TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Euro: Η ποιότητα της Πορτογαλίας και η αμυντική σιγουριά των Σλοβένων

Portugal's head coach Roberto Martinez instructs his players during a Group F match between Turkey and Portugal at the Euro 2024 soccer tournament in Dortmund, Germany, Saturday, June 22, 2024. (AP Photo/Themba Hadebe)
Portugal's head coach Roberto Martinez instructs his players during a Group F match between Turkey and Portugal at the Euro 2024 soccer tournament in Dortmund, Germany, Saturday, June 22, 2024. (AP Photo/Themba Hadebe) @2024 THEMBA HADEBE/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας ποντάρει σε μια επιλογή του 1.98 από το πρόγραμμα της ημέρας.

Είχε γίνει αρκετή κουβέντα για το λαμπερό ρόστερ των Πορτογάλων και το μεγάλο βάθος του, ήρθε η ήττα με 2-0 από την Γεωργία στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, να αμφισβητήσει αυτή τη θεωρία. Προφανώς και ήταν βαθμολογικά αδιάφοροι οι Ίβηρες, αλλά οι αναπληρωματικοί έχασαν την ευκαιρία να πείσουν τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ενώ ο Ρονάλντο έγινε αλλαγή και έφυγε αρκετά εκνευρισμένος, κυρίως με τον εαυτό του, καθώς δεν κατάφερε να σκοράρει, σε ένα ακόμη παιχνίδι.

Προφανώς όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, η Πορτογαλία παρουσιάζεται ως τεράστιο φαβορί κόντρα στη Σλοβενία και θα προσπαθήσει να το βγάλει αυτό και στον αγωνιστικό χώρο, για να προκριθεί στα προημιτελικά. Εξέτισε ο Λεάο και είναι ξανά διαθέσιμος, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Οι Σλοβένοι βρίσκονται στα νοκ άουτ για πρώτη φορά στην ιστορία τους, στάθηκαν υπέροχα απέναντι σε ομάδες όπως η Αγγλία, η Δανία και η Σερβία, δεν έχουν λόγους να φοβηθούν κάτι στη συνέχεια, ο βασικός στόχος έχει επιτευχθεί και πλέον η απουσία άγχους μπορεί να κάνει την ομάδα του Ματίαζ Κεκ ακόμη πιο επικίνδυνη.

Είναι σημαντική η απουσία του τιμωρημένου αριστερού μπακ, Γιάνζα, ενοχλήσεις έχει και ο δεξιός χαφ, Χόρβατ και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Σλοβενία έφτασε ως εδώ στηριζόμενη στην άμυνά της, από εκεί αντλεί δύναμη και ψάχνει την… κόντρα με «μεγάλες» μπαλιές προς του Σπόραρ και Σέσκο. Η Πορτογαλία θα πάρει τον έλεγχο, θα ψάξει το γκολ που θα την διευκολύνει στη συνέχεια, το ματς δεν θα είναι εύκολο, επιλέγω 2-3 γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πορτογαλία - Σλοβενία: 2-3 γκολ (απόδοση 1.98), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ