FREETIPS247

Προγνωστικά Euro: Ομάδα των Under η Ελβετία, δέχεται πρώτη γκολ η Ιταλία

Switzerland's goalkeeper Yann Sommer during a Group A match between Hungary and Switzerland at the Euro 2024 soccer tournament in Cologne, Germany, Saturday, June 15, 2024. (AP Photo/Michael Probst)
Switzerland's goalkeeper Yann Sommer during a Group A match between Hungary and Switzerland at the Euro 2024 soccer tournament in Cologne, Germany, Saturday, June 15, 2024. (AP Photo/Michael Probst) @2024 MICHAEL PROBST/AP IMAGES

Tο Bet Builder του Freetips247 από την αναμέτρηση της Ελβετίας με την Ιταλία (19.00) με την οποία ξεκινά η φάση των «16» του Euro.

Ξεκινά από σήμερα η δράση των νοκ άουτ στο Euro 2024, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Ελβετίας με την Ιταλία. Οι δύο ομάδες επιζητούν τη νίκη και συνακόλουθα την πρόκριση στα προημιτελικά, έχοντας ως τώρα διαφορετικές παρουσίες στην διοργάνωση.

Ελβετία - Ιταλία

Η Ελβετία έμεινε αλώβητη στον Α΄ όμιλο πετυχαίνοντας μια νίκη (3-1) επί της Ουγγαρίας, ενώ στη συνέχεια έφερε δύο ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1 με Σκωτία και Γερμανία). Έτσι, κατετάγη δεύτερη πίσω από την Γερμανία.

Από την άλλη πλευρά η κάτοχος του τίτλου Ιταλία γλίτωσε το «κάζο» καταφέρνοντας να ισοφαρίσει την Κροατία στο τελευταίο ματς του ομίλου (1-1) με γκολ του Τζακάνι στο (98΄). Έτσι προκρίθηκε ως δεύτερη.

Ο Ελβετός μπακ Σίλβαν Βίντμπερ θα λείψει λόγω τιμωρίας, με τον Λεωνίδα Στεργίου να είναι ο επικρατέστερος για να τον αντικαταστήσει. Σημαντική απώλεια και για την Ιταλία, αφού λόγω καρτών δεν υπολογίζεται ο 22χρονος σέντερ μπακ της Μπολόνια, Ρικάρντο Καλαφιόρι.

Η Ελβετία αναδείχθηκε 6 φορές ισόπαλη στα τελευταία 10 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ επαληθεύθηκε 8 φορές το Under 2.5 γκολ.

Για το Bet Builder

Πρώτη επιλογή μας για το Bet Builder είναι η ισοπαλία. Εκτιμάται πως θα παρακολουθήσουμε ένα κλειστό ματς δίχως ρίσκα. Άλλωστε, όλα τα ματς των Ιταλών μέχρι στιγμής έχουν σασπένς.

Δεύτερη επιλογή με την λογική πως οι δύο ομάδες δεν θα ανοίξουν από νωρίς τα χαρτιά τους, είναι το Under 1.5 γκολ στο ημίχρονο.

Κλείνουμε την τριάδα του Bet Builder επιλέγοντας το Over 3.5 κίτρινες κάρτες, αναμένοντας ένα σκληρό ματς με πολλές μάχες, ένταση και πάθος και από τις δύο πλευρές.

Συνοπτικά το Bet Builder:

  • Τελικό Αποτέλεσμα: Χ (2.90)
  • Under 1.5 γκολ Α΄ Ημιχ.: (1.30)
  • Σύνολο Καρτών: Over 3.5 (1.47)

Απόδοση Bet Builder: 5.10

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ