BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Πολλαπλές επιλογές και πρωταγωνιστής Κριστιάνο

Portugal's Cristiano Ronaldo kiss the ball before kick a penalty during a round of sixteen match between Portugal and Slovenia at the Euro 2024 soccer tournament in Frankfurt, Germany, Monday, July 1, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader)
Portugal's Cristiano Ronaldo kiss the ball before kick a penalty during a round of sixteen match between Portugal and Slovenia at the Euro 2024 soccer tournament in Frankfurt, Germany, Monday, July 1, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Το Πορτογαλία – Γαλλία είναι το δεύτερο ματς της ημέρας του Euro 2024 και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά.

Ο δεύτερος χρονικά προημιτελικός του Euro 2024 είναι ανάμεσα στην Πορτογαλία και τη Γαλλία και το BetMarket.gr σας παρουσιάζει τις προτάσεις του.

Πορτογαλία - Γαλλία: Προγνωστικά

Η Πορτογαλία έδειξε καλή εικόνα κόντρα σε Τσεχία και Τουρκία στον όμιλο, αλλά υπέστη απρόσμενη ήττα από τη Γεωργία. Στη φάση των 16, αν και το εμπόδιο της Σλοβενίας έμοιαζε σχετικά εύκολο χρειάστηκε να πάει στη διαδικασία των πέναλτι για να την αποκλείσει, με τον Ντιόγκο Κόστα να αποκρούει όλα τα πέναλτι των Σλοβένων. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι καθοριστικός στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η ομάδα του Roberto Martinez, έχοντας ήδη καταρρίψει το ρεκόρ για τις περισσότερες ασίστ στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η Γαλλία δεν εντυπωσίασε αλλά πέρασε από τη φάση των ομίλων με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Στον προηγούμενο γύρο, νίκησε το Βέλγιο με 1-0, χάρη στο αυτογκόλ του Βερτόγχεν. Η ομάδα του Didier Deschamps βασίζεται στην αμυντική σταθερότητα και την ατομική ποιότητα των επιθετικών της για να πετύχει τα γκολ αλλά έχει αρκετές δυσκολίες. Έχει βρει 3 φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, όμως τα 2 είναι με αυτογκόλ και το 1 με πέναλτι. Πολύ κακός απολογισμός και ένα αρκετά "βαρετό" ποδόσφαιρο.

Μετά από 4 αγώνες η εικόνα που έχει παρουσιάσει η Πορτογαλία είναι καλύτερη. Μπορεί να δυσκολεύτηκε κόντρα στην Σλοβενία, αλλά η συνολική της λειτουργία ως ομάδα, είναι καλύτερη από τους "Les Bleus". Η νίκη της Πορτογαλίας παίζεται σε απόδοση 3,45.

Η Πορτογαλία αναμένεται να κρατήσει ένα σχήμα 4-2-3-1. Η ομάδα του Roberto Martínez είναι πολύ πιθανό να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και να προσπαθήσει να απειλήσει την άμυνα της Γαλλίας. Ο κύριος τρόπος επίθεσης είναι οι σέντρες στο κουτί. Η Πορτογαλία είναι η ομάδα με τις περισσότερες σέντρες στο Euro 2024 καθώς μετράει 120. Στόχος σχεδόν σε όλες, είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Στα 13,00 η απόδοση του CR7 για να σκοράρει με το κεφάλι.

Η Γαλλία αναμένεται να χρησιμοποιήσει το 4-2-3-1, το οποίο σε φάση άμυνας θα μετατρέπεται σε 4-4-2. Αφήνει στον αντίπαλο την κατοχή της μπάλας, ώστε να τον αναγκάσει να ανέβει ψηλά, με στόχο να κλέψει μπάλα κι έπειτα να έχει χώρο να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση. Η ομάδα του Didier Deschamps μετρά 11 cutbacks μέσα στην περιοχή του αντιπάλου χωρίς να έχει καταφέρει να σκοράρει. Αυτά συνήθως γίνονται από τις προωθήσεις των δύο μπακ της ομάδας, Ερνάντεζ και Κουντέ. Στα 10,00 η απόδοση του Ερνάντεζ για ασίστ και στα 13,00 η απόδοση του Κουντέ.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Άγγλος Michael Oliver. Έχει σφυρίξει σε 3 αγώνες στο Euro 2024 μέχρι σήμερα στους όποιους έδωσε μόλις 4 κίτρινες κάρτες. Ωστόσο, στον απολογισμό του στην διοργάνωση έχει 2 πέναλτι σε αυτούς τους 3 αγώνες. Στα 3,05 ο καταλογισμός πέναλτι στον αγώνα.

Τέλος προκύπτει άλλο ένα πολύ ενδιαφέρον σημείο με βάση όσα είπαμε παραπάνω. Το να κερδίσει η Πορτογαλία και να σκοράρει ο Ρονάλντο είναι σε απόδοση που φτάνει 6,00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Πορτογαλία – Γαλλία, 22:00

  • 1 (απόδοση: 3.45)
  • Ρονάλντο να σκοράρει με κεφαλιά απόδοση: 13.00)
  • Ερνάντεζ ασίστ (απόδοση: 10.00)
  • Κουντέ ασίστ (απόδοση: 13.00)
  • Καταλογισμός πέναλτι (απόδοση: 3.05)
  • 1 και Ρονάλντο anytime scorer (απόδοση: 6.00)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS BIG GAMES BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ