TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Euro: Η Ολλανδία μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα του ημιτελικού

Cody Gakpo of the Netherlands celebrates scoring his side's opening goal during a round of sixteen match between Romania and the Netherlands at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Tuesday, July 2, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader)
Cody Gakpo of the Netherlands celebrates scoring his side's opening goal during a round of sixteen match between Romania and the Netherlands at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Tuesday, July 2, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader) @2024 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Ο Λαμπρος Μπαλάφας ποντάρει στο 2.88 και στο 4.00 για απόψε.

Όταν φτάνεις ένα βήμα πριν τον τελικό, δεν σε νοιάζει ο τρόπος που θα έρθει το αποτέλεσμα, απλά να έρθει, ώστε να μπορέσεις να διεκδικήσεις το μεγάλο τρόπαιο σε ένα ματς, σε 90 ή 120 λεπτά, ή ακόμη και στα πέναλτι.

Όσο προχωράει η διοργάνωση, η Ολλανδία δείχνει όλο και καλύτερα στοιχεία, ο Κούμαν προσπαθεί, διαφοροποιεί πράγματα προκειμένου να παίρνει το καλύτερο αποτέλεσμα. Αντέδρασε και στο κακό πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Τουρκία, προέβη σε αλλαγές, τόσο σε σύστημα όσο και πρόσωπα, δικαιώθηκε, η ομάδα του έκανε την ανατροπή είναι στους «4».

Η Αγγλία συνεχίζει να παίζει σε χαμηλό τέμπο, δείχνει να μην έχει πρόβλημα όταν δίνει τη μπάλα στον αντίπαλο και περιμένει, πολλά από τα μεγάλα αστέρια της απέχουν από αυτό που μας έχουν συνηθίσει παίζοντας με τις ομάδες τους. Ο Σάουθγκέιτ παραμένει ήρεμος, δέχεται την κριτική, παράλληλα τονίζει πως ο στόχος είναι μπροστά, κοινώς το πλάνο αποδίδει, στη μεγάλη εικόνα έχει δίκιο.

Δεν υπάρχουν προβλήματα στις δύο ομάδες, οι Άγγλοι εξέφρασαν παράπονα για τον ορισμό του Γερμανού διαιτητή, Τσβάιερ, ο οποίος είχε εμπλοκή σε στημένους αγώνες το 2005 (είχε τιμωρηθεί με 6μηνο αποκλεισμό).

Προγνωστικά στοιχήματος

Καμία πρωτοτυπία, η ισοπαλία έχει πάρει αρκετό παιχνίδι, το 2.88 προφανώς και δεν αποτελεί καμία μεγάλη ευκαιρία, αλλά και ο κόσμος ποντάρει με βάση όσα έχουν συμβεί μέχρι στιγμής.

Ο τρόπος που παίζει η Ολλανδία αφήνει περιθώριο να δούμε γκολ στο ματς, ο Χάκπο είναι σε εξαιρετική κατάσταση, το να σκοράρει πληρώνει 4.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολλανδία - Αγγλία: Χ (απόδοση 2.88), 22:00
  • Σκόρερ: Χάκπο (απόδοση 4.00)
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ