FREETIPS247

Προγνωστικά Euro: Ματς αποδείξεων για την Αγγλία, με την πλάτη στον τοίχο η Σερβία

Serbia's Luka Jovic celebrates after scoring his side first goal during a Group C match between Slovenia and Serbia at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Thursday, June 20, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader)
Serbia's Luka Jovic celebrates after scoring his side first goal during a Group C match between Slovenia and Serbia at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Thursday, June 20, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader) @2024 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Tο Freetips247 παρουσιάζει Bet Builder από τα δύο ματς για την τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου του Euro. Οι αναμετρήσεις Αγγλία – Σλοβενία και Δανία – Σερβία προοιωνίζονται συναρπαστικές.

Αγγλία – Σλοβενία

Η Αγγλία μετά τη νίκη της πρεμιέρας απέναντι στη Σερβία (1-0) έφερε ισοπαλία 1-1 με την Δανία στη 2η αγωνιστική. Τα Τρία Λιοντάρια προηγήθηκαν στην πρώτη τους καλή στιγμή στο ματς στο 19ο λεπτό με γκολ του Κέιν. Οι Δανοί απάντησαν στο πρώτο μέρος με φοβερό γκολ του Χιούλμαντ, σουτάροντας από τα 28 μέτρα. Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν με καλύτερη το δοκάρι του Φόντεν στο 56ο λεπτό, ωστόσο το τελικό 1-1 δεν μεταβλήθηκε.

Με το ίδιο σκορ έληξε και το ματς της Σλοβενίας με την Σερβία (1-1). Η ομάδα του Κεκ προηγήθηκε με τον Κάρνιτσνικ, όμως η Σερβία έμεινε "ζωντανή" χάρη στο buzzer beater του Γιόβιτς στο 90+5'. Οι Άγγλοι αν και βολεύονται με ισοπαλία είναι δεδομένο πως δεν θα «φλερτάρουν» με την τύχη τους. Οι Σλοβένοι δεν αποτελούν αμελητέα ποσότητα έχοντας φέρει μέχρι στιγμής δύο ισοπαλίες, ωστόσο το σύνολο του Σάουθγκεϊτ στη μέρα του θα πάρει το τρίποντο.

Για το Bet Builder

Πρώτη επιλογή μας για το Bet Builder είναι ο άσος σε συνδυασμό με το Under 4.5 γκολ σε απόδοση 1.60 αφού θεωρούμε πως ναι μεν η Αγγλία θα βρει τον τρόπο να επιβληθεί της Σλοβενίας δίχως όμως να συντρίψει τους αντιπάλους της.

Από εκεί και πέρα ο Χάρι Κέιν μετά το πρώτο του γκολ στη διοργάνωση απέναντι στη Δανία θα έχει την ευκαιρία κόντρα στη Σλοβενία να διευρύνει το σερί του σε απόδοση 1.85.

Κλείνουμε την τριάδα με το Over 3.5 κίτρινες κάρτες. Οι Σλοβένοι δίνουν μάχη επιβίωσης και θα κάνουν το παν για να προκριθούν στο νοκ-άουτ ματς. Το πάθος και η αυτοθυσία ενδεχομένως να συνηγορήσει σε σκληρά μαρκαρίσματα και ακολούθως σε κίτρινες κάρτες.

Συνοπτικά το Bet Builder:

  • 1 & Under 4.5 γκολ: 1.69
  • Να σκοράρει Κέιν: 1.85
  • Over 3.5 κίτρινες κάρτες: 1.95

Απόδοση Bet Builder: 5.10

Δανία – Σερβία

Η Δανία μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Σερβία, έμεινε όρθια και απέναντι στην Αγγλία. Η ομάδα του Κάσπερ Χιούλμαντ στάθηκε άτυχη, καθώς δέχθηκε γκολ στην πρώτη καλή στιγμή των Άγγλων, όμως πίεσε ασφυχτικά και δημιούργησε αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις για να σκοράρει. Αυτό έγινε στο 34ο λεπτό με το μακρινό σουτ του Χιούλμαντ. Στον αντίποδα, η Σερβία ηττήθηκε στην πρεμιέρα, όμως το «χρυσό» γκολ του Γιόβιτς στην τελευταία φάση του αγώνα με την Σλοβενία (1-1), κράτησε ζωντανούς τους Σέρβους στη μάχη της πρόκρισης!

Η Δανία έχει πάρει τον αέρα της Σερβίας έχοντας την τελευταία δεκαετία, έχοντας τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια εκ των οποίων τα δύο τελευταία κρίθηκαν στα 2-3 γκολ. Θεωρούμε πως το συγκεκριμένο εύρος τερμάτων έχει μεγάλη τύχη να εμφανιστεί σε ένα ματς που δεν αποκλείεται να κριθεί σε λεπτομέρειες.

Για το Bet Builder

Πρώτη επιλογή μας για το Bet Builder τα 2-3 γκολ. Οι Σέρβοι έχοντας μόλις 1 βαθμό στον όμιλο δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να επιτεθούν προκειμένου να ελπίζουν σε θετικό αποτέλεσμα για να πετύχουν την υπέρβαση. Από την άλλη πλευρά οι Δανοί είναι πάντα επικίνδυνοι και μπορούν να σκοράρουν, όπως έκαναν και στα δύο πρώτα ματς, όπου έφεραν ισάριθμες φορές το εύρος των 2-3 γκολ.

Δεύτερη επιλογή το G/G με το 1-1 να είναι μέχρι στιγμής το αγαπημένο σκορ της Δανίας. Οι Σέρβοι χωρίς γκολ δεν μπορούν να ελπίζουν σε κάτι θετικό στη συνέχεια.

Κλείνουμε την τριάδα με το ενδεχόμενο να χρισθεί σκόρερ ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς. Ο φορ της Σερβίας κυνηγάει ένα γκολ και ίσως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνει αισθητή την παρουσία του απέναντι σε μια ομάδα, όπου αναμένεται να βρει χώρους.

Συνοπτικά το Bet Builder:

  • 2-3 γκολ: 2.00
  • G/G: 1.62
  • Να σκοράρει Μίτροβιτς: 2.80

Απόδοση Bet Builder: 7.40


Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ