FREETIPS247

Προγνωστικά Euro: Ματς "φωτιά" με ειδικά στοιχήματα στο 70.00 και στο 32.00

Spain's Nico Williams celebrates after scoring his side's 3rd goal against Georgia during a round of sixteen match at the Euro 2024 soccer tournament in Cologne, Germany, Sunday, June 30, 2024. (AP Photo/Frank Augstein)
Spain's Nico Williams celebrates after scoring his side's 3rd goal against Georgia during a round of sixteen match at the Euro 2024 soccer tournament in Cologne, Germany, Sunday, June 30, 2024. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η μεγάλη μάχη μεταξύ Ισπανίας και Γερμανίας ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Euro 2024 και το Freetips247.com αναλύει τα δεδομένα, προτείνει special bets και Bet Builder!

Η Ισπανία είναι μια ομάδα που έχει παρουσιάσει ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο έως τώρα στη διοργάνωση, πετυχαίνοντας όμορφα γκολ και βγάζοντας ωραίες συνεργασίες στο χορτάρι. Η Ρόχα συνεχίζει να παράγει κορυφαίους παίκτες και η ομάδα έχει ισχυρή τεχνική κατάρτιση και τακτική. Οι Ισπανοί έχουν κατακτήσει τρεις φορές το Euro. Αυτή τη φορά θα επιδιώξουν με το ελκυστικό τους ποδόσφαιρο να προσθέσουν ακόμη ένα τρόπαιο στην συλλογή τους.

Στο ματς με την Γεωργία, το αυτογκόλ του Λε Νορμάν άγχωσε την Ισπανία, αλλά η πρώτη δεν άντεξε και με το εντυπωσιακό 4-1 η Ρόχα προκρίθηκε στα προημιτελικά του Euro όπου την περιμένει η Γερμανία, η οποία στο βροχερό Ντόρτμουντ δεν παραστράτησε από το δρόμο της και με το 2-0 επί της Δανίας έκλεισε μια θέση στην οκτάδα του Euro 2024.

Ισπανία - Γερμανία: Προγνωστικά

Τα "πάντσερ" είναι κι αυτά ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της κούπας. Οι Ισπανοί είναι πολύ καλοί επιθετικά αλλά ανασταλτικά έχουν προβλήματα, τα οποία θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν οι Γερμανοί. Προβλέπεται σπουδαίο ματς και γι' αυτό θα προβλέψουμε την πρόκριση των Ισπανών στα πέναλτι σε απόδοση 10.00.

Ισπανία - Γερμανία: Η ενισχυμένη απόδοση* που αξίζει

Ο Μάνουελ Νόιερ είναι ένας από τους τερματοφύλακες που ξεχωρίζει για την ικανότητα που έχει με τα πόδια. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλές φορές συνεργάζεται με τους συμπαίκτες του μέσα στο γήπεδο, είτε με μακρινές είτε με κοντινές μεταβιβάσεις. Γι' αυτό και επιλέγουμε το σημείο "Οποιοσδήποτε τερματοφύλακας να δώσει ασίστ" σε απόδοση 70.00!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ισπανία - Γερμανία: Bet Builder

Για το Bet Builder θα επιλέξουμε το ισόπαλο αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων σε απόδοση 3.10. Η Γερμανία έως τώρα έχει δείξει ότι μπαίνει δυνατά σε κάθε ματς. Δεν αποκλείεται κόντρα στην Ισπανία να είναι αυτή που θα προηγηθεί στο σκορ. Ωστόσο, η Ρόχα δεν πρόκειται να τα παρατήσει εύκολα και γι' αυτό θα επιλέξουμε το Χ. Επιπλέον, θα πάμε με το να μοιράσει ασίστ ο Νίκο Γουίλιαμς. Ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες της Ισπανίας έως τώρα στο τουρνουά. Το συγκεκριμένο σημείο το βρίσκουμε στο 4.35. Και τέλος θα επιλέξουμε το Over 4.5 κάρτες συνολικά στο ματς στο 2.02, μιας και οι Γερμανοί φημίζονται για το σκληρό τους παιχνίδι.

  • Τελικό Αποτέλεσμα: Χ (3.10)

  • Να μοιράσει ασίστ: Νίκο Γουίλιαμς (4.35)

  • Συνολικές Κάρτες: Over 4.5 (2.02)

Απόδοση Bet Builder: 32.00

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τιςαγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 BIG GAMES BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ