BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Η προσπάθεια της Αλβανίας και ο Σκαμάκα

Ο Τζανλούκα Σκαμάκα πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας απέναντι στην Αγγλία για τα προκριματικά του Euro 2024 | 17 Οκτωβρίου 2023
Ο Τζανλούκα Σκαμάκα πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας απέναντι στην Αγγλία για τα προκριματικά του Euro 2024 | 17 Οκτωβρίου 2023 @2023 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Το βραδινό ματς της Ιταλίας με την Αλβανία κρύβει ενδιαφέροντα σημεία και το BetMarket.gr έχει την στοιχηματική πρόταση του αγώνα.

Αυλαία πέφτει στην 2η ημέρα του Euro 2024 με την αναμέτρηση της Ιταλίας με την Αλβανία για τον 2ο Όμιλο. Μπορεί να μην είναι και το πιο… εμπορικό ματς, όμως υπάρχει στοιχηματικό ενδιαφέρον και έχουμε δυνατά σημεία.

Η Ιταλία μπαίνει στο τουρνουά ως κάτοχος του τροπαίου, αν και στην πραγματικότητα δεν είναι ανάμεσα στα φαβορί για φέτος. Έχει μεν έναν προπονητή που έγραψε ιστορία πέρυσι, όμως λείπουν αρκετοί σταρ από το φετινό ρόστερ. Βέβαια μπορεί στο τέλος αυτό να είναι και θετικό, καθώς οι ισορροπίες στην ομάδα θα είναι πιο εύκολο να κρατηθούν. Η Αλβανία είναι το αουτσάιντερ, όχι μόνο στο σημερινό παιχνίδι, αλλά και στον όμιλο συνολικά. Περιμένουμε να στηρίξει το παιχνίδι της στη δύναμη και το τρέξιμο. Συνεπώς θα δούμε από αυτήν κλειστό παιχνίδι, επίθεση μόνο αν βρεθούν οι προϋποθέσεις στην κόντρα και πίεση στον αντίπαλο.

Με βάση τα παραπάνω, περιμένουμε κλειστό παιχνίδι συνολικά, με δεδομένο πως η Ιταλία επιθετικά δεν έχει βρει ακόμη τον δρόμο της, ενώ η Αλβανία θα παίξει σε όλα τα παιχνίδια της κλειστά, χωρίς ρίσκο και θα απειλήσει μόνο στην κόντρα. Το πρώτο μας σημείο λοιπόν θα είναι να μη μπει γκολ έως το 30' σε απόδοση 1.85.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τακτικά πάντως μπορούμε να πούμε πως η Ιταλία του Σπαλέτι είναι άρτια. Έχει αυτοματισμούς ως ομάδα και την ικανότητα να πραγματοποιεί γρήγορες μεταβιβάσεις. Κρατάμε επίσης πως πολύ συχνά πραγματοποιεί τελικές προσπάθειες ο Σκαμάκα. Ο επιθετικός των Ιταλών είναι εκτελεστής και απειλεί με κεφαλιές και τελειώματα εντός περιοχής, αλλά και σουτ εκτός περιοχής. Αξίζει, λοιπόν, να πάρουμε το ρίσκο να έχει ο Σκαμάκα 2+ προσπάθειες στην εστία, σε απόδοση 3.40.

Κλείνουμε με τον άρχοντα της αναμέτρησης, τον Φέλιξ Τσβάιερ, ο οποίος σε 33 αναμετρήσεις φέτος, έδωσε 161 κίτρινες κάρτες (δύο εκ των οποίων δεύτερες), δείγμα του ότι είναι από τους διαιτητές του EURO 2024 που έχει έφεση στις κάρτες και ο μέσος όρος του είναι 4.87 κίτρινες κάρτες/ανά παιχνίδι. Περιμένουμε από την Αλβανία να παίξει σκληρά και να οδηγήσει το παιχνίδι στη δύναμη. Η πίεση που θέλει να ασκήσει είναι έντονη κι έτσι περιμένουμε να κάνει πολλά φάουλ και γενικότερα να κόβει τον ρυθμό των Ιταλών. Γι’ αυτό και βρίσκουμε αξία στην επιλογή Αλβανία Over 2.5 κάρτες, προσφέρεται σε απόδοση 1.95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΕΠΠ – 15/6, 22:00 – Ιταλία – Αλβανία: Να μη μπει γκολ έως το 30' (Απόδοση: 1.85)
  • ΕΠΠ – 15/6, 22:00 – Ιταλία – Αλβανία: Σκαμάκα 2+ προσπάθειες στην εστία (Απόδοση: 3.40)
  • ΕΠΠ – 15/6, 22:00 – Ιταλία – Αλβανία: Αλβανία Over 2.5 κάρτες (Απόδοση: 1.95)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά, ειδικά στοιχήματα και αποδόσεις Euro 2024 με τη σφραγίδα του BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ