BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Πληρώνει καλά το γκολ της Ρουμανίας

Romania's Razvan Marin celebrates scoring his side's 2nd goal during a Group E match between Romania and Ukraine at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Monday, June 17, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Ραζβάν Μάριν @ 2024 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Με το Ρουμανία – Ολλανδία ξεκινάει το σημερινό πρόγραμμα του Euro 2024 και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά του αγώνα.

Ρουμανία και Ολλανδία διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο τα προημιτελικά του Euro 2024. Με το «πρέπει» της πρόκρισης αγωνίζονται οι Ολλανδοί, ενώ η Ρουμανία ψάχνει μία ακόμη υπέρβαση. Το Betmarket.gr σας προσφέρει τα προγνωστικά και την ανάλυση του αγώνα.

Ρουμανία-Ολλανδία: Προγνωστικά (02/07/24)

Με στόχο να κλείσει χώρους και να περιορίσει την επιθετικότητα των Ολλανδών θα παραταχθεί η Ρουμανία. Χαμηλά και κοντά οι γραμμές της άμυνας και επιθετική απειλή μέσω κόντρα επιθέσεων όπως το έκανε κόντρα στην Ουκρανία στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου. Πάντως, είναι μία ομάδα που σε όλα της τα παιχνίδια μέχρι τώρα έχει δημιουργήσει ευκαιρίες

Από την άλλη, οι «τουλίπες» θα επιδιώξουν να βρουν ένα εύκολο και γρήγορο γκολ για να αποβάλλουν το άγχος. Η αλήθεια είναι ότι ευκαιρίες δημιουργούν με ευκολία αλλά δεν είναι όσο αποτελεσματικοί θα έπρεπε. Στόχος της Ολλανδίας είναι να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα και με υπομονή να πάρει προβάδισμα στο σκορ ώστε να το διαχειριστεί στη διάρκεια του αγώνα.

Πρώτη μας στοιχηματική επιλογή λοιπόν, είναι το να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ η Ρουμανία, κάτι που το βρίσκουμε σε τιμή διπλασιασμού.

Επίσης, η απόδοση της ισοπαλίας στο ημίχρονο είναι στο 2,25. Οι Ρουμάνοι διαθέτουν εξαιρετική αμυντική λειτουργία που μπορεί να εξουδετερώσει τις επιθετικές ορμές της Ολλανδίας και σε συνδυασμό με την αργή ανάπτυξη των "Oράνιε" κάνει το συγκεκριμένο σημείο ιδιαίτερα ελκυστικό.

Προγνωστικά στοιχήματος

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Γερμανός Felix Zwayer. Άλλα δύο ματς έχει σφυρίξει στο Euro 2024, το Ιταλία - Αλβανία και το Τουρκία – Πορτογαλία. Μοίρασε τέσσερις και πέντε κίτρινες κάρτες αντίστοιχα. Γενικότερα δείχνει μέσο όρο περίπου πέντε κίτρινες ανά ματς, ενώ σφυρίζει ένα πέναλτι ανά τέσσερα ματς (25%). Ως εκ τούτου, σε ένα νοκ άουτ ματς, οι 5 κίτρινες κάρτες σε απόδοση 2,10 έχουν αξία για ποντάρισμα.

Τελευταίο μας σημείο από το ματς είναι το Goal/Goal & Over 0.5 σουτ εντός εστίας από Σίμονς και Ντράγκους σε απόδοση 6,00. Αρχικά, πριν ποντάρουμε σε αυτό, οφείλουμε να περιμένουμε να βγουν οι ενδεκάδες για να δούμε ότι ξεκινούν και οι δυο βασικοί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΕΕΠ – 2/7, 19:00 – Ρουμανία – Ολλανδία: Over 0,5 γκολ Ρουμανία (απόδοση 2.00)
  • ΕΕΠ – 2/7, 19:00 – Ρουμανία – Ολλανδία: Χ ημίχρονο (απόδοση 2.25)
  • ΕΕΠ – 2/7, 19:00 – Ρουμανία – Ολλανδία: Over 4.5 κίτρινες κάρτες (απόδοση 2.10)
  • ΕΕΠ – 2/7, 19:00 – Ρουμανία – Ολλανδία: Goal/Goal & Over 0.5 Σουτ εντός εστίας Σίμονς και Ντράγκους (απόδοση 6.00)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και Euro 2024 πρόγραμμα με την σφραγίδα του BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ