TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Euro: Η Γερμανία των εκατοντάδων εκατομμυρίων κόντρα στο πείσμα των Σκωτσέζων

Germany's Kai Havertz, center, is celebrated by Germany's Antonio Ruediger, left, after scoring the opening goal during an international friendly soccer match between Germany and Turkey in Berlin, Germany, Saturday, Nov. 18, 2023. (AP Photo/Markus Schreiber)
Germany's Kai Havertz, center, is celebrated by Germany's Antonio Ruediger, left, after scoring the opening goal during an international friendly soccer match between Germany and Turkey in Berlin, Germany, Saturday, Nov. 18, 2023. (AP Photo/Markus Schreiber) AP PHOTO / MARKUS SCHREIBER

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει την πρεμιέρα του Euro και ποντάρει στο 2.27.

Αν τα νούμερα, τα μπάτζετ, καθόριζαν τα πάντα στο ποδόσφαιρο, η δουλειά μας θα ήταν πανεύκολη και παράλληλα μονότονη, αλλά ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει και η… μαγεία του απροσδόκητου, θα κάνει πάντα το συγκεκριμένο άθλημα, μοναδικό.

Αρχίζει το Euro σήμερα, μια τεράστια διοργάνωση, οι κορυφαίες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό… μωσαϊκό αστέρων στα γήπεδα της Γερμανίας κι εμείς καλούμαστε να προσεγγίσουμε στοιχηματικά, όλα όσα πρόκειται να συμβούν.

Πρεμιέρα λοιπόν με Γερμανία – Σκωτία στο Μόναχο, την έδρα της Μπάγερν, ένα άκρως ποδοσφαιρικό γήπεδο, εκεί θα προσπαθήσει να βάλει τις βάσεις για μια μεγαλειώδη πορεία η ομάδα του Νάγκελσμαν. Αν διαβάσει κανείς τα όσα γράφονται στον τύπο της Γερμανίας, θα διαπιστώσει πως δεν υπάρχει καμία ασυγκράτητη αισιοδοξία, αλλά ένας προβληματισμός για το πόσο ικανό είναι αυτό το ρόστερ, για να πάει μακριά.

Επιστρέφοντας στην εισαγωγή, τα μεγέθη είναι διαφορετικά, η Νάσιοναλ Μάνσαφτ έχει χρηματιστηριακή αξία 831 εκατομμύρια, τη στιγμή που η Σκωτία μόλις που ξεπερνάει τα 200. Είναι ικανή αυτή η συνθήκη να καθορίσει και την αναμέτρηση;

Το πρόσφατο αγωνιστικό δείγμα των δύο ομάδων δεν είναι τέτοιο που να δικαιολογεί έναν μεγάλο φαβοριτισμό των Γερμανών, η Σκωτία έκανε εξαιρετική πορεία στα προκριματικά, διαθέτει καλές μονάδες και γενικά είναι γνωστή για το πείσμα που βγάζει. Οι Γερμανοί προσπαθούν να πιστέψουν κυρίως στους εαυτούς τους και να θυμηθούν τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος.

Προγνωστικά στοιχήματος

Οι εταιρείες βλέπουν άνετη επικράτηση της Γερμανίας κρίνοντας από τις αποδόσεις, προσωπικά έχω ενστάσεις και γι’ αυτό θα πάω σε διαφορετική επιλογή. Θεωρώ τον Χάβερτς σημείο αναφοράς στο παιχνίδι των Γερμανών, το να σκοράρει έχει απόδοση 2.27, βγαίνει και εκτός περιοχής για να πάρει τη μπάλα και να ξεκινήσει προσπάθειες, δοκιμάζει και σουτ, είναι απειλή για κάθε άμυνα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γερμανία - Σκωτία: Χάβερτς να σκοράρει (απόδοση 2.27), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ