BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Ισορροπημένο ξεκίνημα στο 2.02 στο Σλοβακία – Ουκρανία

Προγνωστικά Euro: Ισορροπημένο ξεκίνημα στο 2.02 στο Σλοβακία – Ουκρανία
Ο Μιχκάιλο Μούντρικ με τη φανέλα της Ουκρανίας AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Η δράση του Euro 2024 ξεκινά σήμερα με την αναμέτρηση της Σλοβακίας με την Ουκρανία και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά.

Συμπληρώνουμε σήμερα μία εβδομάδα από τότε που ξεκίνησε το Euro 2024 και η δράση δεν σταματά. Πλέον, έχουμε μπει για τα καλά στην 2η αγωνιστική και ήδη μετράμε ομάδες που έχουν περάσει στα νοκ άουτ. Πιθανώς μία τέτοια να είναι από σήμερα και η Σλοβακία, η οποία αντιμετωπίζει την Ουκρανία και θέλει να κάνει το 2/2 στους ομίλους, μετά τη νίκη επί του Βελγίου. Ας δούμε, όμως, την ανάλυση.

Κοιτώντας αποκλειστικά και μόνο τα ρόστερ, η Ουκρανία είναι ένα πολύ πιο ποιοτικό σύνολο. Αυτό βέβαια ίσχυε και στον αγώνα των Ουκρανών με τη Ρουμανία και είδατε πως οι Βαλκάνιοι επικράτησαν με 3-0, ενώ αντίστοιχα και η Σλοβακία έκανε την έκπληξη κόντρα στο Βέλγιο. Τι αλλάζει σε σχέση με την 1η αγωνιστική; Ο τρόπος με τον οποίο θα παίξουν οι δύο ομάδες. Οι μεν Σλοβάκοι θα πρέπει να παίξουν πιο επιθετικά, ενώ οι Ουκρανοί που θεωρητικά έχουν προβάδισμα θα πρέπει να βρουν λύσεις και τρόπους να απειλήσουν και να δημιουργήσουν φάσεις. Πράγματα που επ’ ουδενί δεν είδαμε κόντρα στην Ρουμανία, οπότε ο Ρεμπρόφ θα πρέπει να βρει άμεσα λύσεις.

Προγνωστικά στοιχήματος

Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω, περιμένουμε ότι το α’ ημίχρονο θα είναι περισσότερο αναγνωριστικό των προθέσεων των δύο ομάδων. Η Ουκρανία οφείλει να βγάλει αντίδραση αν θέλει να ελπίζει στη δεύτερη θέση και με νίκη θα μπει στο κόλπο, ενώ η Σλοβακία ακόμη και με ισοπαλία σχεδόν εξασφαλίζει το εισιτήριο για τους «16». Αυτά, όμως, θα τα σκεφτούν περισσότερο οι δύο ομάδες στο β’ ημίχρονο. Στο α’ ημίχρονο, στα μάτια μας, θα είναι πιο προσεκτικές, γι’ αυτό και η πρώτη μας επιλογή είναι το Χ ημίχρονο σε απόδοση 2,02.

Ένα δεύτερο σημείο που μας αρέσει από το σημερινό ματς έχει να κάνει με τις κάρτες. Διαιτητής του αγώνα είναι ο Μάικλ Όλιβερ. Ο πολύπειρος διαιτητής διεύθυνε και την πρόσφατη αναμέτρηση της Ισπανίας με την Κροατία. Αναμέτρηση κατά την οποία έδειξε όλη κι όλη μία κίτρινη κάρτα. Αντίστοιχα, τόσο η Ουκρανία, όσο και η Σλοβακία, είχαν μία κάρτα στην 1η αγωνιστική. Δεν περιμένουμε σκληρό παιχνίδι από τις δύο ομάδες, οπότε βρίσκουμε αξία στο Under 3,5 κίτρινες κάρτες σε απόδοση 1,90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΕΠΠ – 21/6, 16:00 – Σλοβακία – Ουκρανία: Χ ημίχρονο (Απόδοση: 2,02)
  • ΕΠΠ – 21/6, 16:00 – Σλοβακία – Ουκρανία: Under 3,5 κάρτες (Απόδοση: 1,90)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα, διασταυρώσεις Euro 2024 και όλες οι πληροφορίες της κορυφαίας διοργάνωσης με τη σφραγίδα του BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ