BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Ο οργανωτής Κρόος και το σημείο του 13.00

Germany's Toni Kroos applauds fans at the end of the round of sixteen match between Germany and Denmark at the Euro 2024 soccer tournament in Dortmund, Germany, Saturday, June 29, 2024. (AP Photo/Hassan Ammar)
Germany's Toni Kroos applauds fans at the end of the round of sixteen match between Germany and Denmark at the Euro 2024 soccer tournament in Dortmund, Germany, Saturday, June 29, 2024. (AP Photo/Hassan Ammar) @2024 HASSAN AMMAR/AP IMAGES

Διαβάστε τα προγνωστικά του BetMarket.gr για τον αγώνα Ισπανία – Γερμανία.

Ξεκινάει η προημιτελική φάση του Euro 2024 με το Ισπανία - Γερμανία και φυσικά το Betmarket.gr δεν θα μπορούσε να μην σας προσφέρει την ανάλυση και τα προγνωστικά στοιχήματος του πιο ενδιαφέροντος αγώνα των προημιτελικών.

Ισπανία - Γερμανία: Προγνωστικά (05/07/24)

Η Ισπανία πέρασε «αέρα» τους ομίλους, εκεί όπου έκανε 3/3 νίκες και μάλιστα χωρίς καν να δεχθεί γκολ. Πρώτος αντίπαλος στα νοκ-άουτ ήταν η Γεωργία. Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με ένα αυτογκόλ, όμως κατάφερε τελικά να ανατρέψει την κατάσταση και να επικρατήσει με το ευρύ 4-1. Οι Ισπανοί είναι εντυπωσιακοί επιθετικά και γενικότερα επιχειρούν να παίζουν σε υψηλό ρυθμό, πράγμα που μέχρι τώρα τους έχει βγει σε καλό.

Η Γερμανία πέρασε κι εκείνη ως 1η τον όμιλο, με 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την αξιόμαχη Δανία (2-0), όχι όμως εύκολα. Ζορίστηκε αρκετά και παρά το γεγονός ότι μπήκε κάπως νωθρά στο 2ο ημίχρονο, κατάφερε να σκοράρει δύο φορές και να πάρει την πρόκριση. Για το σημερινό ματς, πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να στείλει το πρώτο μεγάλο μήνυμα για την κατάκτηση της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στο σημερινό ματς και το σετ αποδόσεων είναι ισορροπημένο. Ωστόσο, στο αγωνιστικό στυλ των δύο ομάδων υπάρχουν διαφορές, οπότε αμφότερες έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τα προτερήματά τους.

Η Ισπανία παίζει άμεσο ποδόσφαιρο σε υψηλό ρυθμό, ενώ επιδιώκει συχνά τις πάσες στον χώρο, για να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα των Γιαμάλ και Γουίλιαμς. Η Γερμανία παίζει πιο οργανωμένα και το παιχνίδι της εξαρτάται πολύ από τον Κρόος. Διαθέτει ατομική ποιότητα μεσοεπιθετικά και είναι ομάδα που πατάει συχνά περιοχή και βγάζει αρκετές τελικές. Στην ουσία, όποιος καταφέρει να κουμαντάρει το τέμπο του αγώνα, θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει.

Περιμένουμε ένα ισορροπημένο ματς, με το Χ να είναι σε απόδοση 3,15.

Οι Ισπανοί αναμένουμε να μπουν φορτσάτοι και να πάρουν περισσότερα ρίσκα. Σκοπός είναι να βρουν ρυθμό και να απειλήσουν την αντίπαλη άμυνα. Η Γερμανία είναι ομάδα που θέλει να έχει τον έλεγχο, άρα θέλει το χρόνο της. Το καλύτερο της ημίχρονο περιμένουμε να είναι το δεύτερο, εκεί όπου θα έχει βρει τα δικά της πατήματα και τις αδυναμίες του αντιπάλου. Έχει λοιπόν ενδιαφέρον να πάμε σε ένα Fun Bet, ποντάροντας στην επιλογή 1 ημίχρονο/Χ τελικό, που προσφέρεται σε απόδοση 13,00.

Ο Τόνι Κρος είναι ηγέτης στην Εθνική του ομάδα. Προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα βρίσκεται στην τελευταία διοργάνωση της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ως εν ενεργεία ποδοσφαιριστής. Από τα πόδια του περνάει κάθε οργανωμένη επίθεση της Γερμανίας, όμως δεν διστάζει να σουτάρει αν βρει τις προϋποθέσεις. Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για τον βασικό εκτελεστή των στημένων φάσεων. Συνεπώς, αποκτά αξία η επιλογή Κρόος 1+ προσπάθεια στην εστία, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 4,00.

Τέλος, προκύπτει άλλη μία επιλογή με πρωταγωνιστή τον Τόνι Κρόος. Η επιλογή να έχει γκολ ή ασίστ ο Γερμανός άσος, τη βρίσκουμε σε απόδοση 4,50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΕΠΠ – 5/7, 19:00 – Ισπανία – Γερμανία: Χ (Απόδοση: 3.15)
  • ΕΠΠ – 5/7, 19:00 – Ισπανία – Γερμανία: 1/Χ (Απόδοση: 13,00)
  • ΕΠΠ – 5/7, 19:00 – Ισπανία – Γερμανία: Κρόος 1+ προσπάθεια στην εστία (Απόδοση: 4.00)
  • ΕΠΠ – 5/7, 19:00 – Ισπανία – Γερμανία: Κρόος γκολ ή ασίστ (Απόδοση: 4,50)

Διαβάστε στο BetMarket.gr το Euro 2024 πρόγραμμα με τους αγώνες που ακολουθούν, τις ημερομηνίες και τις ώρες διεξαγωγής τους!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ