BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Η ώρα της Τσεχίας στο 2.60

Czech Republic's Ladislav Krejci , left, and Georgia's Georges Mikautadze, right, rise their hands as the challenge for the ball during a Group F match between Georgia and the Czech Republic at the Euro 2024 soccer tournament in Hamburg, Germany, Saturday, June 22, 2024. (AP Photo/Ebrahim Noroozi)
Μονομαχία Κρέιτσι - Μικαουτάτζε στο Γεωργία - Τσεχία @ 2024 EBRAHIM NOROOZI / AP IMAGES

Η ώρα της πρόκρισης ανάμεσα σε Τσεχία και Τουρκία πλησιάζει και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά του αγώνα.

Σούπερ μάχη έχουμε απόψε για τον ΣΤ’ Όμιλο ανάμεσα σε Τσεχία και Τουρκία, με τον νικητή να παίρνει και το εισιτήριο για τους «16» του Euro 2024. Αμφότερες οι ομάδες έχουν παρουσιάσει δύο διαφορετικά πρόσωπα ως τώρα στους δύο πρώτους αγώνες, όμως με δεδομένο ότι είναι ειλημμένη η νίκη σήμερα, περιμένουμε επιθετικό πρόσωπο.

Η Τσεχία ήταν σούπερ επιθετική και τελείως διαφορετική κόντρα στην Γεωργία σε σχέση με την εμφάνιση της κόντρα στην Πορτογαλία. Παρόλα αυτά, βρήκε απέναντι της έναν Μαμαρντασβίλι που ήταν ασταμάτητος, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει 27 τελικές και 3,30 xGoals και τελικά να μείνει στο 1-1. Κρατάμε πάντως το γεγονός πως ήταν άκρως επιθετική και έδειξε ποιότητα μπροστά σε σχέση με τον πρώτο αγώνα με την Πορτογαλία. Από την άλλη, η Τουρκία εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων απέναντι στην Πορτογαλία, με αποτέλεσμα να γνωρίσει τη συντριβή με 3-0 και πλέον θέλει δύο αποτελέσματα για να προκριθεί στην επόμενη φάση. Την εξυπηρετεί ακόμα και η ισοπαλία, μιας και τερματίζει 2η, έχοντας το πλεονέκτημα έναντι της Γεωργίας σε περίπτωση νίκης της τελευταίας. Αντίθετα σε περίπτωση ήττας θα βγάλει τα… κομπιουτεράκια για να δει αν περνά ως μία από τις καλύτερες τρίτες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Περιμένουμε παιχνίδι που ο νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες και κλίνουμε περισσότερο προς τον άσο σε απόδοση 2,60. Οι Τσέχοι ξέρουν πώς να αμυνθούν, με βάση όσα μας έδειξαν κόντρα στην Πορτογαλία και παράλληλα κόντρα στη Γεωργία έδειξαν ότι μπορούν να δημιουργήσουν. Μπορεί σε κανέναν εκ των δύο αγώνων να μην κέρδισαν, όμως η εικόνα τους και στα δύο ματς ήταν καλή. Από την άλλη, η Τουρκία όση ποιότητα επιθετικά, άλλη τόση της λείπει στην άμυνα δείχνοντας πολύ επιπόλαιο πρόσωπο κι αυτό συνήθως κοστίζει σε τέτοιες διοργανώσεις.

Είπαμε και παραπάνω πως περιμένουμε παιχνίδι με γκολ και από τις δύο ομάδες, οπότε βρίσκουμε αξία στο Over 2,5. Και οι δύο ομάδες είναι ποιοτικές μπροστά, οπότε με βάση και την εικόνα της διοργάνωσης ως τώρα, περιμένουμε παιχνίδι με αρκετά τέρματα. Το over 2,5 έχει απόδοση 1,93.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΕΠΠ – 26/6, 22:00 – Τσεχία – Τουρκία: 1 (Απόδοση: 2,60)
  • ΕΠΠ – 26/6, 22:00 – Τσεχία – Τουρκία: Over 2,5 (Απόδοση: 1,93)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και αποδόσεις Euro 2024 με την σφραγίδα του BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ