BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Η μάχη της κορυφής με γκολ διπλασιασμού

Germany's Jamal Musiala is defended by Hungary's Attila Fiola during a Group A match between Germany and Hungary at the Euro 2024 soccer tournament in Stuttgart, Germany, Wednesday, June 19, 2024. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Germany's Jamal Musiala is defended by Hungary's Attila Fiola during a Group A match between Germany and Hungary at the Euro 2024 soccer tournament in Stuttgart, Germany, Wednesday, June 19, 2024. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Ελβετία και Γερμανία συγκρούονται με φόντο την 1η θέση του γκρουπ στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Euro 2024 και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά.

Βρισκόμαστε πλέον, στη τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Ελβετία και Γερμανία διεκδικούν την 1η θέση στον όμιλο και το BetMarket.gr έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά του σημερινού αγώνα (23/6/24).

Η Ελβετία μετά την ισοπαλία (1-1) με τη Σκωτία, έχει 4 βαθμούς και σχεδόν εξασφαλισμένη θέση για τα νοκ-άουτ. Μάλιστα, διεκδικεί και την πρώτη θέση, καθώς σε περίπτωση νίκης θα είναι εκείνη που θα ολοκληρώσει τον όμιλο ως επικεφαλής, αφήνοντας τους διοργανωτές δεύτερους. Από την άλλη, η Γερμανία νίκησε σχετικά εύκολα την Ουγγαρία (2-0) και προκρίθηκε στα νοκ-άουτ. Δεν έχει εξασφαλίσει όμως την 1η θέση καθώς θέλει από το σημερινό ματς να κερδίσει ή να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας.

Ο πρώτος του συγκεκριμένου γκρουπ, στη φάση των «16» θα τεθεί αντιμέτωπος με τον δεύτερο από τον 3ο όμιλο (Αγγλία, Δανία, Σλοβενία, Σερβία). Ο δεύτερος θα παίξει με τον 2ο από το Β’ γκρουπ (Ισπανία, Ιταλία, Αλβανία, Κροατία).

Προγνωστικά στοιχήματος

Θα στηρίξουμε την Γερμανία με το combo Χ2 & Goal/Goal σε απόδοση 2,07. Τα «πάντσερ» είναι οι διοργανωτές παίζουν μπροστά στο κοινό τους και θέλουν την πρώτη θέση και το αήττητο του ομίλου. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα παίξουν για τη νίκη.

Ο Μουράτ Γιακίν, λογικά θα ξεκινήσει την ίδια ενδεκάδα με το προηγούμενο ματς. Ωστόσο, αυτή τη φορά η προσέγγιση θα είναι με περισσότερη προσοχή στην άμυνα από τα άλλα ματς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει σωστό επιθετικό πλάνο. Έχει αποδείξει η Ελβετία άλλωστε, ότι είναι πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν παραδέχθηκε ότι ότι δεν θα προβεί σε σαρωτικές αλλαγές στην ενδεκάδα. Σίγουρα θα κάνει κάποιες, αλλά είναι δύσκολο να προβλέψουμε τις αλλαγές που ενδεχομένως να γίνουν. Το πλάνο ωστόσο δεδομένα θα μείνει ίδιο.

Από εκεί και πέρα, αναμένουμε πως θα δούμε ένα ματς με αρκετά καλό ρυθμό. Οι δύο ομάδες διεκδικούν τη νίκη και την πρώτη θέση. Διαθέτουν αμφότερες ποιότητα στην επιθετική τους γραμμή και η πιθανότητα να δούμε ένα υψηλό σκορ είναι μεγάλη. Το over 2,5 στη τιμή του 1.80, αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΕΠΠ – 23/6, 22:00 – Ελβετία – Γερμανία: Χ2 & Goal/Goal (απόδοση 2.07)
  • ΕΠΠ – 23/6, 22:00 – Ελβετία – Γερμανία: Over 2,5 (απόδοση 1.80)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα, διασταυρώσεις Euro 2024 και όλες οι πληροφορίες της κορυφαίας διοργάνωσης με τη σφραγίδα του BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ