FREETIPS247

Προγνωστικά Euro: Με τη Γαλλία, το Βέλγιο και την έκπληξη της Ουκρανίας

Ο Λουκάκου με τον Χελάντερ στα προκριματικά του Euro
Ο Λουκάκου με τον Χελάντερ στα προκριματικά του Euro © 2023 GEERT VANDEN WIJNGAERT / AP IMAGES

Το Freetips247.com προτείνει κι αναλύει τα τρία παιχνίδια για το Euro 2024.

Ξεκινώντας με την αναμέτρηση της Ρουμανίας με την Ουκρανία. Η Ρουμανία τερμάτισε πρώτη και αήττητη στα προκριματικά (6-4-0) πάνω από Ελβετία και Ισραήλ. Μόλις μια φορά στην ιστορία της κατάφερε να φτάσει στη νοκ-άουτ φάση φτάνοντας το 2000 μέχρι τα προημιτελικά. Οι Ουκρανοί το 2021 έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά κάτι που αποτελεί και την μεγαλύτερη επιτυχία τους στη διοργάνωση. Στα προκριματικά έχασαν την απευθείας πρόκριση στην ισοβαθμία από την Ιταλία, με την Αγγλία να τερματίζει πρώτη, όμως απέκλεισαν στα πλέι-οφ Βοσνία και Ισλανδία.

Θα επιλέξουμε το διπλό για την Ουκρανία, η οποία βάσει ιστορίας των αναμετρήσεων έχει το πάνω χέρι για τη νίκη απόψε. Το συγκεκριμένο σημείο το συναντάμε σε απόδοση 1.98. Επιπλέον, θα πάμε με το G/G & Over 2.5, στο 1.95 και στο 2.22, αντίστοιχα, καθώς κάθε φορά που οι δύο ομάδες κοντράρονται προσφέρουν γκολ και θέαμα. Και τέλος θα πάμε με το να σκοράρει ο Ντοβμπικ, το πρώτο κανόνι της Ουκρανίας σε απόδοση 2.65. Το σύνολο απόδοσης του Bet Builder διαμορφώνεται στο 6.90.

Προχωράμε με την αναμέτρηση Βέλγιο – Σλοβακία. Το Βέλγιο παίρνει μέρος σε τελική φάση Euro για έβδομη φορά στην ιστορία του και τρίτη συνεχόμενη έχοντας φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης το 1980. Στα δύο προηγούμενα τουρνουά οι Κόκκινοι Διάβολοι σταμάτησαν στα προημιτελικά, ενώ αποκλείστηκαν στη φάση των ομίλων στο Μουντιάλ του Κατάρ. Μπορεί πλέον να μην πρόκειται για την Χρυσή Γενιά του βελγικού ποδοσφαίρου ωστόσο αποτελεί ομάδα με ποιότητα.

Από την άλλη, η Σλοβακία μπορεί να απουσίασε από το Μουντιάλ του Κατάρ, ωστόσο παίρνει μέρος σε Euro για τρίτη συνεχόμενη φορά και 6η εάν συνυπολογιστούν οι συμμετοχές της ως Τσεχοσλοβακία (πρωταθλήτρια Ευρώπης το 1976). Τυχερή στα προκριματικά καθώς εκτός από την ασταμάτητη Πορτογαλία, μόνο το Λουξεμβούργο θα μπορούσε να την κοντράρει στη δεύτερη θέση. Η ομάδα του Φρανσέσκο Καλτσόνα πέτυχε εφτά νίκες σε 10 ματς και προκρίθηκε απευθείας στα γήπεδα της Γερμανίας.

Για την εν λόγω αναμέτρηση θα πάμε με το Over 2.5 στο 1.80 μιας και το Βέλγιο σκοράρει κατά ριπάς, αλλά και η Σλοβακία μπορεί να συμβάλει ώστε το σκορ να ξεφύγει. Επιπλέον, θα επιλέξουμε μοιράσει 1+ ασίστ ο Κέβιν Ντε Μπρόινε. Ο οργανωτής αυτής της ομάδας, ο οποίος όπως και στη Σίτι έτσι και στο Βέλγιο είναι αυτός ο οποίος δημιουργεί τα γκολ για τους συμπαίκτες του. Το συγκεκριμένο σημείο το συναντάμε στο 2.37. Θα κρατήσουμε και το G/G στο 1.93, μιας και η ιστορία των αναμετρήσεων μας οδηγεί στο συγκεκριμένο σημείο. Και τέλος για το κερασάκι στην τούρτα θα πάμε με το να σκοράρει ο Ρομέλου Λουκάκου, για τους λόγους που προαναφέραμε, σε απόδοση 1.72. Η συνολική απόδοση του Bet Builder είναι στο 5.50.

Προγνωστικά στοιχήματος

Και τέλος πάμε στην αναμέτρηση Αυστρία – Γαλλία. Οι Les Bleus έχουν αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο επιθετικό «οπλοστάσιο» από οποιαδήποτε διεθνή ομάδα με τους Κιλιάν Εμπαπέ, Αντουάν Γκριεζμάν, ΚίνγκσλεΪ Κόμαν και Μάρκους Τουράμ μεταξύ άλλων. Και έπειτα από τις αποτυχίες στα προηγούμενα μεγάλα τουρνουά, η ομάδα του Ντεσάν θέλει αυτή τη φορά να απλώσει τα χέρια της στην κούπα. Περιμένουμε ότι θα αντιμετωπίσει με τη δέουσα σοβαρότητα το παιχνίδι και θα πάρει τη νίκη με ευρύ σκορ. Κρατάμε το 2 & Over 2.5 σε απόδοση 2.22.

Freetips247.com Επιλογές

ΕΠΠ – 17/6, 16:00 – Ρουμανία – Ουκρανία:

  • Τελικό αποτέλεσμα: 2 (1.98)
  • Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες: Ναι (1.95)
  • Σύνολο Γκολ: Over 2.5 (2.22)
  • Να σκοράρει: Ντόβμπικ: (2.65)
  • Συνολική απόδοση: 6,90

ΕΠΠ – 17/6, 19:00 – Βέλγιο – Σλοβακία:

  • Over 2.5 (1.80)
  • Να μοιράσει ασίστ 1+: Ντε Μπρόινε (2.37)
  • Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες: Ναι (1.93)
  • Να σκοράρει: Λουκάκου (1.72)

17/6, 19:00 – Βέλγιο – Σλοβακία:

Συνολική απόδοση: 5,50

ΕΠΠ – 17/6, 22:00 – Αυστρία – Γαλλία:

  • 2
  • Over 2,5
  • Συνολική απόδοση: 2,22

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ