BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Με τα γκολ και ειδικό στο 2.82 στο Ουκρανία – Βέλγιο

Belgium's Kevin De Bruyne, left, celebrates with Belgium's Yannick Carrasco after scoring his side's second goal during a Group E match between Belgium and Romania at the Euro 2024 soccer tournament in Cologne, Germany, Saturday, June 22, 2024. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε @ 2024 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Η αναμέτρηση της Ουκρανίας με το Βέλγιο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και το BetMarket.gr έχει την στοιχηματική πρόταση του αγώνα.

Φινάλε στον E Όμιλο του Euro 2024 με σούπερ αγώνες και την αγωνία στα ύψη αναφορικά με το ποιες ομάδες θα περάσουν στους 16 της διοργάνωσης. Η αναμέτρηση της Ουκρανίας με το Βέλγιο είναι αυτή με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Η Ουκρανία αντιμετώπισε για δεύτερο σερί παιχνίδι δυσκολίες και βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Σλοβακία, όμως εν τέλει ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και πήρε μια πολύτιμη νίκη. Χαρακτηριστικό του επιθετικού πλουραλισμού των παικτών του Ρεμπρόφ είναι οι 14 τελικές, αλλά και η ποιοτική ανάπτυξη τους. Την πρώτη τους νίκη, βέβαια, πανηγύρισαν και οι Βέλγοι, οι οποίοι επικράτησαν με 2-0 της Ρουμανίας, σε ένα παιχνίδι που ναι μεν δεν εντυπωσίασαν, έφτιαξαν όμως αρκετές φάσεις για γκολ. Ο Λουκάκου παραμένει ο πλέον άτυχος της διοργάνωσης, μιας και έχουν ακυρωθεί ως τώρα τρία γκολ από το VAR. Αξίζει να αναφέρουμε πως εκτός για τον σημερινό αγώνα θα είναι ο εξτρέμ Λουκεμπάκιο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Με δεδομένο πως οι δύο ομάδες είναι εξαιρετικές επιθετικά, αλλά προβληματίζουν αμυντικά θα πάμε στα γκολ. Το πρώτο μας σημείο, λοιπόν, θα είναι το Goal/Goal και Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

Έχουμε εντοπίσει και ένα ειδικό από τον σημερινό αγώνα που μας αρέσει ιδιαίτερα. Κύριος εκτελεστής της Ουκρανίας δεν είναι άλλος από τον Ντόβμπικ, ο οποίος έχει 1,5 προσπάθεια για γκολ κατά μέσο όρο στα δύο πρώτα παιχνίδια. Αντίστοιχα, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έχει 7 τελικές προσπάθειες ως τώρα, εκ των οποίων οι 4 ήταν εντός στόχου, μετρώντας μάλιστα ένα γκολ. Θεωρούμε πως έχει ιδιαίτερη αξία το συνδυαστικό over 0,5 προσπάθειες εντός εστίας του Ντόβμπικ και over 0,5 προσπάθειες εντός εστίας του Ντε Μπρόινε σε απόδοση 2,82. Αμφότεροι οι παίκτες παίρνουν προσπάθειες, οπότε θεωρούμε πως μπορούν να βρουν και στόχο. Αν θα μετουσιώσουν και τις προσπάθειες σε γκολ είναι… άλλη ιστορία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΕΠΠ – 26/6, 19:00 – Ουκρανία – Βέλγιο: Goal/Goal και Over 2,5 (Απόδοση: 2,10)
  • ΕΠΠ – 26/6, 19:00 – Ουκρανία – Βέλγιο: Over 0,5 προσπάθειες εντός εστίας Ντόβμπικ και Over 0,5 προσπάθειες εντός εστίας Ντε Μπρόινε (Απόδοση: 2,82)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και διασταυρώσεις Euro 2024 με τη σφραγίδα του BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ