FREETIPS247

Προγνωστικά Euro: Με ψυχολογία οι αήττητοι Σλοβένοι, σκοράρουν και οι δύο

Portugal's Cristiano Ronaldo (7) celebrates after a Group F match between Portugal and Czech Republic at the Euro 2024 soccer tournament in Leipzig, Germany, Tuesday, June 18, 2024. (AP Photo/Sergei Grits)
Portugal's Cristiano Ronaldo (7) celebrates after a Group F match between Portugal and Czech Republic at the Euro 2024 soccer tournament in Leipzig, Germany, Tuesday, June 18, 2024. (AP Photo/Sergei Grits) AP

Το Bet Builder του Freetips247 από την αναμέτρηση Πορτογαλία - Σλοβενία (22.00) για την φάση των «16» του Euro.

Συνεχίζεται η δράση στα νοκ άουτ του Euro 2024 και το παιχνίδι που μας απασχολεί από το σημερινό πρόγραμμα είναι αυτό της Πορτογαλίας με την Σλοβενία.

Πορτογαλία - Σλοβενία

Η Πορτογαλία έπραξε το καθήκον της στα δύο πρώτα ματς του ομίλου απέναντι σε Τσεχία (2-1) και Τουρκία (0-3) κατακτώντας την πρωτιά του ομίλου, ωστόσο προβλημάτισε με την απόδοση της στο τελευταίο ματς με αντίπαλο την Γεωργία (2-0) όπου έμεινε «άσφαιρη». Με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά και αναποτελεσματικότητα οι Ίβηρες, έδωσαν δικαιώματα στην ομάδα του Σανιόλ που προηγήθηκε μόλις στο 2΄. Στο αγωνιστικό κομμάτι, εξέτισε ο Λεάο και υπολογίζεται κανονικά.

Από την άλλη πλευρά η Σλοβενία, στη δεύτερη συμμετοχή της σε τελική φάση Euro, συνέχισε την πορεία προς το όνειρο φέρνοντας τρεις σερί ισοπαλίες. Η ομάδα του Κεκ δεν λύγισε ούτε απέναντι στην Αγγλία που θεωρείται ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου αποσπώντας «λευκή» ισοπαλία. Ήταν μάλιστα το πρώτο ματς έπειτα από 14 αγώνες που δεν βρήκε δίχτυα, ενώ διεύρυνε το αήττητο για 9ο παιχνίδι. Εκτός μάχης ο αμυντικός Γιάνζα λόγω καρτών.

Για το Bet Builder

Πρώτη επιλογή μας, η κλίμακα των 2-3 γκολ. Η Πορτογαλία με την βασική της ενδεκάδα δύσκολα θα μείνει «άσφαιρη», όμως λογικά το σκορ δεν θα ξεφύγει αφού η Σλοβενία έδειξε αρκετά συμπαγής και έμεινε όρθια κόντρα σε Δανία, Σερβία και Αγγλία. Την ίδια στιγμή στην εμπροσθοφυλακή με τον Σέσκο έχει πιθανότητες να σκοράρει.

Δεύτερη επιλογή το Under 1.5 γκολ στο Α΄ ημίχρονο. Οι Πορτογάλοι θα επιχειρήσουν να δώσουν ρυθμό στην αναμέτρηση, όμως δεν θεωρείται σίγουρο πως θα καταφέρουν να διασπάσουν εύκολα την άμυνα της Σλοβενίας.

Κλείνουμε την τριάδα του Bet Builder επιλέγοντας για σκόρερ τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Πρόκειται για ματς που καλείται να μιλήσει η κλάση, αλλά και ο εγωισμός του Πορτογάλου σούπερ σταρ που ψάχνει απεγνωσμένα για το πρώτο του γκολ στη διοργάνωση. Έχει αποδείξει πως στα μεγάλα ματς μπορεί να κάνει την διαφορά.

Συνοπτικά το Bet Builder:

  • 2-3 γκολ (1.95)
  • Under 1.5 γκολ Α΄ Ημιχ. : 1.40
  • Σκόρερ Ρονάλντο: 1.80

Απόδοση Bet Builder: 4.50

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ