TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Euro: Όλοι παίρνουν ανάσες εκτός από τον Ρονάλντο

Portugal's Cristiano Ronaldo, right, and Nelson Semedo celebrates during a friendly soccer match between Portugal and Ireland at the Aveiro Municipal stadium in Aveiro, Portugal, Tuesday, June 11, 2024. (AP Photo/Luis Vieira)
Ο Κριστιάνο πανηγυρίζει τέρμα με την Εθνική Πορτογαλίας. © 2024 LUIS VIEIRA/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής για τον έκτο όμιλο του Euro 2024 και ποντάρει σε ένα Goal/Goal κι έναν καλοπληρωμένο άσο.

Η Πορτογαλία μετά τη νωχελική πρεμιέρα, λειτούργησε πολύ καλύτερα στο δεύτερο ματς κόντρα στην Τουρκία, έβγαλε αυτοματισμούς, έπαιξε πολύ γρήγορα, έπαιξε άμεσα, έφθασε σε μια άνετη επικράτηση και όχι απλά εξασφάλισε την πρόκριση, αλλά και την πρώτη θέση.

Το ματς με την Γεωργία είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Μαρτίνεθ, να φρεσκάρει την ομάδα του, να δώσει χρόνο σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ ή και καθόλου, όπως ακριβώς έκανε και η Ισπανία. Περιμένουμε πολλές αλλαγές, με εξαίρεση τον Ρονάλντο, όλα δείχνουν πως ο αρχηγός των Ιβήρων θα είναι στο αρχικό σχήμα, ψάχνει το γκολ που θα τον κάνει τον γηραιότερο σκόρερ στην ιστορία των Euro.

Για δύο αποτελέσματα η Τουρκία

Αν δεν συμβεί κάτι συνταρακτικό, το Τσεχία - Τουρκία θα αναδείξει την ομάδα που θα ακολουθήσει την Πορτογαλία στους «16», χωρίς να αποκλείεται να προκριθούν και οι δύο.

Η Τσεχία είχε πολλές ευκαιρίες απέναντι στη Γεωργία, η ισοπαλία όμως την αναγκάζει να παίξει σήμερα έναν «τελικό» τον οποίο αν χάσει, μένει εκτός συνέχειας. Η εικόνα της συνολικά είναι πειστική, παράγει φάσεις, θέλει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Η Τουρκία έκανε σωρεία λαθών κόντρα στην Πορτογαλία και φυσικά κάτι τέτοιο… πληρώνεται, απέναντι σε έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο. Υπήρξαν και… απόνερα, παρεξηγήσεις για την σχέση Μοντέλα - Γκιουλέρ, τονίστηκε από όλους πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, επενέβη ο πρόεδρος της ομοσπονδίας για να δείξει πως ο στόχος της πρόκρισης επισκιάζει τα πάντα!

Προγνωστικά στοιχήματος

Συμπαγές σύνολο η Γεωργία, ανάγκασε την Τσεχία σε ισοπαλία, αλλά η Πορτογαλία είναι ανώτερο επίπεδο. Βέβαια, το γεγονός του εκτεταμένου ροτέισον, δίνει την ευκαιρία στον Κβαρατσκέλια και την παρέα του να ελπίζουν. Θεωρώ πιθανό να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες, η απόδοση στο 1.95.

Η Τσεχία θέλει μόνο νίκη κόντρα στην Τουρκία, η οποία από τη πλευρά της βολεύεται και με ισοπαλία. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις το πρόβλημα το έχει η ομάδα που πάει για δύο αποτελέσματα. Με έχει πείσει περισσότερο η Τσεχία, θα πάω στον άσο του 2.87.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γεωργία - Πορτογαλία: Goal/Goal απόδοση 1.95), 22:00
  • Τσεχία - Τουρκία: 1 (απόδοση 2.87), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ