TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Euro: Παιχνίδι με την ατραξιόν του Euro, η Αγγλία καθορίζει τις εξελίξεις

Ο προπονητής της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ
Ο προπονητής της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ © 2023 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει το σημερινό πρόγραμμα και καταλήγει σε δύο επιλογές του 1.88 και του 2.35.

Τον περιμέναμε λίγο διαφορετικό τον 3ο όμιλο, η Αγγλία έδωσε δικαιώματα και τα πάντα θα κριθούν απόψε, ουδείς είναι καταδικασμένος, όλοι έχουν δικαίωμα στην ελπίδα. Φυσικά θα αρχίσουμε την κουβέντα από το μεγάλο φαβορί, τα «τρία λιοντάρια» έχουν προκαλέσει και τα περισσότερα σχόλια στη Γερμανία, αφού δεν έχουν δικαιώσει μέχρι στιγμής, αυτούς που τους χαρακτήριζαν φαβορί για το τρόπαιο, βασιζόμενοι βεβαίως στο υπέρλαμπρο ρόστερ τους.

Όχι πως κινδυνεύει να μείνει έξω η Αγγλία, θα είναι στην επόμενη φάση, αλλά η δυναμική της θα έπρεπε να ήταν τέτοια, που δεν θα επέτρεπε άγχος κόντρα στη Σερβία και οριακό 1-0, αλλά και ισοπαλία 1-1 απέναντι στη Δανία με προβληματική εικόνα. Φταίει ο άξονας, φταίει το σύστημα, φταίει η κούραση πολλών παικτών, φταίνε οι εμμονές του Σάουθγκεϊτ, πολλά μπορούν να ειπωθούν, αυτό που μένει είναι αυτό που βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο.

Ίσως στα νοκ άουτ να δούμε κάτι διαφορετικό, κάτι καλύτερο, να αλλάξουν όλα τα κακώς κείμενα, σε πρώτη φάση όμως η Αγγλία θα πρέπει να ξεπεράσει το τελευταίο εμπόδιο στον όμιλο, το οποίο ακούει στο όνομα Σλοβενία. Ο Ματίας Κεκ παρουσιάζει ένα σύνολο που παίζει ωραία μπάλα, δεν κλείνεται, προσπαθεί να κερδίσει σε όλα τα ματς. Τα μεγάλα ονόματα δεν υπάρχουν, αλλά και ποιος νοιάζεται, από τη στιγμή που αυτό το γκρουπ μας «γεμίζει» ποδοσφαιρικά και είναι και αποτελεσματικό. Η ισοπαλία αρκεί στη Σλοβενία, θα είναι σίγουρα στους «16» μέσω της 3ης θέσης και το δικαίωμα να προσπαθήσει γι’ αυτό, δεν μπορεί κανείς να της το στερήσει!

Η πρόκριση περνάει από την επίθεση

Καλό βαθμό παίρνει μέχρι στιγμής και η Δανία στο Euro, ιδίως η εμφάνιση και το 1-1 κόντρα στην Αγγλία έδειξαν πως το… ταβάνι της είναι υψηλό. Υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ των γραμμών, δεν υστερεί κάπου, δεν υπάρχουν εμφανή τρωτά σημεία, ο Έρικσεν είναι αυτός που σηκώνει το βάρος σε επίπεδο δημιουργίας, ενώ έχει πετύχει και το ένα εκ των δύο γκολ μέχρι στιγμής. Αν «ξυπνήσει» και ο Χόιλουντ στην επίθεση, τότε δεν αποκλείεται να δούμε αυτή την ομάδα στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της.

Η Σερβία παίζει καλά κατά διαστήματα, σε κάποια άλλα… χάνεται, ο Γιόβιτς της έσωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Σλοβενία και σήμερα θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει στην επόμενη φάση. Το ταλέντο περισσεύει, μονάδες ποιοτικές έχει, εμπειρία επίσης, κάπου όμως χάνεται η συνοχή και η συγκέντρωση. Είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, μιλάμε για ομάδα ερωτηματικό.

Προγνωστικά στοιχήματος

Φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος που δυσκολεύεται να εμπιστευτεί την Αγγλία, αδυνατεί η ίδια να αξιοποιήσει τις δυνατότητες που έχει. Μπορεί ξαφνικά να πιάσει σπουδαία απόδοση και να… τρίβουμε τα μάτια μας, μπορεί να συνεχίσει τις χαμηλές… πτήσεις και να μπλέξει κόντρα στην καλοδουλεμένη Σλοβενία. Δίνω τύχη στην ομάδα του Κεκ, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, θεωρώ πως μπορούμε να δούμε γκολ από τις δύο ομάδες, η απόδοση φτάνει στο υψηλότατο 2.35!

Ανοικτό ματς και το Δανία – Σερβία, τη νίκη θα ψάξουν και οι δύο για να είναι σίγουρα στην επόμενη φάση, ίδια λογική και σε αυτό το ζευγάρι, αναμένω γκολ και από τις δύο ομάδες,

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αγγλία - Σλοβενία: Goal/Goal (απόδοση 2.35), 22:00
  • Δανία – Σερβία: Goal/Goal (απόδοση 1.88), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ