BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Λεπτές ισορροπίες και σημεία έως 3.00

Spain's Dani Carvajal reacts during a round of sixteen match between Spain and Georgia at the Euro 2024 soccer tournament in Cologne, Germany, Sunday, June 30, 2024. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Spain's Dani Carvajal reacts during a round of sixteen match between Spain and Georgia at the Euro 2024 soccer tournament in Cologne, Germany, Sunday, June 30, 2024. (AP Photo/Darko Vojinovic) @2924 DARKO VOJINOVIC/AP IMAGES

Το BetMarket.gr έχει ξεχωρίσει 5 σημεία σε δυνατές αποδόσεις από τον μεγάλο τελικό ανάμεσα σε Ισπανία και Αγγλία.

Είμαστε λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του Euro 2024, Ισπανία – Αγγλία, και το Betmarket.gr σας παρουσιάζει τα καλύτερα προγνωστικά (14/07/24) της μεγάλης αυτής αναμέτρησης.

Ισπανία - Αγγλία: Προγνωστικά (14/07/24)

Η Ισπανία εξ αρχής παρουσίασε ένα ελκυστικό τρόπο παιχνιδιού με επιθετική διάθεση και άμεσο ποδόσφαιρο. Μετέφερε το παιχνίδι συνεχώς στα πλάγια με αποτέλεσμα να γίνεται πολύ επικίνδυνη, ενώ στην αμυντική λειτουργία συνέβαλε σημαντικά η εμπειρία. Με το 2/2 στα πρώτα ματς των ομίλων κατάφερε να κάνει ροτέισον στο τρίτο παιχνίδι και στη φάση των «16» το έργο της κόντρα στη Γεωργία αποδείχθηκε βατό. Ζορίστηκε αλλά προκρίθηκε κόντρα στη Γερμανία με γκολ στο 120’, ενώ στα ημιτελικά πέρασε από το εμπόδιο της Γαλλίας και μάλιστα με ανατροπή 2-1.

Η Αγγλία έχει μια ιδιαίτερα δραματική πορεία στη διοργάνωση, με αρκετή αμφισβήτηση. Ξεκίνησε με νίκη στον όμιλο κόντρα στη Σερβία, αλλά οι δύο ισοπαλίες (Δανία, Σλοβενία) που ακολούθησαν, έφεραν γκρίνια. Το μονοπάτι προς τον τελικό θεωρητικά ήταν βατό. Παρόλα αυτά ζορίστηκε αρκετά, καθώς χρειάστηκε την παράταση για να περάσει τη Σλοβακία στο πρώτο νοκ-άουτ και τα πέναλτι για να προκριθεί κόντρα στην Ελβετία στη συνέχεια. Στα ημιτελικά, με ένα γκολ στις καθυστερήσεις, άφησε έξω την Ολλανδία και πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Δικαιολογημένος ο μικρός φαβοριτισμός της Ισπανίας βάσει της απόδοσης των δύο ομάδων έως τώρα στο τουρνουά. Ωστόσο, τους τελικούς δεν τους κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα. Όποιος κάνει περισσότερα λάθη θα χάσει και αυτό ίσως αγχώσει κάπως τους Ισπανούς. Το πλάνο του Ντε Λα Φουέντε έχει ρίσκο, καθώς είναι άμεσο και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον κενό χώρο, όμως αν το αλλάξει ίσως επηρεαστεί αρνητικά το σύνολο. Από την άλλη, οι Άγγλοι μπορεί να μην πείθουν, αλλά με την προσέγγιση χωρίς ρίσκο δεν θα δεχθούν εύκολα φάσεις.

Στο πρώτο μέρος περιμένουμε ένα παιχνίδι αλληλοεξουδετέρωσης που οι δύο ομάδες δεν θα ρισκάρουν. Συνεπώς, θα ποντάρουμε στο Χ ημίχρονο, που είναι σε απόδοση 1,83.

Όπως προαναφέραμε, η Ισπανία θέλει να προσδώσει υψηλό ρυθμό στο ματς. Άμεσο στυλ, παιχνίδι από τα πλάγια και εκμετάλλευση των κενών χώρων. Η Αγγλία παίζει πιο συντηρητικά, στηρίζεται στην ατομική ποιότητα των παικτών της και γενικότερα παίρνει λίγα ρίσκα. Αναμένουμε να δούμε ένα παιχνίδι που θα έχει μεν γκολ, χωρίς όμως να πάρει μεγάλες διαστάσεις το σκορ. Επομένως, επιλέγουμε το 2-3 στο 2,00.

Επιπλέον, αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στα ειδικά παικτών. Αναμφίβολα, ο πιο επικίνδυνος παίκτης των Άγγλων είναι ο Χάρι Κέιν, ο οποίος μετράει στο τουρνουά έξι σουτ στην εστία και τρία γκολ. Μάλιστα, εάν σκοράρει στον τελικό, είναι πολύ πιθανό να βγει πρώτος σκόρερ. Από την άλλη, μπορεί πρώτος σκόρερ της Ισπανίας να είναι Όλμο, όμως το μομέντουμ είναι υπέρ του Γιαμάλ. Ο νεαρός σκόραρε κόντρα στους Γάλλους, είχε εξαιρετική απόδοση και μία μέρα πριν τον τελικό γιόρτασε τα γενέθλια του.

Με βάση αυτό λοιπόν, αξίζει να δημιουργήσουμε μια Bet Builder επιλογή, συνδυάζοντας το να έχουν ο Κέιν και ο Γιαμάλ 1+ τελική στην εστία έκαστος, σε απόδοση 2,67.

Η Ισπανία βασίζεται κατά κύριο λόγο σε παίκτες με ενθουσιασμό και ταλέντο, όμως εννοείται πως υπάρχουν και κάποιοι έμπειροι ποδοσφαιριστές. Ο Καρβαχάλ έχει κάνει μια εξαιρετική σεζόν και πραγματοποιεί καλό τουρνουά, καθώς η εμπειρία του κρίνεται πολύ χρήσιμη για την ομάδα. Είναι αυτός που έχει αναλάβει τη... βρώμικη δουλειά, ξέρει πότε να κάνει ένα έξυπνο φάουλ, ή πότε να κόψει τον ρυθμό και γενικότερα είναι πάντα επικίνδυνος για να δεχθεί κάρτα. Έως τώρα στο Euro 2024, έχει δει μία κίτρινη κάρτα στο ματς με την Ιταλία και δύο στο παιχνίδι με τους Γερμανούς. Δεν είναι απίθανο λοιπόν, να δεχθεί κάρτα και σήμερα, που θα είναι στην πλευρά του ο φορμαρισμένος Νίκο Γουίλιαμς που δεν φοβάται να πάει στο ένας εναντίον ενός. Σε απόδοση 2,97 η συγκεκριμένη επιλογή.

Τις τελευταίες μέρες τα φώτα είναι φυσιολογικά στραμμένα πάνω στον Γιαμάλ. Ο νεαρός άσος της Μπαρτσελόνα θέλει στον μεγάλο τελικό να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του για τα γενέθλιά του, αλλά και σε όλη τη χώρα. Είναι ιδιαίτερα επιδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας του. Αξίζει λοιπόν να ποντάρουμε στην επιλογή να έχει γκολ ή ασίστ, στο 3,00 των ενισχυμένων* αποδόσεων.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ισπανία – Αγγλία: Χ ημίχρονο (Απόδοση: 1,83)
  • Ισπανία – Αγγλία: 2-3 γκολ (Απόδοση: 2,00)
  • Ισπανία – Αγγλία: Κέιν 1+ προσπάθεια στην εστία & Γιαμάλ 1+ προσπάθεια στην εστία (Απόδοση: 2.67)
  • Ισπανία – Αγγλία: Να δεχθεί κάρτα ο Καρβαχάλ (Απόδοση: 2.97)
  • Ισπανία – Αγγλία: Γιαμάλ γκολ ή ασίστ (Απόδοση 3,00)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ