BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Να καθαρίσει την πρόκριση η Πορτογαλία

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ του με την Πορτογαλία
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ του με την Πορτογαλία 2024 AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Το Τουρκία – Πορτογαλία ξεχωρίζει από τον 6ο όμιλο του Euro 2024 και το BetMarket.gr έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Δύσκολη νίκη της Τουρκίας κόντρα στη Γεωργία (3-1) την προηγούμενη αγωνιστική. Φάνηκε η ποιότητα που διαθέτει επιθετικά αλλά και η προβληματική της αμυντική λειτουργία. Για να έχει τύχη απέναντι στους Πορτογάλους οφείλει να είναι πιο συμπαγής αμυντικά στο σημερινό ματς, καθώς η Πορτογαλία έχει τεράστια ποιότητα και δεδομένα θα βρει ευκαιρίες. Οι Ίβηρες νίκησαν κι εκείνοι με τη σειρά τους την Τσεχία (2-1), και μάλιστα με ανατροπή. Δεν εντυπωσίασαν, αλλά η ποιότητα σε συνδυασμό με το βάθος στο ρόστερ έκαναν τη διαφορά.

Περιμένουμε ότι θα είναι ένα παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό στο οποίο φαβορί είναι η Πορτογαλία. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ προφανώς θα έχει την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Εκείνη είναι η ομάδα που θα ψάξει πιο έντονα τη νίκη, καθώς η ισοπαλία αποτελεί θετικό αποτέλεσμα για την Τουρκία. Πιστεύουμε ότι η Πορτογαλία εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει με το διπλό να είναι σε απόδοση 1,60.

Προγνωστικά στοιχήματος

Επιπλέον, η δεύτερή μας επιλογή είναι το over 2,5 σε απόδοση 1,75. Η Τουρκία πολύ δύσκολα θα διατηρήσει ανέπαφη την εστία της αλλά μπορεί να σκοράρει και να βοηθήσει στο να δούμε ένα υψηλό σκορ. Οι Πορτογάλοι λογικά θα βρουν γκολ με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Τέλος, να σκοράρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο το πρώτο γκολ του αγώνα δίνει 3,85. Ο Πορτογάλος άσος δεν σκόραρε στο προηγούμενο ματς. Έδειξε όμως να είναι σε καλή κατάσταση και ήταν μέσα στις φάσεις. Δεδομένα θα επιδιώξει το γκολ στη σημερινή αναμέτρηση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΕΠΠ – 22/6, 19:00 – Τουρκία – Πορτογαλία: 2 (απόδοση 1,60)
  • ΕΠΠ – 22/6, 19:00 – Τουρκία – Πορτογαλία: Over 2,5 (απόδοση 1,75)
  • ΕΠΠ – 22/6, 19:00 – Τουρκία – Πορτογαλία: Να σκοράρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο το πρώτο γκολ του αγώνα (απόδοση 3,85)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα, Euro 2024 πρόγραμμα και όλες οι πληροφορίες της κορυφαίας διοργάνωσης με τη σφραγίδα του BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ