TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Euro: Μια ολόκληρη Γαλλία, κρέμεται από τη… μύτη του Εμπαπέ

Η μάσκα με την οποία θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο Euro ο Εμπαπέ​
Η μάσκα με την οποία θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο Euro ο Εμπαπέ​ PRINT SCREEN

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με μια απόδοση του 2.24 από το πρόγραμμα της ημέρας.

Μπορεί ένα πρόσωπο να υποσκελίσει ένα τεράστιο ντέρμπι, όπως το Ολλανδία - Γαλλία; Η απάντηση είναι ξεκάθαρα ναι, από τη στιγμή που έχουμε να κάνουμε με τον Κιλιάν Εμπαπέ! Ο απόλυτος σταρ του Euro, η κορυφαία μεταγραφή του καλοκαιριού, έχει αναγκάσει όλο τον κόσμο να ασχολείται μαζί του. Κόντρα στην Αυστρία, αν και δημιούργησε το γκολ της νίκης, δεν σκόραρε, ωστόσο ο τραυματισμός του έφερε σε δεύτερη μοίρα οποιαδήποτε άλλη είδηση. Θα χάσει το Euro; Θα χάσει κάποια ματς; Θα παίξει με μάσκα; Πολλά τα ερωτήματα, μεγάλο το άγχος του Ντεσάμπ, αλλά οι χθεσινές εικόνες από την τελευταία προπόνηση της Γαλλίας, σκόρπισαν αισιοδοξία. Ο Εμπαπέ φόρεσε μια προστατευτική μάσκα, στα χρώματα της Γαλλίας, έδωσε την αίσθηση πως έστω και σαν αλλαγή, θα είναι διαθέσιμος. Ναι, έχει μεγάλο βάθος στο ρόστερ της η φιναλίστ του παγκοσμίου κυπέλλου, αλλά χωρίς τον ηγέτη της, θα μπει η αμφιβολία στο μυαλό όλων!

Η Ολλανδία από την άλλη ξεκίνησε νικηφόρα τη διοργάνωση, έκανε την ανατροπή κόντρα στην Πολωνία και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί την αναστάτωση των «τρικολόρ» με τον Εμπαπέ. Επιθετικά οι «οράνιε» έπεισαν, κατά έναν παράδοξο λόγο όμως, είχαν αμυντική ανισορροπία και δέχθηκαν γκολ και φάσεις, χωρίς την παρουσία του Λεβαντόφσκι από την άλλη πλευρά. Είναι μια δύσκολη ομάδα, ο Κούμαν δέχθηκε κριτική, κάθε ματς αποτελεί διαφορετική ιστορία και μόνο οι νίκες διατηρούν το καλό κλίμα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Γαλλία στα προκριματικά νίκησε την Ολλανδία και στα δύο παιχνίδια. Μπορεί να κερδίσει και σήμερα; Εξαρτάται. Ο παράγοντας Εμπαπέ θα το κρίνει. Αν παίξει και μόνο η ψυχολογία που θα δημιουργήσει στους υπόλοιπους θα αποβεί καθοριστική. Εκτιμώ πάντα την Ολλανδία, αλλά η Γαλλία είναι πιο πλήρης. Προσωπικά θα περιμένω τις ενδεκάδες. Αν ο Εμπαπέ είναι βασικός, θα σημαίνει ότι είναι και έτοιμος, τότε θα πάω στο «διπλό». Αν δεν ξεκινήσει, θα κάνω υπομονή στο live και θα… χτυπήσω μόλις μπει ως αλλαγή. Αν δεν παίξει καθόλου, απλά θα το απολαύσω.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολλανδία - Γαλλία: 2 (απόδοση 2.24), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ