FREETIPS247

Προγνωστικά Euro: Με τα γκολ σε Κροατία, Γερμανία και Ελβετία

Scotland's Andrew Robertson, front, duels for the ball with Germany's Joshua Kimmich during a Group A match between Germany and Scotland at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Friday, June 14, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni)
Scotland's Andrew Robertson, front, duels for the ball with Germany's Joshua Kimmich during a Group A match between Germany and Scotland at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Friday, June 14, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Συναρπαστικές μονομαχίες περιλαμβάνει το σημερινό (19/05) πρόγραμμα του Euro 2024 και το Freetips247.com αναλύει και προτείνει.

Ξεκινάμε την αναμέτρηση της Κροατίας με την Αλβανία. Το πρώτο παιχνίδι της Αλβανίας ήταν με την σημερινή πρωταθλήτρια Ευρώπης, την Ιταλία, από την οποία και ηττήθηκε με 2-1. Από την άλλη, η Κροατία η οποία είχε περισσότερες επιτυχίες στο Παγκόσμιο Κύπελλο από το Euro, γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Ισπανία στην πρεμιέρα του Euro 2024.

Για την Κροατία είναι η κατάλληλη ευκαιρία να αποδείξει ότι δίκαια βρίσκεται εδώ. Το γεγονός ότι μπορεί να δεχθεί γκολ συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, αλλά στο τέλος θα μιλήσει η ποιότητα της και θα φτάσει στη νίκη. Γι' αυτό θα επιλέξουμε το σκορ πολλαπλών επιλογών 2-1, 3-1 ή 4-1 σε απόδοση 4.75.

Από εκεί και πέρα, η οικοδέσποινα Γερμανία πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Euro 2024 μετά τη νίκη που πέτυχε κόντρα στη Σκωτία, στην πρεμιέρα των ομίλων. Τα "πάντσερ" επικράτησαν των Σκωτσέζων με πεντάρα και έβαλαν τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση. Από την άλλη, η Ουγγαρία ηττήθηκε με 3-1 από την Ελβετία, ούσα σε κακή ημέρα αγωνιστικά.

Δεδομένου ότι ο άσος για τους Γερμανούς βρίσκεται σε πολύ χαμηλό σημείο, στο 1.27, είναι προτιμότερο να παίξουμε με τα γκολ και συγκεκριμένα με το G/G & Over 3.5 σε απόδοση 3.35. Η ομάδα του Νάγκελσμαν φημίζεται για το σκοράρισμά της, ενώ θεωρούμε πως και η Ουγγαρία μπορεί να βρει τουλάχιστον ένα γκολ.

Επιπλέον, η Σκωτία αντιμετωπίζει την Ελβετία στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Α΄ Ομίλου.

Εκτός τόπου και χρόνου η Σκωτία στην πρεμιέρα απέναντι στην οικοδέσποινα. Δεν ήταν μόνο τα πέντε γκολ (5-1) που δέχθηκε η ομάδα του Κλαρκ, εκ των οποίων τα τρία στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και το γεγονός πως δεν είχε ούτε μια τελική στην αναμέτρηση.

Από την άλλη πλευρά η Ελβετία εξέπληξε θετικά με την εμφάνιση της κόντρα στην Ουγγαρία (3-1) καταφέρνοντας με εξαιρετική απόδοση στο πρώτο ημίχρονο να προηγηθεί με 2-0. Οι Μαγυάροι μείωσαν στο 66΄, όμως ο Εμπολό στις καθυστερήσεις έγραψε το τελικό 3-1. Ο Γιακίν δεν ξεκίνησε με τους Σακίρι και Αμντουνί παίζοντας με 3-4-3 και δικαιώθηκε για τις επιλογές του.

Η Ελβετία με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στην πρεμιέρα είναι το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά οι Σκωτσέζοι μετά την πανωλεθρία απέναντι στους Γερμανούς αναμένεται να είναι πιο συγκεντρωμένοι στα μετόπισθεν. Δεν αποκλείεται το ματς να κριθεί σε λεπτομέρειες και ως εκ τούτου θα στραφούμε στο εύρος των 2-3 τερμάτων, σε απόδοση 1.95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κροατία - Αλβανία: Σκορ πολλαπλών επιλογών 2-1, 3-1, 4-1 (απόδοση 4.75), 16:00
  • Γερμανία - Ουγγαρία: Goal/Goal & Over 3,5 (απόδοση 3.35), 19:00
  • Σκωτία - Ελβετία: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), 22:00

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ