BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Με δυσκολία η Γερμανία

Germany's Niclas Fuellkrug celebrates at the end of a Group A match between Switzerland and Germany at the Euro 2024 soccer tournament in Frankfurt, Germany, Sunday, June 23, 2024. (AP Photo/Frank Augstein)
Germany's Niclas Fuellkrug celebrates at the end of a Group A match between Switzerland and Germany at the Euro 2024 soccer tournament in Frankfurt, Germany, Sunday, June 23, 2024. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Με το Γερμανία – Δανία κλείνει το σημερινό πρόγραμμα του Euro 2024 και το BetMarket.gr σας προσφέρει την ανάλυση και τα προγνωστικά του αγώνα.

Ξεκινάει η φάση των «16» του Euro 2024. Το βράδυ (22:00) η Γερμανία αντιμετωπίζει τη Δανία και το BetMarket.gr σας παρουσιάζει τα προγνωστικά και την ανάλυση του αγώνα.

Γερμανία – Δανία Προγνωστικά:

Η Γερμανία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον όμιλο στην 1η θέση, χάρη στο γκολ του Φούλκρουγκ στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Ελβετία. Τα βρήκε σκούρα κόντρα σε μία καλά οργανωμένη άμυνα, ενώ εμφάνισε τις γνωστές της αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι. Παρόλα αυτά, η ποιότητα σε συνδυασμό με το βάθος που έχει στο ρόστερ της μπορούν κάνουν τη διαφορά.

Με 3 ισοπαλίες πέρασε η Δανία από τον δικό της όμιλο και μάλιστα ως 2η. Συμπαγής ομάδα στην άμυνα με τις γραμμές της να είναι κοντά για να μην βρει χώρους ο αντίπαλος. Δεν έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της αλλά κύριος στόχος της είναι να μην επιτρέψει στους αντιπάλους της να φανούν απειλητικοί. Ωστόσο, εάν θέλει να γίνει πιο απειλητική πρέπει να έχει καλύτερες επιλογές στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεν θα είναι εύκολο για τη Γερμανία αλλά πιστεύουμε ότι θα περάσει από το 90λεπτο. Η επιλογή μας λοιπόν, είναι ο άσος σε απόδοση 1,69

Η Δανία αναμένεται να παίξει κλειστά με στόχο να μην αφήσει ελεύθερους χώρους στη Γερμανία και να μην επιτρέψει να πάρει ρυθμό το ματς. Θα κάνει συντηρητικό παιχνίδι και δεν πρόκειται να πάρει ρίσκα. Δεδομένα θα έχει την κατοχή της μπάλας η Γερμανία και θα προσπαθεί να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των Σκανδιναβών. Διαθέτει ατομικό ταλέντο μπροστά για να το κάνει, αλλά κόντρα σε μία καλά οργανωμένη άμυνα όπως αυτή της Ελβετίας έδειξε να δυσκολεύεται. Όπως είπαμε παραπάνω δεν περιμένουμε το σκορ να πάρει μεγάλες διαστάσεις. Το under 2,5 το βρίσκουμε στο 1,76.

Τέλος, σε απόδοση 3,80 βρίσκουμε την επιλογή να μπει γκολ με προσπάθεια εκτός περιοχής. Σε περίπτωση που η ομάδα του Νάγκελσμαν δυσκολευτεί με την πολυπρόσωπη άμυνα της Δανίας, είναι πολύ πιθανό να δοκιμάσει τη τύχη της με μακρινά σουτ. Επίσης, οι Δανοί συχνά πυκνά επιδιώκουν να απειλήσουν με αυτό τον τρόπο, αλλά και με στημένα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΕΠΠ – 29/6, 22:00 –Γερμανία – Δανία: 1 (απόδοση 1,69)
  • ΕΠΠ – 29/6, 22:00 –Γερμανία – Δανία: under 2,5 (απόδοση 1,76)
  • ΕΠΠ – 29/6, 22:00 –Γερμανία – Δανία: γκολ με προσπάθεια εκτός περιοχής (απόδοση 3,80)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα, διασταυρώσεις Euro 2024 και όλες οι πληροφορίες της κορυφαίας διοργάνωσης με τη σφραγίδα του BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ