BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Παιχνίδι με γκολ και ειδικά στοιχήματα

Προγνωστικά Euro: Παιχνίδι με γκολ και ειδικά στοιχήματα
@2024 AP IMAGES/THEMBA HADEBE

Πρώτο ματς της ημέρας για τη φάση των «16» του Euro 2024 είναι το Αγγλία – Σλοβακία και το BetMarket.gr σας προσφέρει τα προγνωστικά του αγώνα.

Αγγλία εναντίον Σλοβακίας στη φάση των «16» του Euro 2024. Ξεκάθαρο φαβορί τα «Τρία Λιοντάρια» για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro 2024 και το BetMarket.gr έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Αγγλία – Σλοβακία Προγνωστικά

Η Αγγλία μπορεί να τερμάτισε στην 1η θέση του ομίλου της, αλλά η εικόνα της προβληματίζει. Οι Άγγλοι διαθέτουν τρομερή ποιότητα στο ρόστερ τους και σίγουρα μπορούν να αποδώσουν πολύ καλύτερα. Η κριτική η οποία ασκείται προς τον Σάουθγκεϊτ είναι έντονη από τον Τύπο και η αλήθεια είναι ότι πιο πληκτική Αγγλία δεν θυμόμαστε τα τελευταία χρόνια.

Στον «τρελό» 5ο όμιλο όπου όλες οι ομάδες ισοβάθμησαν με 4 βαθμούς, η Σλοβακία ευνοήθηκε και τερμάτισε στην τρίτη θέση, συνεχίζοντας το ταξίδι στη διοργάνωση. Στο σημερινό ματς ψάχνει μία μεγάλη υπέρβαση για να βρεθεί στα προημιτελικά. Σημαντικό, ότι οι Σλοβάκοι σκόραραν σε όλα τα ματς που έδωσαν μέχρι στιγμής.

Προγνωστικά στοιχήματος

Εννοείται πως είναι πιο ποιοτική ομάδα η Αγγλία. Πιθανόν να αλλάξει λίγο την ενδεκάδα της μιας και ο Φόντεν έλειψε μερικές μέρες. Δεν είναι όμως, άξια εμπιστοσύνης και την ίδια ώρα η Σλοβακία, έκανε ήδη μία υπέρβαση, παίζει χωρίς άγχος και κόντρα σ' αυτή την Αγγλία, μπορεί να δώσει συνέχεια στο σερί της και να σκοράρει για 4ο σερί ματς στο τουρνουά. Θα πάμε με την επιλογή Goal/Goal σε απόδοση 2,62.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Τούρκος Χαλίλ Ουμούτ Μέλερ. Έχει σφυρίξει σε δυο ματς του Euro μέχρι στιγμής, με απολογισμό 10 κίτρινες κάρτες και ένα πέναλτι. Έχει μέσο όρο 5,1 κίτρινες κάρτες ανά παιχνίδι και θα ποντάρουμε στο over 4,5 κίτρινες κάρτες στο 2,20!

Τέλος, το να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα ο Κέιν το βρίσκουμε σε απόδοση 4.10 και θα το τιμήσουμε. Ο Άγγλος επιθετικός οφείλει να ηγηθεί της ομάδας του και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανεβάσει την απόδοσή του.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΕΠΠ – 30/6, 19:00 - Αγγλία – Σλοβακία: Goal/Goal (2,62)
  • ΕΠΠ – 30/6, 19:00 - Αγγλία – Σλοβακία: Over 4.5 κίτρινες κάρτες (2.20)
  • ΕΠΠ – 30/6, 19:00 - Αγγλία – Σλοβακία: Να σκοράρει το πρώτο γκολ ο Χάρι Κέιν (4.10)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα, διασταυρώσεις Euro 2024 και όλες οι πληροφορίες της κορυφαίας διοργάνωσης με τη σφραγίδα του BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ