BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Νικάει το ποδόσφαιρο

Ο Νίκο Γουίλιαμς πανηγυρίζει γκολ της Ισπανίας κόντρα στην Γεωργία για τη φάση των 16 του Euro 2024
Ο Νίκο Γουίλιαμς πανηγυρίζει γκολ της Ισπανίας κόντρα στην Γεωργία για τη φάση των 16 του Euro 2024 @2024 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Το BetMarket.gr προτείνει 4 σημεία στα προγνωστικά του Ισπανία – Γαλλία.

Σέντρα στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του Euro 2024 και το Betmarket.gr σας παρουσιάζει την ανάλυση και τα προγνωστικά στοιχήματος για το Ισπανία – Γαλλία.

Ισπανία - Γαλλία: Προγνωστικά (09/07/24)

Η Ισπανία είναι η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στο Euro 2024 και συνεχίζει ακάθεκτη στο δρόμο προς τον τελικό. Η Ισπανία παρουσιάζει ένα διαφορετικό στυλ στα γήπεδα της Γερμανίας. Προφανώς η φιλοσοφία παραμένει επιθετική, αλλά πλέον επιδιώκει να βάλει υψηλό ρυθμό στο παιχνίδι της, ώστε να εκμεταλλευτεί το ταλέντο και την ταχύτητα που υπάρχει στο ρόστερ. Η μπάλα φτάνει πολύ συχνά στα πλάγια, με τους Γουίλιαμς και Γιαμάλ να κάνουν πολύ καλό τουρνουά, ενώ κόντρα στη Γερμανία είδαμε τις γραμμές να είναι πιο κοντά και το σχήμα να γίνεται πιο συμπαγές.

Η Γαλλία δεν έχει πείσει καθόλου με τις εμφανίσεις της αλλά προχωράει στο τουρνουά. Σε πέντε αναμετρήσεις έχει σκοράρει μόλις τρία γκολ, εκ των οποίων τα δύο ήταν αυτογκόλ και το ένα πέναλτι. Δυσκολεύεται να πατήσει περιοχή κι έτσι επιδιώκει τελικές προσπάθειες με μακρινά σουτ ή όταν δεν υπάρχουν καθαρές προϋποθέσεις για γκολ. Αμυντικά όμως, στέκεται αρκετά καλά, αφού η αλήθεια είναι ότι δεν απειλείται εύκολα.

Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και το σετ αποδόσεων είναι σχετικά ισορροπημένο. Με όσα έχουμε δει όμως μέχρι σήμερα, πιστεύουμε η Ισπανία έχει τον πρώτο λόγο. Είναι ικανή τόσο επιθετικά, όσο και ανασταλτικά. Επομένως, θα επιλέξουμε το να προκριθεί η Ισπανία, που προσφέρεται σε απόδοση 1,80.

Αρκετά αποδοτικό είναι το πλάνο της Ισπανίας στο Euro 2024. Παίζει άμεσο ποδόσφαιρο με παιχνίδι στο χώρο και επιδιώκει να ανεβάσει το τέμπο του αγώνα, καθώς εάν βρει ρυθμό δύσκολα κόβεται. Στις περισσότερες περιπτώσει η ανάπτυξή καταλήγει στα πλάγια.

Στην επιθετική της γραμμή η Γαλλία, στηρίζεται στις εμπνεύσεις των παικτών που διαθέτει. Περιμένει πολλά από τον Εμπαπέ, όμως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του δεν έχουν πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Μπορεί ανά διαστήματα να εκμεταλλεύεται τους χώρους και να παίρνει μέτρα στο γήπεδο, αλλά είναι εμφανές ότι δεν μπορεί να παίξει σε υψηλό ρυθμό.

Αξία θα είχε η επιλογή του Under 2.5, όμως το 1.50 είναι χαμηλό. Γενικά, αναμένουμε ένα ισορροπημένο ματς, καθώς όσο η Ισπανία θα προσπαθεί να ανεβάσει τον ρυθμό, τόσο η Γαλλία θα προσπαθεί να τον κόψει. Με αυτή τη λογική, ενδιαφέρον προκύπτει στην επιλογή να έχει η Γαλλία Over 10.5 φάουλ, που είναι σε απόδοση 1,78.

Ο Καρβαχάλ αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς, επομένως τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει ο 38χρονος Νάβας. Προφανώς δεν είναι κακός παίκτης, αλλά μπορεί να δυσκολευτεί με την ταχύτατη στην επίθεση των Γάλλων. Πολύ πιθανό να τον «σημαδέψει» ο αντίπαλος, επομένως ίσως βρεθεί σε πολλές μονομαχίες. Γενικότερα, είναι παίκτης που θα κάνει έξυπνα φάουλ για να κόψει τον ρυθμό, ή κάποια αντεπίθεση. Οπότε, υπάρχει αξία στην επιλογή να κάνει ο Νάβας Over 1.5 φάουλ, σε απόδοση 2,62.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αναφέραμε και παραπάνω ότι η Ισπανία επιτίθεται πολύ από τα πλάγια. Η παρουσία του Γιαμάλ από δεξιά, πολλές φορές δίνει την ευχέρεια στον Γουίλιαμς να αιφνιδιάσει τους αντιπάλους στην άλλη πλευρά. Ο παίκτης της Μπιλμπάο συνδυάζει ταχύτητα και τεχνική και παίρνει αρκετές πρωτοβουλίες. Περιμένουμε σήμερα να έχει ενεργό ρόλο στις προσπάθειες τις Ισπανίας κι έτσι αξίζει η επιλογή να έχει ο Νίκο Γουίλιαμς γκολ ή ασίστ, σε απόδοση 3,15.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΕΠΠ – 9/7, 22:00 – Ισπανία – Γαλλία: πρόκριση Ισπανία (1,80)
  • ΕΠΠ – 9/7, 22:00 – Ισπανία – Γαλλία: Γαλλία Over 10.5 φάουλ (1,78)
  • ΕΠΠ – 9/7, 22:00 – Ισπανία – Γαλλία: Νάβας Over 1.5 φάουλ (2,62)
  • ΕΠΠ – 9/7, 22:00 – Ισπανία – Γαλλία: Νίκο Γουίλιαμς γκολ ή ασίστ (3,15)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ