BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Με ειδικά στο Ισπανία – Ιταλία ως το 6.50

Spain's Dani Carvajal celebrates after scoring his side's third goal during a Group B match between Spain and Croatia at the Euro 2024 soccer tournament in Berlin, Germany, Saturday, June 15, 2024. (AP Photo/Manu Fernandez)
Spain's Dani Carvajal celebrates after scoring his side's third goal during a Group B match between Spain and Croatia at the Euro 2024 soccer tournament in Berlin, Germany, Saturday, June 15, 2024. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Το Betmarket.gr έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά μεγάλου ντέρμπι της ημέρας Ισπανία – Ιταλία για το Euro 2024.

Η Ισπανία ήταν πολύ καλή και άκρως αποτελεσματική κόντρα στην Κροατία στο 1ο ημίχρονο, όπου διαμορφώθηκε και το τελικό σκορ (3-0) του αγώνα. Απέδωσε εξαιρετικά και δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να κάνει παιχνίδι και να φανεί απειλητικός. Στο δεύτερο ημίχρονο, αυτό άλλαξε αλλά είχε και την ευχέρεια για να κάνει διαχείριση δυνάμεων

Η Ιταλία στην πρεμιέρα βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις από το 23ο δευτερόλεπτο. Η αντίδρασή της όμως ήταν γρήγορη και αποτελεσματική. Η ομάδα του Σπαλέτι βγάζει ομοιογένεια και αυτοματισμούς, ενώ έδειξε πως έχει την ικανότητα να πραγματοποιεί γρήγορες μεταβιβάσεις χωρίς υψηλό ρίσκο. Σήμερα, δεν είναι το φαβορί αλλά αυτό ίσως να τη βολέψει ως προς την προσέγγιση που θα έχει στον αγώνα.

Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Οι Ισπανοί έχουν μία επιθετική φιλοσοφία και επιδιώκει να παίξει γρήγορα. Από την άλλη, η Ιταλία επιλέγει την οργανωμένη ανάπτυξη παιχνιδιού, κάτι όμως που μπορεί να αλλάξει σήμερα, αφού αναμένεται να έχει μία πιο αμυντική προσέγγιση. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν οι δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερωθούν κι έτσι το Χ, σε απόδοση 3.40, έχει ενδιαφέρον.

Η ανάπτυξη παιχνιδιού της Ισπανίας γίνεται γρήγορα και επιδιώκει στις άμεσες επιθέσεις. Ο Ρόντρι είναι ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στο κέντρο, ενώ από τα πλάγια, ο Κουκουρέγια επιχειρεί περισσότερα ανεβάσματα και παίρνει περισσότερες επιλογές ρίσκου. Γενικότερα πάντως, βλέπουμε πολλές φορές τους Ισπανούς να επιχειρούν επιθέσεις από τα εξτρέμ, με τους Γιαμάλ και Γουίλιαμς να επιχειρούν συχνά το ένας εναντίον ενός.

Στοιχηματικά, αξίζει να σταθούμε στην περίπτωση του Καρβαχάλ. Το να κάνει ο 32χρονος δεξιός μπακ Over 0.5 φάουλ, προσφέρεται σε απόδοση 2,00. Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης έχει αυξημένες αμυντικές αρμοδιότητες κι αναμένεται να χρειαστεί αρκετές φορές να μπλεχτεί σε διεκδίκηση της μπάλας ή να χρειαστεί να κόψει κάποια προσπάθεια των Ιταλών.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ιταλία δε ρισκάρει, ειδικά πίσω από το κέντρο κι έτσι μειώνονται οι επιλογές που έχει ο αντίπαλος. Επιθετικά, έχει ικανούς παίκτες δημιουργικά, ενώ σημαντική είναι η συνεισφορά των πλάγιων μπακ. Σήμερα, περιμένουμε να προσπαθήσει να μην επιτρέψει στην Ισπανία να ανεβάσει το ρυθμό.

Βάσει του στυλ παιχνιδιού των δύο ομάδων, αναμένουμε να έχει γκολ το ματς, χωρίς όμως να πάρει μεγάλες διατάσεις το σκορ. Η επιλογή 2-3 γκολ, είναι σε απόδοση 1,95.

Όπως προαναφέραμε, πολύ πιθανό είναι να δούμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, καθώς περιμένουμε να δούμε δύο διαφορετικά στυλ παιχνιδιού μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Επιπλέον, αμφότερες έχουν τον τρόπο τους για το γκολ, όμως δεν περιμένουμε μεγάλη έκταση στο σκορ. Επομένως, προκύπτει ενδιαφέρον με το ακριβές σκορ 1-1 σε απόδοση 6,50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

  • Ισπανία – Ιταλία: X (απόδοση 3.40)
  • Ισπανία – Ιταλία: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95)
  • Ισπανία – Ιταλία: Καρβαχάλ Over 0.5 φάουλ (απόδοση 2.00)
  • Ισπανία – Ιταλία: Ακριβές σκορ: 1-1 (απόδοση 6.50)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και Euro 2024 πρόγραμμα με την σφραγίδα του BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ