BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Η πληθωρικότητα της Γερμανίας πληρώνει στο 2.45

Germany's Niclas Fuellkrug celebrates after scoring his side's fourth goal during a Group A match between Germany and Scotland at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Friday, June 14, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni)
Germany's Niclas Fuellkrug celebrates after scoring his side's fourth goal during a Group A match between Germany and Scotland at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Friday, June 14, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANN

Η αναμέτρηση της Γερμανίας με την Ουγγαρία έχει αρκετό στοιχηματικό ενδιαφέρον και το BetMarket.gr έχει τις προτάσεις του αγώνα!

Η 2η αγωνιστική των ομίλων του Euro 2024 ξεκινά σήμερα και ο πρώτος αγώνας του 1ου ομίλου είναι ανάμεσα στην Γερμανία και την Ουγγαρία. Η οικοδέσποινα του τουρνουά ξεκίνησε με εκκωφαντικό τρόπο, συντρίβοντας με 5-1 την Σκωτία και έδειξε πως μόνο τυχαία δεν είναι ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση.

Η Ουγγαρία από την άλλη, παρουσίασε κακό πρόσωπο στον εναρκτήριο αγώνα της κόντρα στην Ελβετία και ηττήθηκε με 3-1, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε δύσκολη θέση όσον αφορά τη μάχη της πρόκρισης. Θέλει βαθμό ή βαθμούς σήμερα προκειμένου να ελπίζει να ελπίζει σε πρόκριση στα νοκ-άουτ.

Όση θέληση κι αν έχει η Ουγγαρία, η Γερμανία, τουλάχιστον με όσα μας έδειξε στον πρώτο της αγώνα με την Σκωτία, είναι κλάσης ανώτερη. Θεωρούμε πως μπορεί να πάρει τη νίκη και να «καθαρίσει» το παιχνίδι από νωρίς. Γι’ αυτό και στα μάτια μας η καλύτερη επιλογή του συγκεκριμένου αγώνα είναι το 1/1 και Over 2,5 σε απόδοση 2,45. Από τη στιγμή δε που η Ουγγαρία είχε σοβαρά θέματα στην άμυνα κόντρα στην Ελβετία, θεωρούμε πως δύσκολα θα ανακόψει τους γηπεδούχους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού και τις συνθέσεις των δύο ομάδων, θα σταθούμε στον Γκουλάτσι. Είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση ο τερματοφύλακας της Ουγγαρίας, μιας και παίζει κατά κάποιο τρόπο… εντός έδρας, αφού στην Bundesliga έχει τα περισσότερα… ένσημα. Συν τοις άλλοις θα βρει μπροστά του γνώριμα πρόσωπα, οπότε θέλει να κάνει σήμερα μία καλή εμφάνιση. Περιμένουμε την Γερμανία να επιτεθεί μαζικά, να έχει πολλές τελικές, οπότε η επιλογή να έχει ο Γκουλάτσι over 3,5 αποκρούσεις έχει απόδοση 1,90.

Κλείνουμε με ένα σημείο όσον αφορά τα γκολ. Είδαμε στην 1η αγωνιστική των ομίλων την πλειοψηφία των αγώνων να τελειώνουν με Over 1,5 γκολ στο α’ ημίχρονο. Τόσο η επίθεση της Γερμανίας, όσο και η αμυντική ανεπάρκεια της Ουγγαρίας, μας κάνουν να βλέπουμε σοβαρές πιθανότητες για over 1,5 στο α’ ημίχρονο. Παράλληλα, όμως, το γεγονός πως η Γερμανία κυνηγά όλα τα παιχνίδια και θέλει να προσφέρει γκολ και θέαμα, μας οδηγεί στο σκεπτικό πως θα δούμε γκολ και στο β’ ημίχρονο. Συνεπώς έχει ενδιαφέρον η επιλογή over 1,5 γκολ και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 4,05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Γερμανία – Ουγγαρία, 19:00

  • 1/1 & Over 2.5 (απόδοση: 2.45)
  • Over 3,5 αποκρούσεις του Γκουλάτσι (απόδοση: 1.90)
  • Over 1,5 γκολ και στα δύο ημίχρονα (απόδοση: 4.05)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και Euro 2024 πρόγραμμα με την σφραγίδα του BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ