TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Euro: Ρονάλντο vs Εμπαπέ και όλη η Ευρώπη πάνω τους

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο @ 2024 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας ποντάρει στο 3.00 στη μάχη μεταξύ Πορτογαλίας και Γαλλίας.

Δεν υπάρχει εύκολο ματς σε αυτό το Euro, είναι κάτι που το έχουμε… εμπεδώσει. Κι αν όχι, μπορούμε να θυμηθούμε το πόσο δύσκολα πέρασε η Πορτογαλία κόντρα στην ασθενέστερη Σλοβενία, χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι για να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Τώρα θα βρει μπροστά της σε μια επανάληψη του τελικού του Euro του 2016, τη Γαλλία, κοινώς έχουμε να κάνουμε με ένα τεράστιο ντέρμπι.

Η Πορτογαλία, ή σωστότερα ο προπονητής της, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, έχει μάλλον παγιδευτεί στο… εκτόπισμα του Ρονάλντο. Ο σούπερ σταρ της ομάδας προφανώς και έχει μια τεράστια ιστορία που τον συνοδεύει, αλλά τα χρόνια πέρασαν και αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να κάνει αυτά που μας είχε συνηθίσει σε προηγούμενες διοργανώσεις. Το να παίζει διαρκώς από την αρχή και σε όλο το ματς, το να προσπαθούν όλοι οι συμπαίκτες του να τον τροφοδοτήσουν για να πετύχει το πολυπόθητο γκολ και να γίνει ο γηραιότερος σκόρερ, μάλλον υποτιμάται το σύνολο και οι δυνατότητες που έχουν οι υπόλοιποι σταρ, Λεάο, Μπερνάντο Σίλβα, Μπρούνο Φερνάντες.

Η Γαλλία δεν έχει πιάσει την απόδοση που όλοι περιμέναμε, εγκλωβισμένη στην εξάρτηση από τον Εμπαπέ, περιμένει τα πάντα από το νέο αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης. Χαμηλό τέμπο και με το Βέλγιο, είχε την τύχη με το μέρος της, το αυτογκόλ του Βερτόγκεν στο φινάλε της χάρισε την πρόκριση για τα προημιτελικά. Έχει πρόβλημα στην ανάπτυξη, δεν μπορεί να διασπάσει καλά οργανωμένες άμυνες, πρέπει να μπουν κι άλλοι πρωταγωνιστές στην εξίσωση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεν έχει πείσει καμία από τις δύο ομάδες, όλοι περίμεναν πολλά περισσότερα, τα ρόστερ έχουν τεράστιες δυνατότητες. Το να δούμε ένα πολύ ανοιχτό ματς θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη, λογικά θα πάμε σε χαμηλό ρυθμό, θα ψάξουν και οι δύο να εκμεταλλευτούν μία καλή στιγμή. Δύσκολα θα ξεφύγουμε από την ισοπαλία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πορτογαλία - Γαλλία: Χ (απόδοση 3.00), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ