BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Παιχνίδι με τα γκολ

Poland's Adam Buksa, left, challenges for the ball with Memphis Depay of the Netherlands during the Group D match between Poland and the Netherlands at the Euro 2024 soccer tournament in Hamburg, Germany, Sunday, June 16, 2024. (AP Photo/Ebrahim Noroozi)
Poland's Adam Buksa, left, challenges for the ball with Memphis Depay of the Netherlands during the Group D match between Poland and the Netherlands at the Euro 2024 soccer tournament in Hamburg, Germany, Sunday, June 16, 2024. (AP Photo/Ebrahim Noroozi) @2024 EBRAHIM NOROOZI/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr από το ματς Ολλανδία – Αυστρία και την τελευταία αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Ολλανδία και Αυστρία κοντράρονται στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου και το Betmarket.gr έχει τα προγνωστικά του αγώνα.

Ολλανδία - Αυστρία: Προγνωστικά

Στόχος των δύο ομάδων είναι να καταφέρουν να τερματίσουν μέσα στην πρώτη δυάδα, πράγμα που μπορεί να τους βοηθήσει στην συνέχεια με τις διασταυρώσεις. Δεν αναμένουμε ματς με σκοπιμότητες για βαθμολογικούς σκοπούς. Οι δύο ομάδες θα ψάξουν τη νίκη με σκοπό να τερματίσουν όσο πιο ψηλά μπορεί η κάθε ομάδα. Φαβορί βάσει των στοιχηματικών είναι η Ολλανδία, όχι όμως ισχυρό με τη τιμή του άσου να κινείται στα 2,15.

Περιμένουμε παιχνίδι με ένταση, ρυθμό και αρκετές επιθετικές προσπάθειες και από τις δύο ομάδες. Η Αυστρία είναι η 5η χειρότερη άμυνα στην διοργάνωση βάση των xGoals. Στο επιθετικό κομμάτι, οι δύο χώρες παρουσίασαν αρκετές αρετές στα προηγούμενα παιχνίδια τους. Το over 2.5 γκολ στον αγώνα είναι σε απόδοση 1,93.

Και οι δύο προπονητές θα ζητήσουν ένταση στο παιχνίδι από τους ποδοσφαιριστές και που θα χρησιμοποιήσουν. Είναι δύο ομάδες που βασίζονται στο transition τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Λόγω αυτών τον γρήγορων μεταβάσεων αναμένουμε και αρκετές παρεμβάσεις για κλέψιμο όπως επίσης και φάουλ. Το over 25.5 φάουλ στον αγώνα είναι σε απόδοση 2,25 και θα το προσθέσουμε στα προγνωστικά του αγώνα.

Τέλος, προκύπτει πολύ καλή απόδοση που αφορά τον Ντεπάι της Ολλανδίας. Το να σκοράρει και να κερδίσει η ομάδα του προσφέρεται σε απόδοση 4,10. Είναι ένας παίκτης που βρίσκεται μέσα στις φάσεις συνεχώς και μοιάζει θέμα χρόνου να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΕΠΠ – 25/6, 19:00 - Ολλανδία – Αυστρία: Over 2.5 (απόδοση 1.93)
  • ΕΠΠ – 25/6, 19:00 - Ολλανδία – Αυστρία: over 25.5 φάουλ (απόδοση 2.25)
  • ΕΠΠ – 25/6, 19:00 - Ολλανδία – Αυστρία: Ντεπάι: να σκοράρει και να κερδίσει η Ολλανδία (απόδοση 4.10)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα, Euro 2024 πρόγραμμα και όλες οι πληροφορίες της κορυφαίας διοργάνωσης με τη σφραγίδα του BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ