BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Στενεύουν τα περιθώρια για τη Σερβία

FILE - Serbia's Aleksandar Mitrovic reacts after the Euro 2024 group G qualifying soccer match between Serbia and Bulgaria at the Dubocica stadium in Leskovac, Serbia, Sunday, Nov. 19, 2023. Serbia and Slovenia will be hoping for their own fairytales after qualifying for the Euros for the first time in more than two decades.(AP Photo/Darko Vojinovic, File)
FILE - Serbia's Aleksandar Mitrovic reacts after the Euro 2024 group G qualifying soccer match between Serbia and Bulgaria at the Dubocica stadium in Leskovac, Serbia, Sunday, Nov. 19, 2023. Serbia and Slovenia will be hoping for their own fairytales after qualifying for the Euros for the first time in more than two decades.(AP Photo/Darko Vojinovic, File) @2023 DARKO VOJINOVIC/AP IMAGES

Το Σλοβενία – Σερβία είναι το πρώτο χρονικά ματς της ημέρας και το BetMarket.gr σας παρουσιάζει την πρότασή του.

Συνεχίζεται η δράση στο Euro 2024 με τρία παιχνίδια και το ματς που ανοίγει την αυλαία τη σημερινής μέρας είναι το Σλοβενία - Σερβία. Το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά και την ανάλυση του αγώνα.

Θετική η παρουσία της Σλοβενίας στην πρεμιέρα, που ήρθε ισόπαλη κόντρα στη Δανία (1-1). Ήταν καλή επιθετικά, καθώς κατάφερε να γίνει απειλητική και να δημιουργήσει 1.14 xGoals. Αμυντικά όμως, το πρόσημο είναι αρνητικό, αφού δέχθηκε 1.72 xGoals. Η Σερβία ίσως να αδίκησε τον εαυτό της στο πρώτο παιχνίδι των ομίλων και ηττήθηκε από την Αγγλία (0-1). Δεν είχε καλή ισορροπία στην άμυνα και αυτό της κόστισε, ενώ επιθετικά περίμενε μέσα από ατομικές ενέργειες για να απειλήσει. Χαρακτηριστικό της ήταν η υψηλή πίεση, κάτι που περιμένουμε να κάνει και σήμερα σε πιο έντονο βαθμό.

Το διπλό είναι σε τιμές κοντά στο 1.80, όμως δεν θα ρισκάρουμε να ποντάρουμε σε αυτό. Δύσκολα θα ηττηθεί η Σερβία, γι' αυτό κρατάμε το Χ2 σε συνδυασμό με το Over 1.5, που προσφέρεται σε απόδοση 1,55.

Η Σλοβενία θα παραταχθεί ξανά με το 4-4-2, περιμένοντας πίσω από τη μπάλα προσδοκώντας να απειλήσει μέσω αντεπιθέσεων. Στόχος είναι να φτάσει η μπάλα στον Σέσκο, ο οποίος έχει έναν πιο ελεύθερο ρόλο και μπορεί να παίρνει πρωτοβουλίες. Σε οργανωμένο παιχνίδι, οι επιθέσεις κινούνται περισσότερο προς τα πλάγια και επιδιώκονται γεμίσματα στην περιοχή.

Η Σερβία προσπαθεί να κρατήσει τη μπάλα, να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής και να αναπτυχθεί οργανωμένα. Ωστόσο, γίνεται απειλητική περισσότερο μέσω της ασφυκτικής πίεσης που προκαλεί στον αντίπαλο ή από εμπνεύσεις που έχουν οι ποιοτικοί επιθετικοί της.

Με βάση αυτό λοιπόν, περιμένουμε να σκοράρουν αμφότερες, με το Goal/Goal να προσφέρεται σε απόδοση 1,89.

Προγνωστικά στοιχήματος

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ίστβαν Κόβατς. Ο Ρουμάνος ρέφερι σφύριξε τον τελικό του Europa League, ανάμεσα στην Αταλάντα και τη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Τη φετινή σεζόν σε 32 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις έχει δείξει 188 κίτρινες κάρτες (5.87 κάρτες/ανά παιχνίδι), αριθμός που είναι ιδιαίτερα υψηλός. Η Σερβία με το στυλ παιχνιδιού της είναι πολύ πιθανό υποπέσει φάουλ. Κόντρα στους Άγγλους, έκανε 19 φάουλ και δέχθηκε τρεις κάρτες. Επομένως, αξίζει η επιλογή Σερβία Over 1.5 κάρτες, στο 1,73.

Η τελευταία μας επιλογή αφορά τους επιθετικούς των δύο ομάδων. Σέσκο και Μίτροβιτς, έχουν την ελευθερία και δοκιμάζουν τα πόδια τους από μακριά. Η επιλογή να είναι ο Σέσκο ή ο Μίτροβιτς ο πρώτος παίκτης που θα σκοράρει, προσφέρεται σε απόδοση 3,90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

  • Σλοβενία – Σερβία: X2 & Over 1.5 (απόδοση 1.55)
  • Σλοβενία – Σερβία: Goal/Goal (απόδοση 1.89)
  • Σλοβενία – Σερβία: Σερβία Over 1.5 κάρτες (απόδοση 1.73)
  • Σλοβενία – Σερβία: Πρώτος παίκτης που θα σκοράρει: Σέσκο ή Μίτροβιτς (απόδοση 3.90)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και διασταυρώσεις Euro 2024 με την σφραγίδα του BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ