TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Euro: Ψάχνουν νίκη επιβεβαίωσης και προοπτικής Ισπανία και Ιταλία

Ο Λουίς ντε λα Φουέντε
Ο Λουίς ντε λα Φουέντε 2024 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με μια απόδοση του 2.32 από το πρόγραμμα της ημέρας.

Ντέρμπι πρωτιάς διεξάγεται σήμερα για τον 2ο όμιλο, Ισπανία και Ιταλία κοντράρονται σε μια επανάληψη του ημιτελικού του Euro 2020, οι δύο ομάδες μπήκαν νικηφόρα στο τουρνουά, η πρόκριση στα νοκ άουτ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, το θέμα τώρα είναι η κορυφή στο γκρουπ, ώστε να προκύψει και πιο βατός αντίπαλος στα νοκ άουτ.

Η Ισπανία έβγαλε… δόντια απέναντι στην Κροατία, δεν ήταν μόνο το ευρύ 3-0, ήταν η εικόνα της, η αποτελεσματικότητα, η καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα αστέρια της ομάδας. Ο Ντε λα Φουέντε δεν έχει λόγους να αλλάξει πράγματα, είναι έτοιμος ιατρικά και ο Λαπόρτ, πιθανότατα όμως θα δούμε τους 11 της πρεμιέρας.

Η Ιταλία δέχθηκε ένα αρχικό σοκ από την Αλβανία, αλλά έβαλε πολύ γρήγορα τα πράγματα σε σειρά. Η ομάδα του Σπαλέτι ήταν ένα ερωτηματικό για πολλούς, κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι, ωστόσο στο πρώτο μεγάλο τεστ πήρε υψηλό βαθμό, μια τέτοια εξέλιξη δίνει ώθηση και ψυχολογία για τη συνέχεια.

Προγνωστικά στοιχήματος

Προφανώς η ισοπαλία μπορεί να θεωρηθεί και βολική για τις δύο ομάδες, ωστόσο η νίκη είναι αυτή που θα κάνει ευκολότερο το δρόμο προς τον τελικό. Θεωρώ πιο ταλαντούχα ομάδα την Ισπανία, χωρίς να υποτιμώ την Ιταλία, η οποία έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά, πίστεψα τη ρόχα και στην πρεμιέρα, θα το κάνω και σήμερα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ισπανία - Ιταλία: 1 (απόδοση 2.32), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ