TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Euro: Η ποιότητα των Ισπανών κόντρα στη γαλλική τακτική

France head coach Didier Deschamps looks on during a training session in Paderborn, Germany, Tuesday, July 2, 2024, ahead of their quarterfinal soccer match against Portugal at the Euro 2024 soccer tournament. (AP Photo/Hassan Ammar)
France head coach Didier Deschamps looks on during a training session in Paderborn, Germany, Tuesday, July 2, 2024, ahead of their quarterfinal soccer match against Portugal at the Euro 2024 soccer tournament. (AP Photo/Hassan Ammar) @2024 HASSAN AMMAR/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας ποντάρει στο 2.85 και στο 6.40 για απόψε.

Αν ρωτήσεις δέκα φίλους του ποδοσφαίρου, ποια ομάδα τους αρέσει να παρακολουθούν στο Euro, η συντριπτική πλειοψηφία θα απαντήσει χωρίς δεύτερη σκέψη Ισπανία. Είναι η εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο, είναι η επιθετική φιλοσοφία της, είναι το ποδόσφαιρο που παίζει. Έχει όλο το… πακέτο η «ρόχα», ο Ντε λα Φουέντε έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που δεν μοιάζει με κανένα άλλο στη διοργάνωση, παίζει κάτι πολύ διαφορετικό, σύγχρονο, φρέσκο, αποτελεσματικό. Αυτό αρκεί για να την πάει μέχρι το τέλος και να σηκώσει την… κούπα; Ίσως ναι, ίσως όχι, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά, το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο, πολλοί παράμετροι κρίνουν τον νικητή.

Απέναντι στην Ισπανία θα σταθεί το μεγάλο φαβορί για τους περισσότερους, πριν τη σέντρα του τουρνουά, η Γαλλία. Δεν έχει πείσει κανέναν, δεν παίζει θελκτικό ποδόσφαιρο, αλλά είναι στους «4» και εδώ που έφτασε μπορεί εύκολα να κάνει δικό της το τρόπαιο. Ο Ντεσάν δεν ενδιαφέρεται για το θέαμα, δεν στήνει την ομάδα του με στόχο το θέαμα, τον ενδιαφέρει μόνο η ουσία. Ο Εμπαπέ και τα υπόλοιπα μεγάλα αστέρια δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, το σύνολο καμουφλάρει τις ατομικές αδυναμίες. Εδώ που φθάσαμε, δύσκολα θα αλλάξει κάτι, λογικά θα δούμε ξανά προσεκτική προσέγγιση.

Τιμωρημένοι για την Ισπανία είναι οι Λε Νορμάν και Καρβαχάλ, τραυματίας ο Πέδρι. Κανένα πρόβλημα δεν έχουν οι Γάλλοι, εξέτισε και επιστρέφει ο Ραμπιό.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σαν σημείο η ισοπαλία συγκεντρώνει καλές πιθανότητες, τα περισσότερα ματς στα νοκ άουτ έχουν οδηγηθεί στην παράταση. Όποιος θέλει κάτι πιο δυνατό και σίγουρα πιο… fun, θα φτιάξουμε και ένα bet builder. Αρχίζουμε με ισοπαλία στο ημίχρονο, κάρτες θα πάμε στο over 4,5 σβήνονται οι κίτρινες ενόψει τελικού, και κόρνερ επιλέγουμε under 9,5. Η συνολική απόδοση φτάνει το 6,40!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ισπανία - Γαλλία: Χ (απόδοση 2.85), 22:00
  • Bet builder: 1 ημίχρονο Χ, κάρτες Over 4,5, κόρνερ Under 9,5 (απόδοση 6.40)
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ