BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Να δώσει απαντήσεις η Αγγλία

England's Harry Kane (9) celebrates with Kieran Trippier (12) after scoring a goal during a Group C match between Denmark and England at the Euro 2024 soccer tournament in Frankfurt, Germany, Thursday, June 20, 2024. (AP Photo/Themba Hadebe)
England's Harry Kane (9) celebrates with Kieran Trippier (12) after scoring a goal during a Group C match between Denmark and England at the Euro 2024 soccer tournament in Frankfurt, Germany, Thursday, June 20, 2024. (AP Photo/Themba Hadebe) @2024 THEMBA HADEBE/AP IMAGES

Δύο σημεία προκύπτουν από το σημερινό ματς της Αγγλίας κόντρα σττη Σλοβενία και το BetMarket.gr σας προσφέρει τις προτάσεις του.

Αυλαία πέφτει στον 3ο όμιλο του Euro 2024 με την Αγγλία να πρέπει να κάνει απλά τη δουλειά της απέναντι στη Σλοβενία για να εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου.

Αγγλία - Σλοβενία: Προγνωστικά

Η Αγγλία δεν κατάφερε να μας πείσει για δεύτερο διαδοχικό ματς και το 1-1 κόντρα στην Δανία ήταν δίκαιο. Το γκολ της προήλθε από μια αδράνεια του αντιπάλου και γενικότερα, με τις εμφανίσεις της μέχρι στιγμής, έχει φέρει λίγη γκρίνια από τον κόσμο. Επιθετικά, αν και υπάρχουν εξαιρετικές μονάδες, δυσκολεύεται να διεισδύσει στην αντίπαλη περιοχή κι έτσι επιδιώκει συχνά σουτ από απόσταση.

Η Σλοβενία κρατούσε τη νίκη και πιθανότατα την πρόκριση στα χέρια της μέχρι τις καθυστερήσεις, αλλά ισοφαρίστηκε από τη Σερβία στο τελευταίο λεπτό. Επομένως, για να ελπίζει πρέπει να έχει καλύτερο αποτέλεσμα σήμερα, από αυτό της Δανίας στο μας με τη Σερβία. Είναι μία ομάδα συμπαγής και καλή αμυντικά και στην επίθεση απειλεί μέσα από καλές συνεργασίες ή ατομικές ενέργειες του Σέσκο.

Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες με την Αγγλία να υπερτερεί σε ποιότητα και να είναι ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση. Κίνητρο υπάρχει και από τις δύο πλευρές, όμως η ομάδα του Σάουθγκεϊτ λογικά θα κερδίσει εύκολα ή δύσκολα, με τον άσο να είναι σε απόδοση 1,40.

Περιμένουμε να έχει γκολ το ματς. Η Αγγλία ψάχνει μία καλή εμφάνιση και ένα ξέσπασμα επιθετικά, αλλά αμυντικά δεν έχει την απαραίτητη συνέπεια για να δείχνει άτρωτη. Η Σλοβενία μπορεί να δημιουργήσει και να βρει δίχτυα. Αξίζει λοιπόν το Over 2.5, σε συνδυασμό με τον άσο που προτάθηκε παραπάνω μας δίνει απόδοση 2,15.

Σίγουρα η Αγγλία δεν έχει πείσει με την παρουσία της μέχρι τώρα και όλοι περιμένουν περισσότερα. Ο Χάρι Κέιν είναι μέσα στις φάσεις και σήμερα θέλει να βρει δίχτυα και να ανεβάσει τόσο τη δική του ψυχολογία, όσο και της ομάδας. Από την άλλη, ο Σέσκο είναι ο άνθρωπος από τον οποίο εξαρτάται η επιθετική λειτουργία της Σλοβενίας και δεν φοβάται να δοκιμάσει τα πόδια του ακόμη και από απόσταση. Προκύπτει αξία λοιπόν στην επιλογή Κέιν Over 1.5 προσπάθειες στην εστία & Σέσκο Over 0.5 προσπάθεια στην εστία, σε απόδοση 6,30.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΕΕΠ – 25/6, 22:00 - Αγγλία – Σλοβενία: 1 & Over 2.5 (απόδοση 2.15)
  • ΕΕΠ – 25/6, 22:00 - Αγγλία – Σλοβενία: Κέιν Over 1.5 προσπάθειες στην εστία & Σέσκο Over 0.5 προσπάθεια στην εστία (απόδοση 6.30)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα, διασταυρώσεις Euro 2024 και όλες οι πληροφορίες της κορυφαίας διοργάνωσης με τη σφραγίδα του BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ