FREETIPS247

Προγνωστικά Euro: Ισπανία - Αγγλία με Bet Builder, ειδικά και ενισχυμένη* απόδοση από τον τελικό

England's Harry Kane celebrates after winning a semifinal match against the Netherlands at the Euro 2024 soccer tournament in Dortmund, Germany, Wednesday, July 10, 2024. (AP Photo/Hassan Ammar)
England's Harry Kane celebrates after winning a semifinal match against the Netherlands at the Euro 2024 soccer tournament in Dortmund, Germany, Wednesday, July 10, 2024. (AP Photo/Hassan Ammar) @2024 HASSAN AMMAR/AP IMAGES

Η αντίστροφη μέτρηση για την στέψη του νέου πρωταθλητή Ευρώπης έχει ξεκινήσει. Ισπανία και Αγγλία υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις στην αποψινή αναμέτρηση (22:00) και το Freetips247.com έχει τα προγνωστικά.

Η «Φούρια Ρόχα» διεκδικεί το τέταρτο τρόπαιο της ιστορίας της, ενώ η Αγγλία θέλει επιτέλους να «ξορκίσει τους δαίμονες της», κατακτώντας για πρώτη φορά το βαρύτιμο τρόπαιο.

Η Ισπανία φαντάζει βάσει αποδόσεων αλλά και της συνολικής εικόνας της, ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Θα αποφύγουμε τελικό σημείο και θα στραφούμε στο G/G. Τα τρία τελευταία ματς της ομάδας του Ντε Λα Φουέντε με Γεωργία, Γερμανία και Γαλλία ήταν αμφίσκορα, ενώ οι Άγγλοι έφεραν 4 στα 6 G/G, εκ των οποίων τα τρία τελευταία με αντιπάλους Σλοβακία, Ελβετία και Ολλανδία. Η ομάδα του Σάουθγκεϊτ θέλει όσο τίποτα τον πρώτο της ευρωπαϊκό τίτλο ωστόσο δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν. Το G/G προσφέρεται σε απόδοση 1.98.

Σε ότι αφορά τα ειδικά στοιχήματα, η Αγγλία και στα τρία παιχνίδια στη φάση των νοκ-άουτ αγώνων βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως δεν κατέθεσε τα όπλα καταφέρνοντας να βγει ζωντανή είτε μέσω της παράτασης, των πέναλτι, ή ακόμη και στην κανονική διάρκεια όπως έκανε και απέναντι στην Ολλανδία. Αξίζει ένα ρίσκο στην πιθανότητα η «Φούρια Ρόχα» να προηγηθεί, αλλά να λήξει ισόπαλο το παιχνίδι σε απόδοση 7.50.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η ενισχυμένη απόδοση στο ενδεχόμενο να σκοράρει είτε ο Χάρι Κέιν, είτε ο Αλβάρο Μοράτα. Ο φορ της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με τρία γκολ, όσα έχουν σημειώσει επίσης και οι Μικαουτάτζε, Xάκπο, Μουσιάλα, Όλμο και Σχράντς.

Το κίνητρο για τον Άγγλο φορ προκειμένου να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του τουρνουά είναι μεγάλο. Από την άλλη πλευρά ο Μοράτα έχει πετύχει μόλις ένα γκολ στη διοργάνωση και οι απαιτήσεις από εκείνον είναι μεγάλες. Βρίσκουμε σε ενισχυμένη* απόδοση στο 3.95 αντί για το 3.65 το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος είτε ο Κέιν, είτε ο Μοράτα, το οποίο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Για το Bet Builder

Πρώτη επιλογή μας για το Bet Builder αποτελεί το G/G, το οποίο έχει εμφανιστεί και στα τρία τελευταία ματς των δύο ομάδων. Οι Άγγλοι συνηθίζουν να κάνουν θρίλερ τα παιχνίδια τους, την στιγμή που οι Ισπανοί βρίσκουν δίχτυα. Το αμφίσκορο σε απόδοση 1.98.

Σε ένα τέτοιο ματς οι απαιτήσεις από τον Χάρι Κέιν είναι μεγάλες. Ο στράικερ της Μπάγερν γνωρίζει πως οι συμπατριώτες του περιμένουν πολλά από εκείνον και έχει παράλληλα και το κίνητρο της ανάδειξης του ως πρώτος σκόρερ. Ακόμη και από στημένη φάση, ο σταρ των «Τριών Λιονταριών» ενδεχομένως να έχει ευκαιρίες για να σκοράρει σε απόδοση 3.00.

Κλείνουμε την τριάδα με το Over 3.5 κάρτες περιμένοντας μια αναμέτρηση με μεγάλη ένταση, όπου τα λάθη δεν συγχωρούνται. Οι παίκτες των δύο ομάδων θα κάνουν το παν για να αποφύγουν δυσάρεστες καταστάσεις στις άμυνες τους γεγονός που δεν αποκλείεται να οδηγήσει στο safe λάιν του Over 3.5 στις κάρτες σε απόδοση 1.34.

Συνοπτικά το Bet Builder:

  • Σύνολο Τερμάτων (G/G): 1.98
  • Να σκοράρει (Κέιν): 3.00
  • Σύνολο Καρτών (Over 3.5): 1.34

Απόδοση Bet Builder: 5.10

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ