BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Με το μαχαίρι στα δόντια η Σκωτία

Scotland's manager Steve Clarke reacts during a Group A match between Germany and Scotland at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Friday, June 14, 2024. (AP Photo/Frank Augstein)
Scotland's manager Steve Clarke reacts during a Group A match between Germany and Scotland at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Friday, June 14, 2024. (AP Photo/Frank Augstein) @2024 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Σκωτία και Ουγγαρία διεκδικούν την 3η θέση του 1ου ομίλου του Euro 2024 και το BetMarket.gr έχει την στοιχηματική πρόταση του αγώνα.

Μπαίνουμε αισίως στη τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro 2024. Η Σκωτία αντιμετωπίζει την Ουγγαρία σε ματς «τελικό» για τη συνέχεια των δύο στη διοργάνωση. Το BetMarket.gr σας παρέχει τα προγνωστικά και την ανάλυση του σημερινού αγώνα (23/6/24).

Ελπίδες πρόκρισης κέρδισε η Σκωτία μετά την ισοπαλία (1-1) που πήρε κόντρα στην Ελβετία. Θα μπορούσε να νικήσει κιόλας, αλλά η κεφαλιά του Χάνλεϊ κατέληξε στο δοκάρι. Αυτή τη στιγμή διεκδικεί την 3η θέση του ομίλου και σε περίπτωση νίκης θα έχει φτάσει τους 4 βαθμούς. Σε αυτό το σενάριο έχει τις πιθανότητες με το μέρος της για να είναι μία από τις καλύτερες τρίτες. Τη 2η θέση λόγω της διαφοράς τερμάτων είναι πολύ δύσκολο να τη διεκδικήσει. Η Ουγγαρία από την πλευρά της, διεκδικεί μαθηματικά μόνο τη 3η θέση σε περίπτωση νίκης. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένει τα παιχνίδια των υπόλοιπων ομίλων για να μάθει το μέλλον της στη διοργάνωση. Δεν είναι με το μέρος της οι πιθανότητες.

Στηρίζουμε τη Σκωτία, με τον άσο να κινείται στο 2,65. Έχει το μεγαλύτερο κίνητρο αφού με νίκη έχει αρκετές ελπίδες για πρόκριση. Οι Βρετανοί έβγαλαν αντίδραση στο προηγούμενο ματς και σε συνδυασμό με το πάθος τους, απέδειξαν ότι είναι μία καλή ομάδα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Αργεντινός Φακούντο Τέγιο. Ο ρέφερι από τη Λατινική Αμερική, έχει διαιτητεύσει σε 23 ματς σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν με απολογισμό 105 κίτρινες κάρτες, 5 κόκκινες και 11 πέναλτι. Πάνω στο συγκεκριμένο αριθμό θα ποντάρουμε που είναι πολύ μεγάλος. Να καταλογιστεί πέναλτι στη διάρκεια του αγώνα δίνει 3,20.

Τέλος, είναι ένα παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες οφείλουν να μπουν επιθετικά για να πάρουν τη νίκη. Δεν διαθέτουν και την καλύτερη ανασταλτική λειτουργία, άρα είναι πιθανό αμφότερες να δεχθούν γκολ. Με βάση αυτό, η τελευταία μας επιλογή για σήμερα είναι το 1-1 σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα στην απόδοση του 2,45.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΕΠΠ – 23/6, 22:00 – Σκωτία – Ουγγαρία: 1 (απόδοση 2,65)
  • ΕΠΠ – 23/6, 22:00 – Σκωτία – Ουγγαρία: καταλογισμός πέναλτι (απόδοση 3,20)
  • ΕΠΠ – 23/6, 22:00 – Σκωτία – Ουγγαρία: 1-1 οποιαδήποτε στιγμή (απόδοση 2,45)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα, Euro 2024 πρόγραμμα και όλες οι πληροφορίες της κορυφαίας διοργάνωσης με τη σφραγίδα του BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ