BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Με τα γκολ και την Αυστρία

Austria's Maximilian Wober holds his head after scoring an own goal during a Group D match between Austria and France at the Euro 2024 soccer tournament in Duesseldorf, Germany, Monday, June 17, 2024. (AP Photo/Hassan Ammar)
Austria's Maximilian Wober holds his head after scoring an own goal during a Group D match between Austria and France at the Euro 2024 soccer tournament in Duesseldorf, Germany, Monday, June 17, 2024. (AP Photo/Hassan Ammar) @2024 HASSAN AMMAR/AP IMAGES

Η αναμέτρηση της Πολωνίας με την Αυστρία έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και το BetMarket.gr έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Συνεχίζεται η δράση στο Euro 2024 με την 2η αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης και μία αναμέτρηση με ενδιαφέρον είναι αυτή ανάμεσα στην Πολωνία και την Αυστρία. Οι δύο ηττημένες της 1ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου που διεκδικούν την πρώτη τους νίκη και συνάμα την ευκαιρία της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Οι δύο ομάδες είναι σχεδόν αναγκασμένες να ψάξουν το τρίποντο σήμερα μετά τις ήττες τους στην πρεμιέρα. Η Πολωνία παρότι προηγήθηκε στο σκορ, δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα απέναντι στην Ολλανδία. Η Αυστρία από την άλλη προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει γκολ απέναντι στην Γαλλία. Περιμένουμε την Αυστρία να δώσει ρυθμό στο παιχνίδι με αρκετή πίεση στην μπάλα αλλά και γρήγορες επιθετικές ενέργειες. Αυτό βέβαια εξυπηρετεί και την Πολωνία, η οποία θα στηριχτεί στην αμυντική της λειτουργία. Το γεγονός, βέβαια, ότι χρειάζεται τη νίκη θα την αναγκάσει να ανεβάσει γραμμές. Περιμένουμε, λοιπόν, η ανάγκη των δύο ομάδων για νίκη να οδηγήσει σε γκολ, γι’ αυτό και το πρώτο μας σημείο από τον αγώνα θα είναι το Over 2,5 σε απόδοση 1,92. Άλλωστε μιλάμε για ένα Euro πολλών γκολ, οπότε δεν θα μας προξενήσει εντύπωση να προστεθεί ένα ακόμα στη σχετική λίστα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το δεύτερο σημείο μας έχει να κάνει με τον τελικό νικητή. Η Πολωνία ήταν καλή στις αντεπιθέσεις κόντρα στην Ολλανδία, όμως βρήκε και τον αντίπαλο για να παίξει το παιχνίδι της. Αμυντικά είχε θέματα μιας και δέχθηκε πολλές φάσεις και αν ήταν πιο εύστοχος ο Ντεπάι, πιθανώς να ήταν μεγαλύτερο το εύρος των γκολ. Η Αυστρία από την άλλη είναι περισσότερο ομάδα. Είναι συμπαγής, ενώ έχει και τις προσωπικότητες σε κάθε γραμμή του παιχνιδιού της. Περιμένουμε, λοιπόν, πως στο τέλος του αγώνα θα χαμογελάσουν οι παίκτες του Ραλφ Ράνγκνικ Το διπλό έχει απόδοση 2.02 και θα αποτελέσει το δεύτερο σημείο της ημέρας. Μάλιστα, για αυτούς που αρέσκονται και στα ρίσκα, το Combo Bet 2 και Over 2,5 έχει απόδοση 3,60 και αποτελεί και αυτό μία καλή επιλογή για τον σημερινό αγώνα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΕΠΠ – 21/6, 19:00 – Πολωνία – Αυστρία: Over 2,5 (Απόδοση: 1,92)
  • ΕΠΠ – 21/6, 19:00 – Πολωνία – Αυστρία: 2 (Απόδοση: 2,02)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα, Euro 2024 πρόγραμμα και όλες οι πληροφορίες της κορυφαίας διοργάνωσης με τη σφραγίδα του BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ