές, εμφανίσεις κόντρα σε Σκωτία και Ουγγαρία, για να ακολουθήσει μια μέτρια, προς κακή, κόντρα στην Ελβετία. Ο απολογισμός δύο νίκες και μία ισοπαλία, έφερε τα «πάντσερ» στην κορυφή του πρώτου ομίλου, αλλά άπαντες έχουν ήδη ξεχάσει όσα έχουν προηγηθεί, το ματς κόντρα στη Δανία είναι δίχως αύριο και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο λάθους.

Ο Νάγκελσμαν δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο στόπερ, Τα (θα τον αντικαταστήσει ο Σλότερμπεκ της Ντόρτμουντ), ο Ρούντιγκερ είχε κάποιες ενοχλήσεις , αλλά προπονήθηκε κανονικά και θα αγωνιστεί. Υπάρχει σκέψη και για την επίθεση, ο Φίλκρουγκ σκοράρει πιο εύκολα από τον Χάβερτς, αλλά δεν είναι ξεκάθαρη η τελική απόφαση.

Η Δανία μπορεί να μην πήρε καμία νίκη στον όμιλο (3 ισοπαλίες και 3 βαθμοί), αλλά έπεισε με όσα… κατέθεσε στον αγωνιστικό χώρο, για όσους το ξεχνάνε, μιλάμε για την ομάδα που στο προηγούμενο Euro, έφτασε μέχρι τον ημιτελικό. Προφανώς και δεν είναι το φαβορί κόντρα στη Γερμανία, αλλά πως να την υποτιμήσεις, όταν διαθέτει παίκτες με προσωπικότητα και εμπειρία. Ο μέσος Χιούλμαντ θα είναι εκτός λόγω καρτών, το 3-5-2 δεν αλλάζει, πρώτο μέλημα της Δανίας είναι η αμυντική ισορροπία.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το μάθαμε καλά στους ομίλους, δεν υπάρχει εύκολο ματς, καμία ομάδα δεν παραδίδεται, όλες παλεύουν, όλες εξαντλούν τις πιθανότητές τους. Αντιλαμβάνομαι τον κόσμο που θεωρεί μεγάλο φαβορί τη Γερμανία, στην έδρα της παίζει, θα έχει τεράστια υποστήριξη από τον κόσμο, αλλά η Δανία δεν πρόκειται να... πέσει εύκολα. Έχει αξία η ισοπαλία, το 3.65 δεν είναι απόδοση της πλάκας…

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γερμανία - Δανία: Χ (απόδοση 3.65), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ